Yılbaşı Sorunu

Yılbaşının neresi özel gün?

Evli çiftlere özel tek gün evlilik yıldönümüdür bence, geri kalan her şey aileler, arkadaşlar vs ile kutlanabilir.

Yılbaşı zaten kalabalıkta ailelerle kutlanır genelde. Bu kadar sorun etmeye gerek yok.

Yılbaşının neresi özel gün?

Evli çiftlere özel tek gün evlilik yıldönümüdür bence, geri kalan her şey aileler, arkadaşlar vs ile kutlanabilir.

Yılbaşı zaten kalabalıkta ailelerle kutlanır genelde. Bu kadar sorun etmeye gerek yok.

ben bazen düşünüyorum evde yalnız olunca tam 12 de ne yapılır diye

zira yalnız da arkadaşlarla da aile ile de kutladık

yiyip içip oturuyoruz hepsinde format aynı

gece 12 olunca evde başbaşa iken de bir şey yapmıyoruz valla

biz yaşlanmışız içimiz geçmiş diyeceğim de 10 yıl önce de böyleydim ben

ben bazen düşünüyorum evde yalnız olunca tam 12 de ne yapılır diye

zira yalnız da arkadaşlarla da aile ile de kutladık

yiyip içip oturuyoruz hepsinde format aynı

gece 12 olunca evde başbaşa iken de bir şey yapmıyoruz valla

biz yaşlanmışız içimiz geçmiş diyeceğim de 10 yıl önce de böyleydim ben

Tam 12'de sevişirsen bütün yıl sevişirsin diye düşünüyorlar heralde :KK53:

Aynen öyle, hepsinde format aynı ama kalabalık olunca daha bir güzel, daha bir keyifli oluyor sanki.

Ne bileyim sohbet muhabbet, tombala, oyunlar, şakalaşmalar, gırgır şamata. İki kişi bunların kaçta kaçını yapar?

Her akşam olduğu gibi tv karşısına geçip tek fark olarak dizi yerine bayık yılbaşı programları seyredilir en fazla.

Tam 12'de sevişirsen bütün yıl sevişirsin diye düşünüyorlar heralde :KK53:

Aynen öyle, hepsinde format aynı ama kalabalık olunca daha bir güzel, daha bir keyifli oluyor sanki.

Ne bileyim sohbet muhabbet, tombala, oyunlar, şakalaşmalar, gırgır şamata. İki kişi bunların kaçta kaçını yapar?

Her akşam olduğu gibi tv karşısına geçip tek fark olarak dizi yerine bayık yılbaşı programları seyredilir en fazla.

artık kimse yılbaşı programı bile seyretmez

herkes kendi telefonun tabletini alır onunla uğraşır gibi

bu arada bu sene nilüfer varmış bir kanalda geçen reklamını duydum ama kanala bakmamışım ben onu dinlemek isterim esasen

kalabalıkta da muhabbet oluyor o tarz dinlenceler kaçıyor

biz kv ye gidip yemek sonrası dönüp bizde ya da ablalarda devam edeceğiz geceye

çocuk var muhtemelen organizasyon bizde devam eder ki oğlum uykusu gelince yatabilsin

artık kimse yılbaşı programı bile seyretmez

herkes kendi telefonun tabletini alır onunla uğraşır gibi

bu arada bu sene nilüfer varmış bir kanalda geçen reklamını duydum ama kanala bakmamışım ben onu dinlemek isterim esasen

kalabalıkta da muhabbet oluyor o tarz dinlenceler kaçıyor

biz kv ye gidip yemek sonrası dönüp bizde ya da ablalarda devam edeceğiz geceye

çocuk var muhtemelen organizasyon bizde devam eder ki oğlum uykusu gelince yatabilsin

Biz normal günde bile tv pek izlemeyiz, yılbaşında zaten izlenmez.

Biz de yemeği annemlerde yiyip aynı şekilde yemeği ailelerle yiyen arkadaşlarla bir araya geleceğiz ilerleyen saatlerde. Önce aileleri memnun etmek gerek ;)

Son dört senedir otelde giriyorduk yeni yıla ailece. 20-25 kişi toplanıp hem 2-3 birbirimizi görüyor hem mini bir tatil yapıp kafa dinliyor hem de yeni yıla birlikte giriyorduk. Bu sene hem ailevi sorunlar, hem içinde bulunduğumuz durumlar falan kimsenin keyfi yok. Umarım en kötü yılımız 2016 olur.

bende nişanlıyım mesela bizde hep beraber kutlucaz kayınvalidmler bize gelcekler kutlucaz mutluyum beraber olcağımız için ama nişanlımla ben evlenince ayrı bişiler yaparız diyoruz. hatta kayınvalidemde öyle dedi. biz doğum gününü falan beraber kutladık kaynanam artık seneye evinizde naparsınız nasıl kutlarsınız nerelere gidersiniz bilemem aman evinizde iyi olunda biz daha iyi oluruz dedi konuyu kapattı. şahsen bende beraber olalım isterim ama ilk senelerde başbaşa olmak daha mantıklı gibi geliyor siz konunuzda haklısınız. zaten beraber olcaksanız yemekte yemeyin inadına gidin hazır sofrada oturun kaynanızda yiyin zahmete girmeyin bile evde. :)

bugün zorla baristim desem yeridir... ona illa sende kayinvalideme gel tek napcaksin diyorum, sevmiyorum senin kayinvalideni gelmek istmeiyorum diyor, abim aradi gelip alayim diyor, onada hayir dedi.. en son anlastik siz gidin benim icin özel bi gün degil ben evimde kalmak istiyorum diyor ..yinede sinmedi icime :(

inanirmisiniz iki gün annem bana küstü, hamile halimle yemek yiyemedim bi ara karnim kücüldü... sikintidan aglamaktan.. bugün gidip zorla da olsa baristim.. hala barismiyordu benimle.. demin esim diyorki annen senin icin cok önemli onla küsken dünyayada küsüyorsun hakli galiba..

ona benle kayinvalideme gel dedim istemiyor onu sevmiyormus, abim arada gelip alim diye , bi saat mesafede abim.. yok ben orda rahat etmem illa evimde gecircem siz gidin , yilbasi bana özel bi gün degil sevmiyorm, evimde kalmak istiyorum dedi.. ozaman teyzeme götüreyim dedim, onuda istemedi.. yarin kayinvaldieme gitcem ama icime cok siniyo desem yalan..

Back