Cumhuriyet Gazetesi - Noel gecesi camide tepki çeken pano
Hz. İsa’nın doğum günü olan Noel, yurt genelinde Hıristiyan yurttaşlarca kutlandı. 25 Aralık gecesinde Kadıköy’deki Sultan 3. Mustafa İskele Camisi’nin elektronik panosunda yer alan “Ey iman edenler, Yahudi ve Hristiyanları dost edinmeyin. Onlar, birbirlerinin dostlarıdırlar. Sizden kim onları dost edinirse kuşkusuz o da onlardandır” ayeti büyük tepki çekti.
Valla ikide bir bu ayetlere getiriyorlar isi de benim anlamadigim nokta Kur'an bastan sona Yahudi peygamberlerinin yaptiklari ile doludur. Hz. Musa'nin firavunu Kizildeniz'i ikiye ayirip nasil bogdugundan tutun da Hz. Yakup (Jacob), kardesi Hz. Yusuf (Joseph), babalari Hz. Ishak (Ishaac), atalari Hz. Davut (David) a kadar onlardan bahseder. Biz, Yahudi peygamberi Hz. Ibrahim'e (Abraham) kurban icin koyun gonderilmis diye Kurban bayramini dini bayram olarak kutlar, koyun keseriz. Kur'an'da bu peygamberlere inanmis, pesinden gitmis olanlardan "muminler" inananlar, diye bahsedilir, inanmayanlardan kafir diye... Sonra da cikip Kuran'da yukarda yazdigin ayetten sozedilir. Ne anlamaliyim bundan? Sizler ne anliyorsunuz?
Valla ben böyle bir ayet olduğunu bilmiyordum şimdi öğrenmiş oldum.Yorumlamak bana düşmez çünkü ilgi alanım değil.Fakat bu ayetin oraya panoya yazılma amacını gayet iyi yorumlayabiliyorum.Ayrımcılık gütmekten başka birşey değil buValla ikide bir bu ayetlere getiriyorlar isi de benim anlamadigim nokta Kur'an bastan sona Yahudi peygamberlerinin yaptiklari ile doludur. Hz. Musa'nin firavunu Kizildeniz'i ikiye ayirip nasil bogdugundan tutun da Hz. Yakup (Jacob), kardesi Hz. Yusuf (Joseph), babalari Hz. Ishak (Ishaac), atalari Hz. Davut (David) a kadar onlardan bahseder. Biz, Yahudi peygamberi Hz. Ibrahim'e (Abraham) kurban icin koyun gonderilmis diye Kurban bayramini dini bayram olarak kutlar, koyun keseriz. Kur'an'da bu peygamberlere inanmis, pesinden gitmis olanlardan "muminler" inananlar, diye bahsedilir, inanmayanlardan kafir diye... Sonra da cikip Kuran'da yukarda yazdigin ayetten sozedilir. Ne anlamaliyim bundan? Sizler ne anliyorsunuz?
hz isa nin noel ile ne alaksi olabilir :) bence hz isa masumdur.
Hz. Isa'nin ne kabahati var zaten, adami bir turlu sevemediler.O da Musevi dogdu, Musevi oldu. Hristiyanlarin deyimi ile Hz. Christ, inananlari da bu vesile ile Christian olmuslar.. Atalarinin getirdigi kurban bayramini kutlamakta bir veis gormeyenler onun dogum haftasindan ne diye bu kadar korkarlar anlamam...
Cumhuriyet Gazetesi - Noel gecesi camide tepki çeken pano
Hz. İsanın doğum günü olan Noel, yurt genelinde Hıristiyan yurttaşlarca kutlandı. 25 Aralık gecesinde Kadıköydeki Sultan 3. Mustafa İskele Camisinin elektronik panosunda yer alan Ey iman edenler, Yahudi ve Hristiyanları dost edinmeyin. Onlar, birbirlerinin dostlarıdırlar. Sizden kim onları dost edinirse kuşkusuz o da onlardandır ayeti büyük tepki çekti.
kestaneli iç pilavlı hindiBende eve yilbasi agaci alayim diyorum
Ustune sus falan da takayim
Yilbasinda Yemege ne yapsam ki acaba:)))
gece 12 de giymek lazım onları:)Kızlar kırmızı slipleri unutmayın
Ben 12de nasıl giyineceğim,erkek arkadaşımla dışarda olucamgece 12 de giymek lazım onları:)
12 ye 10 kala tuvalette giy. orda giy:)Ben 12de nasıl giyineceğim,erkek arkadaşımla dışarda olucam
Desene 23:40'da wc'de adrenalin yaşanacak12 ye 10 kala tuvalette giy. orda giy:)
Eki Görüntüle 910623
burda santa yı sünnet ediyorlarmış, zeka fışkırıyor valla zeka, açılında size doğru fışkırmasın
Kızlar kırmızı slipleri unutmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?