- 10 Şubat 2009
- 14.249
- 93
- Konu Sahibi puccakanka
kimmiş onlar bakemm
kim olacak, konu sahibiyle aynı fikirde olmayanlar, sen, ben ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kimmiş onlar bakemm
kim olacak, konu sahibiyle aynı fikirde olmayanlar, sen, ben ..
satırların nefretle dolu olduğu çok belli zaten..
konu sahibi başka bir konusunda hakettiği altınları eşinin ailesinin takmadığını yazmış..
bu gibi şeyler nasıl hak ediliyor acaba?kanun yasa mı var takılacak diye?
altınlarım altınlarım diye tutturmuş..bi de karşı tarafı dinlemek gerek..
yorumları okudum da hemen konu sahibini eleştirmişsiniz arkadaşlar yapmayın allah aşkına kadın yılbaşında eşiyle-çocuklarıyla yalnız kalmak istiyor kafa dinlemek istiyor ne var bunda, Konu sahibine gelince siz hiç araya girmeyin eşiniz arasın halletsin, doğruyu söylerse kırılırlar en iyisi bu yılbaşını arkadaşlarla geçirecez önceden verilmiş sözümüz var desin
bazılarıda bu ıslerı bılerek yapar canm.o zaman önceden arayıp bi sorulması gerekirdi sonuçta herkesin kendine göre bi planı olabilir, ben konu sahibinin önceki konularını hiç okumadım sadece bu konusunu baştan sona okudum ve ona göre yorumumu yaptım karşı tarafın yaptıgı emri vaki gibi geldi bana, forumda herkez yılbaşıyla ilgili planlarını paylaşıyor kimisi arkadaşlarıyla kimiside eşiyle evde başbaşa geçirecek sonuçta konu sahibi bayanda kendince kafasında bi plan yapmış olabilir
Ne kadar antikaynana, antikayınpeder meraklısı varmış yaaa :)))
Tabiki en doğal hakkı eşiyle çocuğuyla geçirmesi de... adamlar aramış gelicez düğün var kalıcaz diye... yani epi topu tek bir sene eşinin ailesiyel kutlasa ne olur, ne kaybeder... ne kadar tahammülsüz bir millet olmuş çıkmışız...
kayınpeder kaynana merakı değil de, evine gelen kişiye,misafire saygı desek...
belki zaman bizi olgunlaştırmıştır, ondan böyle düşünüyoruz..
kimbilir bizim zamane gelinleri,damatları nice olacak..vay başım vayyyy..
valla hıc bır akrabalık bagın olmayınca ınsan ıgrenıoŞey derler artık..." ıyyyy sen mi geldin, tak şu galoşları ayağına, bir saat mi, iki saat mi oturuyosan otur, sonra defol evine, çekemicem seni, aynı tuvaleti kullanmak istemiyorum seninle"
Şey derler artık..." ıyyyy sen mi geldin, tak şu galoşları ayağına, bir saat mi, iki saat mi oturuyosan otur, sonra defol evine, çekemicem seni, aynı tuvaleti kullanmak istemiyorum seninle"