• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yıldönümü hediyesi

Lacivertt... kayış değişme imkanı yokmu bu tarzlarda siyahıda yedek alın isterse değiştirir :)

kayış değiştirme derken anlayamadım, lacivert olanın kayışı siyah, satıcıya sorabilirim değişim işini, ne renkle değiştirmeli sizce?

Romantik bir durum ama fazla kullanmadıktan sonra bir anlamı var mı peki o anlık bir duygulanmadan ileri gider mi ? ayrı ayrı saatler alın birbirine benzeyen ama ikiz gibi olmasa da ikinizin de rahatlıkla kullanacağı öyle de anlamlı olur saat bu çünkü minik bir bileklik uygun bir şey değil ki sürekli değiştirilsin :)

fiyatı çok uygun , aslında o yüzden kullanmasa bile üzülmem verdiğim paraya diye bunu almayı düşündüm

siyahın saniye göstergesi sarı ya acaba o yüzden spor mu diye düşündüm ben de, takımlarla filan spor mu olur acaba
yok bir noktaya odaklanmayın genel olarak bakın .Siyah daha klasik .Lacivert daha spor ama çok şık

Yani maksimum 30 TL bile değil teki doğru mu anladım o zaman hiç düşünmeyin bence farklı değişiklik olur çeşit olsun ben yüksek meblağlı düşündüm:KK36:

yok takacağından emin olmadığım için yüksek fiyatlılara hiç bakmıyorum zaten

Back