yılbasında neler yapıyorsunuz ptt mısınız sızde??

Busene bizde dışarda kutlamayı düşünüyoruz içip güzelleşicez daha nasıl güzelleşiceksem dermişim :9:

Valla sevgilimleyim ben :16: büyük ihtimalle dışarda olucaz :) eve geç gelceğimizden bizde kalcak o akşam beni de eve bırakmak için.. umarım güzel olur hepimizin yeniyıl akşamı :)) insanın yanında sevdiği olnca yeni yıla girmek her şekilde güzelll :34:

Son düzenleme:
elmo kız gebelerde gelebılıyomu :52::52::52::52:

Gebelerle işim olmaz :1: ahahahhaha yeter bıktım sizden bütün kankalarım hamile kaldı sıra bende :)

Ne yapcan kiz cok merak ettim valla

Plan-tuzak

aman Allahim yoksa?

Her yil erkekler bayanlari taciz ediyo

Bu yilda ben onlari taciz ediyim de gorsunler mi diyosun

saka saka

ne yapcan merak ettim soylesene kiz

Şaka yapıyorum kısmen :D Var kafamda bişiler :D

Bende evdeyim malesef her sene çekirdek kestane :5: :68: Tek temennim seneye evlenirsem yılbaşını ilk defa dışarda eşimle eğlenerek geçirmek :62: :64: huhuuuw :66: :118:

Yılbasından sonra direk eylül anneleri topiğinde görüşücez :1:

hahahaha tövbeler tövbesi yarebbim dağlara taşlara :)

Gebelerle işim olmaz :1: ahahahhaha yeter bıktım sizden bütün kankalarım hamile kaldı sıra bende :)

30 yıllık hayatımda 7-8 defa dışarda kutladık bunların 4 tanesi tunalı hilmilerde kutlandı gerisi istanbulun çeşitli semtlerınde ama son 2 yıldır evde kutluyoruz aile ya da arkadaşlarla bu kadar mı keyıflı olur yaa sonra herkes bir köşeye sızar sabah kahvaltı sonrası evlere dagılınır :) ama bu sene ben junıor ve kocam evımızde bas basa kutlama yapacaz ben zaten uyuyorum hormonal olarak içememde zaten suya verecem kendımı :)

hahahaha tövbeler tövbesi yarebbim dağlara taşlara :)
30 yıllık hayatımda 7-8 defa dışarda kutladık bunların 4 tanesi tunalı hilmilerde kutlandı gerisi istanbulun çeşitli semtlerınde ama son 2 yıldır evde kutluyoruz aile ya da arkadaşlarla bu kadar mı keyıflı olur yaa sonra herkes bir köşeye sızar sabah kahvaltı sonrası evlere dagılınır :) ama bu sene ben junıor ve kocam evımızde bas basa kutlama yapacaz ben zaten uyuyorum hormonal olarak içememde zaten suya verecem kendımı :)

Yok balım ya şaka yapıyorum evlilik dışı ilişkilere karşıyız! :D İmamı alıcam onla kutlıcam :D

Biz de bir kez tunalıda bar bar gezdik bir kez de bahcelide rezv yaptırdık. İkisinde de ellenmeyen organım kalmadı :D Sırt sırta dans ediyorsun millet kusuyor fln iğrenc :S

En güzeli ev aile arkadaşlar. Temiz miss gibi.

Ayıcıklı pijamam,pofidik çoraplarım.olmazsa olmazım pc'm
Muhteşem 3 lü olarak hazırız yılbaşına :27::27:

Ben yılbaşında hep ailemle oldum bu yaşıma kadar ablamda evli başka şehirde oturuyor annem babam ben artık her zamanki gibi evde tv izler çaydır koladır çekirdektir cipstir böyle geçirdik . Sevgilimle de mesajlaşır konuşurduk en azndan sevgilim yanmda olmasa da telefonun ucundaydı yine mutluydumm normaldmm . Ama bu yıl başı benim için hiç bir şey ifade etmiyor erkek arkadaşım cezaevinde telefon da yasak konuşamıyoruz bile çok mutsuzumm öyle ot ot oturucam bütün gün hçi bir şey yapmak da istemiyor cnm zaten ..
İmkanım olsaydı ben de dışarda eğlenerek geçirmeyi tercih ederdim .. Ama şuan imkanm olsada gitmem dediğim gibi mutsuzum ..
Ama tek derdiniz bu olsun derim yani sevdiklerniz yanınızdaya her yerde mtlu olur insan ..

Ankara ahlak buro ekiplerine duyrulur
arkasin hain planlari var!

Yilbasi gecesini mahvetmek adina hahahahaha

yılbaşını dısarda kutlayan ınsanlara ozenıyorum yaa ne güzel gıyımıp suslenıp çıkıyorlar benım hıc böyle bır durumum olmadı evde oldum hep yakın arkadaşlarım esıyle sevgılısyle falan çıkıyor bızde napalım evde cekırdek cıtlerız:)

Hic ama hic ozenmiyorum.gecmis yillarda disari da ciktik ama zamanla ozel gunler siradanlasti yilbasi da bunlardan biri.evde hazirlik dahi yapmiyorum ozel.ha birileri gelirse maksat birlikte olmak .olabilir ama artik canim disari cikmak istemiyor.madem ozeniyorsun esine soyle bir kere olsun cikin.

Ah elm sana surdN bir sey diyecektim de cepten yaziyorum anam aglio yollarda engebeli yaz sil modundayim hatali basmaktan..

Back