Yılbaşını kutlamayın

Yav he he benim rehberim de Araplar. Hadi birlikte çıldıralım he malum bugün yılbaşı eğlenmeyeni dövüyorlar

Son düzenleme:
Gercekten soka giriyorum.kutlamayani doverler ne demek. Yok yok.yazilmayan seyleri yazip oyleymis gibi gostermek kkda modami olduda haberim yok:)

Iyide benim yazım cidden kimsenin yazdıklarına bir karşılık yad bir cevap değildi ki. Şimdi siz yazınca döndüm okudum benden önce yazılanları. Ay kızlar ne kadar ciddiye alıyorsunuz kendinizi. Ben başlığa binaen günün anlam ve önemine dair aklımdan ne geçiyorsa yazdıydım. Siz çok yaşayın emi:)) hadi iyi eğlenceler. Hem uslu bir çocuk olursanız şirinleri ay pardon noel babayı bile görebilirsiniz

Dur şoka filan girme daha yılbaşına giricez amaaa

resmen dalga geçmişsiniz kusura bakmayın ama kib lıyorum

Bir tek yabancıların mı yıllarının başı oluyormuş?
Yılbaşı yabancılara has bir durum değil
Allahım ya her şeyin oradan geldiğine inanan cühelalar var
Biz taş devrindeyiz ya ondan
Bizim yılımızın başı yok doğru ya

Halbuki dinimizin ilk emri "oku" dur

50'li yıllarda tüketim ekonomisine geçildiğinden beri giydiğiniz her şeyden tutun da, kullandığınız tüm teknolojinin babası "tü kaka" dediğiniz batıdır.

Şu an kullandığınız klavye de "tü kaka" ların eseri..
"Alo" dediğiniz telefon da..

Ama siz çam ağacına, hindiye takmış gidiyorsunuz. Asıl illuminatinin icraatleri, ekonomiyi ve ülkeyi çökerten bunlardır, noel baba değil.

Ha illuminati demişken; icraatlerinden biri de 2012 de yazdıkları Erdoğana "çözüm sürecini başlatın" temalı mektubudur..Biraz araştırın bu ilişkileri bakalım neler bulacaksınız

Son düzenleyen: Moderatör:
evet diyorum....

evet Allah beyin eksikliği vermesin

amin diyorum....

Yav he he benim rehberim de Araplar. Hadi birlikte çıldıralım he malum bugün yılbaşı eğlenmeyeni dövüyorlar

Dur şoka filan girme daha yılbaşına giricez amaaa

Alay eder gibi yazmanızın sebebini anlayamıyorum cidden.:44:Bu arada sorularıma da cevap vermemişsiniz.

Yaşınız kaç bilmiyorum ama üslubunuz hiç hoş değil.

Sanki ben bunları inkar ediyorum ve batıya sırtımızı çevirelim diyormuşum gibi yazmışsınız ama evet bende bu dediklerinize katılıyorum batının kültürünü değil teknıüolojisini ilim ve fenini almalıyız.....
Ayrıca sanki ben AKP limiştim gibi yok AKP de illümünatinin içinde demişsiniz de iyide arkadaşım benim siyasi görüşümü nerden biliyorsunda gelmiş bana AKP yi kötüyüyorsun.
Kafanızda sadece beyaz ve siyah var grileri görmüyorsunuz.
Ayrıca yılbaşını kutlamaya da karşı değilim ben Avrupa kültürüne özentiye karşıyım onlar hindi yiyor diye onlar ağaç süslüyor diye yapıyor millete ben bu özentiye dem vurmuştum.
Hayatta grilerde vardır efendim bu kadar tek yönlü bakmayın.....

Yılbaşını kutlamaktan kastım da yeni bir yıla girmemiz ve o yılın iyi geçmesini temenni etmektir.
Benim için yılbaşı tatilden başka birşey ifade etmiyor.
Asıl buradaki arkadaşlar nası bir zihniyetteki kendileri gibi düşünmeyenlere cühela yaftasını yapıştırıyorlar.
Ben kutlamıyorum. Öyla barlarda sokaklarda kutlanmasında tasvip etmiyorum. Bu benim fikrim ve zikrim. Cahil mi oluyorum bu durumda? Evet batının kültüründense ilmini almayı tercih ediyorum.....

Bugün hiçbirinizi kırmak, hiçbirinizi üzmek istemiyorum. Beni zorlamayın, yoksa çoğunuz bir süre sitenin S'sini göremez.
Ve bu sebeple konuyu kapatıyorum.
Yılbaşı,
İsteyen kutlar istemeyen kutlamaz. Kutlayan dinden çıkmaz, kutlamayan yobaz olmaz.
Lütfen hoşgörü, lütfen saygı lütfen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…