- 20 Mart 2008
- 141.511
- 212.965
- 1.423
- 60
Bu ülke teokrasiyle yönetilmiyor ayrıca Türkiye müslüman bir ülke değildir.Zora sıkışınca dinler arası kardeşliğe bel bağlayanlar asıl amaçları olan "şeriat"ı bu ülkeye de getiremeyeceklerdir.Boşuna hayal kursun dursunlardır ne halleri varsa görsünlerdir.Çorapları şöminenin önüne astık,ağacımızı da süsledik bekliyoruz.
Bu ülke teokrasiyle yönetilmiyor ayrıca Türkiye müslüman bir ülke değildir.Zora sıkışınca dinler arası kardeşliğe bel bağlayanlar asıl amaçları olan "şeriat"ı bu ülkeye de getiremeyeceklerdir.Boşuna hayal kursun dursunlardır ne halleri varsa görsünlerdir.Çorapları şöminenin önüne astık,ağacımızı da süsledik bekliyoruz.
türkiye müslüman ülke değilmi
türkiye müslüman ülke değilmi
yanlız iyi ki şişme noel babaymış, ya şişme noel anne olsaydı
Zihniyete bakar mısın...şişme adamı sünnet ediyorlar, kendi beyinlerini sünnet ettire ettire beyin kalmamış heralde ya ne günlere kaldık. Başı göğe erdi heralde, trajikomik ya gülcem ama kızıyorum
Yılbaşında içecem abi yaa çokkk iyi gelecek
Eki Görüntüle 911977
burada da temsili noel babamız yanına bira şişeleri, haç, ve enjektör ile
zeka fışkırtan gençliğimiz noel baba alkolik ve eroinmandı demeye getiriyor herhalde
yeniyıl eğlenmek için, insanların sevdikleriyle biraraya gelmesi için bir bahane diğer tüm özel günler gibi
madem bu kadar günah, o zaman mesela dindar hükümetimiz yılbaşı çekilişini kaldırsın
bu arada, bana çıkcak ayakkabı kutusu stoklamam lazım şimdiden diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?