yılbaşını dısarda kutlayan ınsanlara ozenıyorum yaa ne güzel gıyımıp suslenıp çıkıyorlar benım hıc böyle bır durumum olmadı evde oldum hep yakın arkadaşlarım esıyle sevgılısyle falan çıkıyor bızde napalım evde cekırdek cıtlerız:)
yılbaşını dısarda kutlayan ınsanlara ozenıyorum yaa ne güzel gıyımıp suslenıp çıkıyorlar benım hıc böyle bır durumum olmadı evde oldum hep yakın arkadaşlarım esıyle sevgılısyle falan çıkıyor bızde napalım evde cekırdek cıtlerız:)
bu mu derdin? en güzeli aile geçirilen tombala oynanan yılbaşları emin ol[/QUOTE
tamam sız öyle yapın ne güzel ben zaten yapıyorum ,30 yasındayım bu yılda farklı olsun ıstedım
Çok enteresan planlarım var, birilerini tuzağıma düşürücem.
Ciddiyim, espri yapmıyorum.
Ben sewgilimle çıkcamm kiiii
Ewdekilere iş yeri düzenledi dicem napimm pembe yalan bunlarrr :97:
guzelll sevgılım yok ısterdım olsun çıkmasak bıle arasın ısterdım o dakıkalarda:)
Arayamaz çünkü telofonLAR kitleniyorr o dakikalardaa
olsun aramak ıcın ugrassın oda güzel:)
AnlatmıcamSır
Evde olucaz da kalabalık genc nüfus. Kareoke dans müzik apartman polis cağırana kadar :)
Dışarı cıkmaktan nefret ederim yılbasında iki kez cıktım, millet üst üste yediğini ictiğini eğlendiğini anlamıyor insan.
Karaoke çokkk sewerimmm bennnn,, eeee sesde güzell oluncaaa
Bizde öyle taksim felan yapmayız, daha nezih bir yer seçer benimki..
Zaten kıskanç sokmaz öyle üst üste kendini bilmez eğlenenlerin içinee
AnlatmıcamSır
Evde olucaz da kalabalık genc nüfus. Kareoke dans müzik apartman polis cağırana kadar :)
Dışarı cıkmaktan nefret ederim yılbasında iki kez cıktım, millet üst üste yediğini ictiğini eğlendiğini anlamıyor insan.
Ne yapcan kiz cok merak ettim vallaÇok enteresan planlarım var, birilerini tuzağıma düşürücem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?