yılbasında neler yapıyorsunuz ptt mısınız sızde??

Farklı planlarımız vardı ama Rabbim nasip etmedi.
Nişanlımla görümcemde oluruz sanıyorum malum yeni bebeğimiz olacak da

Ptt ne
Yaklasık 4 senedir her yılbaşında sakaryada ders çalışıyor oluyorum finalleri o güne koyuyorlar

Demet akalina gitmek istiyorum ben.
Onun da en ucuzu 6 kisi 900 tl. + yemekti ickiydi taksiydi derken cok pahaliya gelecek. Muhtemelen baska bir yere giderim :)

Evli degilim guzelim

2013'e arkadasimla Taksim'de girdik yuzlerce kisiyle birlikte. Cok hareketli bir gundu.

Ama bu yilbasina girecegimiz aksam, benim yurtdisindan Turkiye'ye geldigim aksam olacak. Gelir gelmez disari cikabilecegimi sanmiyorum. Kuzenime gidicem, ilk defa birlikte yilbasina girecez, evde. Onlar da pek onem vermezmis. Nasil olacagini ben de bilmiyorum.

Bu yilbasi konusunu ben de merak ediyorum, bu konuyu gordugume de cok sevindim. :)

Peki evde neler yapilabilir? Bu konuda guzel fikirleri olan var mi? Benim aklima televizyon izlemekten baska birsey gelmiyor. :44:

Bide sınavlara çalıştığını düşün
Televizyon bile büyük bir nimet

Bide sınavlara çalıştığını düşün
Televizyon bile büyük bir nimet

Aman benim donemim yeni bitti. Daha dun berbat bir final sinavi verdim zaten
Ben sirami savdim, sizlere kolay gelsin. :))

Herzamanki gibi eşimle firinda bütün tavukla acilisi yaptiktan sonra tikabasa abur cubur eğlence programlari tam onikide camdan havai fişek izleme ve kapanış ya nolacağdı

Gece 12 den sonra Victoria Secret show izliyor olurum

Biz tahminen 7-8 kişi olucaz. Aileler kendi programını yapacak. Güzel bir masa hazırlayıp yemek yeriz. İnternetten kareoke programı indirdim, bir tane de mikrofon alıcam Mikrofonsuz olmaz değil mi? Güzel parçalar hazırlayacağım. Belki klasik oyunlardan da oynarız scrabble dı tombalaydı fln ama maalesef apartmanda en fazla 1 e kadar müzikle eğlenebiliriz.

Ama atmosferi yakalayabilmek icin evi süsleriz, sapkalar maskeler alırız. Eğlenceli gecer umarım.

Benim de sesim bet iYrenc Korkunc

Tamam işte karaoke nerde ben ordaa benide benideee çağırr geleyimm sewgülümlee attırayımm tozumuu ses tellerimi açayımm
güzelll güzelll şarkılar söyleyimmm sizeee

Agacimi susledim minik aksesuarlar aldim evdede yilbasi gecesi goze ve mideye hitap eden guzel suslu bi sofra hazirlamayi dusunuyorum sonrada yapcak bisey buluruz artik tombala tv cerezler vs vs :))

yılbası hevesım bugun soldu...... belkı bıdaha olur dedıgım ınsanın yazın sevgılısıyle fotoğraflarını gordum megerben ne mal mısım bıde bana senı ıstıyorum ama yanlızlıga alıştım dıyodu

2 ay önce ayrıldığım 2,5 yıllık erkek arkadaşımla ilişkimiz bir yılbaşı gecesi temellerini atmıştı. o yüzden yılbaşı yaklaştığı için içim buruk ve üzgünüm.

geçen yıl mekkenin fethi ile ilgili kutlamalar vardı mehter marşları ve semazenler çok güzel bu yıl varsa yine ona gideriz

aynen evde ptt olayı bol bol tıkınırız artık çatlayana kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…