• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yılbaşını kutlamayın

ne kadar abartılıyo bu yılbaşı diğer günlerden ne farkı varsa

Bu ülke teokrasiyle yönetilmiyor ayrıca Türkiye müslüman bir ülke değildir.Zora sıkışınca dinler arası kardeşliğe bel bağlayanlar asıl amaçları olan "şeriat"ı bu ülkeye de getiremeyeceklerdir.Boşuna hayal kursun dursunlardır ne halleri varsa görsünlerdir.Çorapları şöminenin önüne astık,ağacımızı da süsledik bekliyoruz.

Bu ülke teokrasiyle yönetilmiyor ayrıca Türkiye müslüman bir ülke değildir.Zora sıkışınca dinler arası kardeşliğe bel bağlayanlar asıl amaçları olan "şeriat"ı bu ülkeye de getiremeyeceklerdir.Boşuna hayal kursun dursunlardır ne halleri varsa görsünlerdir.Çorapları şöminenin önüne astık,ağacımızı da süsledik bekliyoruz.

Ahh bunun ne teokrasiyle,ne şeriatla ilgisi var. İşin aslı hoşgörüsüzlük,tahammülsüzlük...:ssz:

türkiye müslüman ülke değilmi :53:

bu ülke islam ülkesi değil. unutmayalım lütfen. laik ,cumhuriyetle yönetiliyor.
yasaklar yok. istetyen istediği şekilde kutlar.
bende öyle. kimsede karışamaz. istersem noel anne kılığında kutlarım caddeye çıkıp. kimseyi ilgilendirmez

Son düzenleme:
yanlız iyi ki şişme noel babaymış, ya şişme noel anne olsaydı:52::52::52:

Son düzenleme:
Zihniyete bakar mısın...şişme adamı sünnet ediyorlar, kendi beyinlerini sünnet ettire ettire beyin kalmamış heralde ya ne günlere kaldık. Başı göğe erdi heralde, trajikomik ya gülcem ama kızıyorum :47:

Onlarin beyinleri malum yerlerinde, akillari soylemlerinden de belli oldugu uzere hep belden asagi calisir. Noel babayi da bulunca akillarina ilk gelen orasi olmus, iyi ki kadin degilmis hakikatten de..
Bundan sonra Noel Baba sisme adaminin kapiya koyacak olan isyerleri bence bu tip yobazlari da dusunsun, adama takmasindan bir tane uydursun, sevindirsin garipleri..

Yemeğe çıkacağız kutlamadan sayılıyor mu acaba:26:

Kardeşim de yılbaşı ağacının yanına kırmızı çorap astı. Ama ben ondan daha iddialıyım ayakkabı kutusu koydum kesin benim ki dolacak:52:

Noel ile Yılbaşı arasında farkı bilmeyen cahil kesimin çağrısı..

Noel 25 Aralık olan İsa Peygamberin doğumunu kutlamadır,

Yeni yıl 31 Aralık'ı 1 Ocak'a bağlayan akşam/gece kutlanır;amacı yeni yılı karşılama,yeni umutlardır,hristiyanlıkla,noelle,noel babayla
ilgili değildir..
Dünyanın 2/4'nün hristiyan,1/4'nün müslüman,kalan 1/4'nün de diğer dinlerden olduğunu kabul edersek 31 Aralık herkes için o yılın son gecesidir...

Hem cahiller hem de araştırmayıp kulaklarını tıkayıp,gözlerini yumuyorlar,aradaki farkı öğrenmiyor veya kulaktan dolma bilgilerle çevreye nefret kusuyorlar ..
böyle çağrılar yapanlar insanları dinden soğuttuklarının farkındalar mıdır acaba????

Son düzenleme:
bazı kesimlerin beyin loblarının bir kısmının çalışmadığını düşünmekteyim..
hz. İsa da peygamberimiz ve biz 4 kitabı da kabul ediyoruz saygı duyuyoruz --bu ayrı konu
yılbaşına gelince hristiyanlar onlar 24 aralık mı 26 aralık mı ne ozaman başlıyorlar dini olarak kutlamaya
ayrıca yeni yılı kutlarken ne yapıyoruz biz ayin mi yapıyoruz taş çatlasın evi süsleyip yiyecek içecek alıp çoluk çocuk torun tombalak 1 yılı bitirdik inşallah 1 yıl daha yaşarız kazasız belasız diye..
ya da arkadaşlarla dışarıda kutluyoruz bunun nesi abes ..
Allah akıl fikir versin kardeşim çıkarın at gözlüklerini biraz çok yönlü düşünün

Hayret ediyorum aslinda. Bu sitede birçok muhafazakar insanin olmasina ragmen, sadece 1 kisi biraz hemfikir oldu bu protestoyla, diger herkez protestoya karsi çikti.

Ilginç buldum.

Muhafazarlıkla ne ilgisi var ki bunun ?

Ben ne ayin yapıyorum evimde,ne de inancımla ters olan başka bir şey... Eğer bir şeylere tepki gösterilecekse bu dine sonradan girip,dine aitmiş gibi gösterilen hurafeler olmalı.Türbe etrafında dönmek,orucu türbelerde sirkeyle açmak,çukura bozuk para atmak gibi...:6:

Doğum günü,yıl dönümü de kutlanmasın o zaman.Nasılsa her şeyin kökenini Batı'ya bağlamayı seviyoruz ya.Onlar da onların icadıysa ? :37:Ama yok,burada hiçbir kesimin işine gelmez. Yoksa eşlere,sevgililere nasıl bıdı bıdı yaparız ?

Niyettir aslolan.Kendimi zorluyorum ama hala mantıklı bir sebep bulamıyorum ve çok da dini kitap okumuşumdur.Noel'i kutlamak yasaktır.Yılbaşını değil.:31:

$261220131417416773022_4.jpg

burada da temsili noel babamız yanına bira şişeleri, haç, ve enjektör ile

zeka fışkırtan gençliğimiz noel baba alkolik ve eroinmandı demeye getiriyor herhalde
:27::27:

yeniyıl eğlenmek için, insanların sevdikleriyle biraraya gelmesi için bir bahane diğer tüm özel günler gibi

madem bu kadar günah, o zaman mesela dindar hükümetimiz yılbaşı çekilişini kaldırsın:27:

bu arada, bana çıkcak ayakkabı kutusu stoklamam lazım şimdiden diyorum:52::52:

Eki Görüntüle 911977

burada da temsili noel babamız yanına bira şişeleri, haç, ve enjektör ile

zeka fışkırtan gençliğimiz noel baba alkolik ve eroinmandı demeye getiriyor herhalde
:27::27:

yeniyıl eğlenmek için, insanların sevdikleriyle biraraya gelmesi için bir bahane diğer tüm özel günler gibi

madem bu kadar günah, o zaman mesela dindar hükümetimiz yılbaşı çekilişini kaldırsın:27:

bu arada, bana çıkcak ayakkabı kutusu stoklamam lazım şimdiden diyorum:52::52:

off iki bira içince alkolik oluyoruz damardan ver noel babaaaaaaaaa enjektöre biraz toz biraz alkol oooh :52: Bu zihniyetteki parazitleri atmosferden yok edeceksin ki bi nebze daha yaşanılır olsun hayat.

Back