Yılbaşı Sorunu

başbaşa kutlamak istemeniz doğru, ama siz aman kavga çıkmasın diye sürekli alttan alırsanız onların hayatını yaşarsınız. Tatlı tatlı anlattınız olmuyorsa bırakın kavga edin, eşinizde anlasın bunu. Kendine çeki düzen versin. Kendinize ait bir eviniz hayatınız özeliniz olmayacaksa başlayım öyle evliliğe yani.

Eşin de düşüncesiz ailesi de. Özel günlerde kavga çıkaracaksın küs yatacaksın bakbakalım birdahaki özel günlerde yapabilecekmi
Değmediğini o da görecek. Ben tahammül edemem mesela eşimin doğumgünü olduğunda 3 gün önce annesinde kutlarız süpriz yaparlar esas günde ise kimse sormaz etmez benim eşime süpriz yapcağımı başbaşa olmam gerektiğini herkes bilir
Bi de sen çalışıyosun sana ayak uydurmak zorundalar yorgunsun kimseyle uğraşamazsın ben olsam çıldırırdım

Dini bayrami dert oluyor .
Yilbasida dert oluyor bu ailelerden dolayi.
Gerci bizim icin yilbasi kutlamasi gibi bi adetimiz yok:)siradan bigun yatip uyyoz 11 gibi

sen anlattıkça eşinde eşimi gördüm sanki. bende evlendikten sonra kurduğu aile ve kendi ailesi arasında dengeyi sağlayamayan erkeklere sinir oluyorum çünkü başımda var bi tane. anneyi babayı sevmek değer vermek başka birşey onları hayatının ortasına yerleştirmek başka birşey.

işte şimdi gitsek onlarda yemek yesek vs bundan sonra her sene oraya gidecekmişiz gibi hissediyorum. kavga da etsem kendime zarar veriyorum eşim için hiçbir şey değişmiyor

Aaahhh aahh diyorum benim kv balayına bizimle gelmek istemişti... eşim sert çıkınca bari kız kardeşini götür diye söylendi ne biçimminsan bunlar halbuki kendileri de bu yollardan geçti anlam veremiyorum anlayışlı sevecen kv leri tenzih ederim çok iyilerde var gördüm ama başkasında

Ah su kv.lerin herseye burnunu sokmasi... Bosver sal gitsin kardesim cunku toparlaanmiyor, birak esin de ne hali varsa gorsun ailesiyle mutlu oluyorsa ..
Ben de ilk evlendigimizde basbasa kutlariz diye dusunuyodum d.gunlerini falan. yok anam yok illa herseyde olacaklar.. Baktim olmuyor olan bana ve sinirlerime oliyor. ben de saldim gitti ozel gunmus yok d.gunuymus umrumda degil. halbuki ne kadar hevesliydim..
Ilk evlilik yildonumumuzde otele gitmistik esimle, o gece de ayni otelde kv.nin tanidiginin dugunu vardi.. biz yukardayiz tabi yemek falan neyse onlarda dugunde. bir baktim kalp seklinde bir pasta ay ben nasil mutlu ne arada soyledin diyorum esime.baktim esimde saskin ben soylemedim dedi. meger kv.cikmis yukari masaya pasta gondermis.
ben de saniyorum esim istetti.. yani canim benim kv.aklina gelen herseye karisir ve mudahil olmak ister iyi kotu ne varsa..
cılkıni cikariyor diyebilirim.. dun de esinle tartistik yine offf neyse yazdikca yazacam heralde..
senin derdinin onune gecmiyim :)
demem o ki birak ozel gunmus suymus buymus onemseme.. herkese ederi kadar deger ver bu esin bile olsa..madem onemsemiyor basbasa olmanizi biraz umursana bakalim napacak ..

Ben sizin yerinizde olsam bu durumda madem esiniz ailesini de yaninda istiyor o halde sizde kendi ailenizi cagirin olsun bitsin.

Zamanında ben de tam tersi hadi annemlere gidelim hadi annenlere gidelim derdim .... böyle karı koca ya da çocuk falan olduğu zaman ben bir şey anlamiyordum özel evlilik yıldönümü vs varsa ayrı tabii.
Biraz iletişim eksikliği olmuş sanırım . olsun bu sene de böyle olsun .yıllar sonra kendiniz isteyeceksiniz

Eş önemli, eşinizin sizinle tek program yapmadığı sürece bu işi değiştemezsiniz. Bende yılbaşını eşimle geçirmeyi pek sevmiyorum. İlk yılbaşını yeni evliydik 4 aylık evde başbaşa geçirelim dedik. Adam yedi içti 22:30 da uyuklamaya başladı.
Ben o saatten sonra tek başıma takıldım. Gece yarısı uyandı (oda telefonum çaldığı için) geri saydı hadi yatalım dedi.
Ondan beri istediği kadar kıvransın yılbaşında onunla evde başbaşa geçirmem. Ya evi dolduruyorum fark etmez onunkiler bizimkiler yada ben gidiyorum diyorum mecbur oda geliyor. 5 Sene oldu oda sizin gibi sitem ediyor, benimle kavga ediyor.
Ama fark var tabi siz hiç başbaşa özel zaman geçirememişsiniz.

Maalesef bazı insanlar çok düşüncesiz olabiliyorlar..haklısınız..kendi aileniz ne kadar uzaktalar? Çok uzak degilseler çağırın bir gün önceden gelsinler madem öyle.. aileler ile kutlanacaksa sizin ailenizde olsun.. O olmazsa çalışın o akşam geç gidin eve de yorgun Argın beş karış suratla.. yemekte yapmayın eşinize gunduzden söyleyin dışarıdan yemek söylesin..uğraşmayın bakın keyfinize ya

Okurken şiştim.yeni evli çiftsiniz sonuçta
Ben olsam çalışacakmışsınız madem normal yemeğimi yer yayılırım
Ki eşinizin başbaşa vakit geçirme anlayışı yok belli

Konularınızdan edindiğim izlenim olarak sizi fazla fedakar görüyorum.Buna sebep birazda eşiniz.Sizi sürekli birşeylere zorluyor yardımcı olmuyor.

Daha 1.5 yıllık evlisiniz.Evliliğiniz onun dediği gibi şekilde değilde sizin dediğiniz gibi olsun.Yoksa o mutlu olsun derken kendinizden ödün verirseniz mutlu olamazsınız.

Kararlı olun.

evlerden ırak o nasıl kaynana oldu olacak alıp ortanıza yataydınız

aynen öyle. ben aman üzülmesin, aman fedakarlık diyorum bir bakıyorum ki benim değerimi bilen yok. eşimle doğru düzgün iletişim kuramadığım içinde kararlı olamıyorum

ocakta da onun doğum günü. ne dışarı çıkalım dicem ne de evde bir şeyler yapalım gerçekten bu konuda çok anlayışsız o yüzden teklif etmicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…