- 26 Aralık 2011
- 796
- 17
- Konu Sahibi puccakanka
içim eşimden fazla sızlıyo benim,,eşim onları hiç sevmez düşmandan farkları yok,,bütün kardeşleri babasıyla düşman gibiler hiçbiri sevmez saymaz,,ben ve yengem onların yapmadıklarını yaparız sayarız severiz oyüzden bizi oğullarından daha çok severler ve sadece bizi ve torunlarını görmek için gelirler..oyüzden eşimi arada bırakmışlığım yok nasılsa o kötü onların gözünde,,sen söyle ben kötü olmak istemiyorum onlarla diye söyle dedim..beni kaybetmeye cesaretleri yok ama iş benim altınlarıma gelince benden kötüsü yok,,madem bukadar seviyosunuz ne diye yıllardır günaha giriyosunuz
şimdi anlamadığım seni seviyolar ama sana bağıra biliyolar terleyip herhareketini yanlış anlayıpçekip gidebiliyolar.ilk başta yazıklarınızla bu yazınız tezat oldu biraz.evlatlarıyla neden düşman gibiler?düşman olsa eşin ailesini hiç sevmese eve sokmaz bence.çünkü ben düşmanımı evimde ağırlamam.ben çözemedim sebeplerini anlayamadımda yani :/
şimdi anlamadığım seni seviyolar ama sana bağıra biliyolar terleyip herhareketini yanlış anlayıpçekip gidebiliyolar.ilk başta yazıklarınızla bu yazınız tezat oldu biraz.evlatlarıyla neden düşman gibiler?düşman olsa eşin ailesini hiç sevmese eve sokmaz bence.çünkü ben düşmanımı evimde ağırlamam.ben çözemedim sebeplerini anlayamadımda yani :/