Ah elm sana surdN bir sey diyecektim de cepten yaziyorum anam aglio yollarda engebeli yaz sil modundayim hatali basmaktan..
Ne zaman salcak baskanin
Ptt ne
Yaklasık 4 senedir her yılbaşında sakaryada ders çalışıyor oluyorum finalleri o güne koyuyorlar
ptt pijama terlik televizyon
Hic ama hic ozenmiyorum.gecmis yillarda disari da ciktik ama zamanla ozel gunler siradanlasti yilbasi da bunlardan biri.evde hazirlik dahi yapmiyorum ozel.ha birileri gelirse maksat birlikte olmak .olabilir ama artik canim disari cikmak istemiyor.madem ozeniyorsun esine soyle bir kere olsun cikin.
2013'e arkadasimla Taksim'de girdik yuzlerce kisiyle birlikte. Cok hareketli bir gundu.
Ama bu yilbasina girecegimiz aksam, benim yurtdisindan Turkiye'ye geldigim aksam olacak. Gelir gelmez disari cikabilecegimi sanmiyorum. Kuzenime gidicem, ilk defa birlikte yilbasina girecez, evde. Onlar da pek onem vermezmis. Nasil olacagini ben de bilmiyorum.
Bu yilbasi konusunu ben de merak ediyorum, bu konuyu gordugume de cok sevindim. :)
Peki evde neler yapilabilir? Bu konuda guzel fikirleri olan var mi? Benim aklima televizyon izlemekten baska birsey gelmiyor. :44:
Bide sınavlara çalıştığını düşün
Televizyon bile büyük bir nimet
Aman benim donemim yeni bitti. Daha dun berbat bir final sinavi verdim zaten
Ben sirami savdim, sizlere kolay gelsin. :))
Benim de sesim betiYrenc Korkunc
Biz tahminen 7-8 kişi olucaz. Aileler kendi programını yapacak. Güzel bir masa hazırlayıp yemek yeriz. İnternetten kareoke programı indirdim, bir tane de mikrofon alıcamMikrofonsuz olmaz değil mi? Güzel parçalar hazırlayacağım. Belki klasik oyunlardan da oynarız scrabble dı tombalaydı fln ama maalesef apartmanda en fazla 1 e kadar müzikle eğlenebiliriz.
Ama atmosferi yakalayabilmek icin evi süsleriz, sapkalar maskeler alırız. Eğlenceli gecer umarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?