- 11 Aralık 2018
- 39.723
- 246.214
- Konu Sahibi neslihamje
Biz yilbişi kitlimiyiriz insanlarını hiç anlamıyorum. Kutlayınca incileri mi dökülüyor acaba?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bebeğim kucağımda, kusmuklu bi pijamayla giricem. 2 senedir yıl başı mılbaşı kalmadı En sevdiğim şey ağaçtır. Süsleyin şöyle güzelce. Köpük kar falan da yağdırın.. of off.
Günaha giriyon yine çiçem… ilimunatici oldun çıktın başımıza !Biz yilbişi kitlimiyiriz insanlarını hiç anlamıyorum. Kutlayınca incileri mi dökülüyor acaba?
Benim kader ortağım ,Çocukluğumdan beri dedemler ,annemler ,dayimlar.Biz de yılbaşı baya coşkulu kutlanirdi .Uzun masalar ,yemekler ,mezeler ,tombala ,ev süslenir sabahlara kadar dans,müzik ,eğlence ..Benim eşim de istemiyor yaa.Hele ailesi beni afaroz ederler heralde .Ama bu sene ailem gelecek .Doğumum var diye .Yılbaşı ağacı falan gibi radikal kutlama nesneleri olmasa da bir şeyler hazırlayacağım.
Kırmızı giyiorsun çünküü o gece yanmak için hzbsjxhhshshs evliler özellikle bimden tanga falan alıyordupijaman kirmizi olsun,
ben kucukken bir kirmizi ic camasiri giyilir diye bir sey vardi sanki, birinden mi duymussam nedir, kalmis aklimda, hic yapmadim, icimde kalmissa demek ki.
valla adınıza üzüldümAslında biz de öyle .Toplanmak ,birbirini görmek ,eğlenmek için bahane oluyor ama malesef böyle bedevi tiplerle bir şey yapamıyorum .Bir parti insanı olarak noeli de kutlamak isterdim Ama gün bahane ne olursa olsun ,hazırlık yapmak ,eğlenmek sahaneee
Beni yılbaşına davet etseneYılbaşında başbaşa olunmaz, kalabalık olunur diyerek çıkıntılık yapmaya geldim
Toplarsın eve 8-10-15 kişi. Yaparsın büssürü yemek, açılır büyükler ortaya, yersin içersin eğlenirsin. Sonra tombala senin, tabu benim oyun kısmına geçilir. En son sızanları tekmeleyip uyandırarak evden kovmakla geceye nokta konur
Bebeğim kucağımda, kusmuklu bi pijamayla giricem. 2 senedir yıl başı mılbaşı kalmadı En sevdiğim şey ağaçtır. Süsleyin şöyle güzelce. Köpük kar falan da yağdırın.. of off.
biz yılbaşı kutlamiyoruuuuuuz "dediler
"Yılbaşını hristiyanlar kutluyoooorr,sanki onlar kurban bayramini kutluyooor muuuu,yılbaşı bizim degilki ."tipleri işte .Sanki biz ayin yapıp o gece ,kutsal doğuşu ve Noel yortusunun ritüellerin yerine getiriyoruz ,haç takip geziyoruz evde.yılbaşı kutlamayı istememek neden ki?
biz de ağacı kuramıycaz sanırım çünkü daha kapalı halde dururken bile ağacı işaret edip bakıp "ah ah" diyor
manası "şunu elime bir verseniz nasıl yolardım ah nasıl yolardım"
kurup yere inmesi 5 sn falan olur
"Yılbaşını hristiyanlar kutluyoooorr,sanki onlar kurban bayramini kutluyooor muuuu,yılbaşı bizim degilki ."tipleri işte .Sanki biz ayin yapıp o gece ,kutsal doğuşu ve Noel yortusunun ritüellerin yerine getiriyoruz ,haç takip geziyoruz evde.
Gel kız el kadar bebe ondan nolacak da başka odada tutup nöbetleşe bakalım. Ortama girmesin zehirlenir falan çocuk neme lazımBeni yılbaşına davet etsene
Tam aradığım ortam
10 kişi herkes beşer onar dk çocuk baksa bayağı zaman kazanırım