Yılbaşı Sorunu

cute bizim öyle bi paylaşımımız yokki eşimin anne ve babasıyla. kp maç açar izler, kv oturur birilerini çekiştirir. daha geçen konu açmıştım biz küçük araba aldık diye ikisi de sorun yapmıştı. ortak olsun istiyorlar her şeyi. birazda bu yüzden istemiyorum. şimdi gitsek bundan sonra her sene oraya gidecekmişiz gibi geliyo.
Bızımkılerde kadınlar ayrı erkekler ayrı oturuyor tabı tutuculuktan degıl odalar o sekılde musaıt gıttıgımde kayınvalıdemle opusuyorum yılbasında :) Valla ne bılım ya karısık ısler altan altan ısını halletmeye calıs

Ben bu durumda olsam eşime "Sen artık iki kişilik yeni bir aile kurdun. Senin asıl ailen bu evin içinde yaşıyor. Komün yaşamına devam etmek istiyorsan ailenin yanına yerleş!" derdim.

Yılbaşında da her ne olursa olsun gitmezdim. Eşim çok gitmek isterse onu tek yollar, ardından "Gelme eve orada kal" diye mesaj atardım.

7 yıllık evlilik hayatımda anladım ki taviz tavizi doğuruyor. Siz anlayış gösterdikçe karşı taraf daha da anlayışsız oluyor.

Al karşına konuş tüm rahatsızlığını dile getir, he hala olmadı mı surat as, trip at.
Bu böyle gitmez çünkü eşinle mi evlendin ailesiyle mi , ne kadar anlayışsız bi kv ya!

konuştum kavga ettim evi birbirine geçirdim. yetmedi surat astım tabi ilk zamanlara göre ilerleme var.

Ben bu durumda olsam eşime "Sen artık iki kişilik yeni bir aile kurdun. Senin asıl ailen bu evin içinde yaşıyor. Komün yaşamına devam etmek istiyorsan ailenin yanına yerleş!" derdim.

Yılbaşında da her ne olursa olsun gitmezdim. Eşim çok gitmek isterse onu tek yollar, ardından "Gelme eve orada kal" diye mesaj atardım.

7 yıllık evlilik hayatımda anladım ki taviz tavizi doğuruyor. Siz anlayış gösterdikçe karşı taraf daha da anlayışsız oluyor.

aynen. bunun için 7 yıl beklemedim allahtan. ben ne zaman aman onu düşünsem sonradan pişman oldum. eğer gitmezsem biliyorum tavır yapacak o tavrı ben yapmak istiyorum

konuştum kavga ettim evi birbirine geçirdim. yetmedi surat astım tabi ilk zamanlara göre ilerleme var.
Nişanlımla ilgili konu açmıştım ben. Senin şu anda yaşadıklarının sinyalini verdi resmen bana.
Aldım karşıma konuştum olmadı, biraz sert çıkıştım olmadı, yüzüğü çıkarıp eline verdim hadi yallah dedim, ay çok şükür şu an da iyi.
Bazen erkekler korkutulmak istiyor, her insan istedikleri olunca mutlu olur, erkekler hep fazlasını ister.
Biraz gözünü korkutmayı dene canım, belkide bi silleye ihtiyacı vardır

İnat yapın bence. Bu sene evimde kutlayacağım sen kendi ailene tek gidebilirsin diyebilirsiniz. İnsan evlenmeye korkuyor adamların bu huylarını gördükçe... Zaten sizin hiç özel gününüz yok bunu biliyorsunuz değil mi? Bayram değil ki ailecek birlikte durulsun...

Nişanlımla ilgili konu açmıştım ben. Senin şu anda yaşadıklarının sinyalini verdi resmen bana.
Aldım karşıma konuştum olmadı, biraz sert çıkıştım olmadı, yüzüğü çıkarıp eline verdim hadi yallah dedim, ay çok şükür şu an da iyi.
Bazen erkekler korkutulmak istiyor, her insan istedikleri olunca mutlu olur, erkekler hep fazlasını ister.
Biraz gözünü korkutmayı dene canım, belkide bi silleye ihtiyacı vardır

ailesine gidince de sıkılıyor öyle mutlu mutlu oturmuyoruzki. kp sürekli maç izliyor, bizde sıkılıyoruz geri geliyoruz. ne var neye gidiyo anlamıyorum

Yılbaşı-doğum günü gibi özel günleri şayet dışarıda bi planınız yoksa ailelerle kutlamamanız yanlış olur bence.Çünkü aile olmak demek birlik olmaktır mutlu günlerde bir arada olmaktır.Ortamdan,eşinizin ailesinden hoşlanmasanız bile demekki onlar beraber geçirmek istiyolar ve siz de onlara uymalısınız.

aman canım ya valla şu belirli günlere haftalara anlam yüklemeyin.. ben 4 senelik evliyim bir kere eşimle başbaşa doğum günü kutlamadık biliyorum annesi bırakmıcak her türlü masraftan kurtuluyorum boşver yemeğinizi yiyin bir iki saatliğine gidin kayınvalidene uykun gelince kalkmak şartıyla tabi... ama tatil de bile yalnız olmamanız iyi değil bence oturun konuşun...

aman canım ya valla şu belirli günlere haftalara anlam yüklemeyin.. ben 4 senelik evliyim bir kere eşimle başbaşa doğum günü kutlamadık biliyorum annesi bırakmıcak her türlü masraftan kurtuluyorum boşver yemeğinizi yiyin bir iki saatliğine gidin kayınvalidene uykun gelince kalkmak şartıyla tabi... ama tatil de bile yalnız olmamanız iyi değil bence oturun konuşun...

tatilde yalnız bırakmayacaklarını bildiğim için ben otel ayarladım zaten ama ayarlamasaydık beraber 2 hafta tatil yapacaktık. konuşuyorum konuşuyorum ama boşa. sadece kendimi yoruyorum. tepkisiz eşim hemde çok

Bildim bileli yeni yılı kutlamayız ve kafam çok rahat hiç tın tın gürültü yapan yok kişilere özel günler hariç diğer özel günlere karşıyım huzursuzluktan başka bişey getirmiyor %90nı

Bildim bileli yeni yılı kutlamayız ve kafam çok rahat hiç tın tın gürültü yapan yok kişilere özel günler hariç diğer özel günlere karşıyım huzursuzluktan başka bişey getirmiyor %90nı
katılıyorum sana:rapci:kutlamamak rahatlık..biz hiçbir özel günü kutlamayız:spor: ama eltim bayılır özel gün kutlamaya sofra hazırlar pastalar tatlılar ben bedava hizmete konunca mutlu oluyorum:KK70:

tatilde yalnız bırakmayacaklarını bildiğim için ben otel ayarladım zaten ama ayarlamasaydık beraber 2 hafta tatil yapacaktık. konuşuyorum konuşuyorum ama boşa. sadece kendimi yoruyorum. tepkisiz eşim hemde çok
tatil konusunda bende kızarım eşimle gittiğimiz yerlerde annemi de getirmek lazım bayılır der bende biz bir gidelim gezelim onu sonradan götürürüz diyorum:KK48: erkekler bu tarz konularda tepkisizdirler bizim tepkilerimiz onlara dünyanın en saçma işi gibi gelir.. ne olacak yani gelsinler birlikte olalım mantığındadırlar.. bu yılbaşı onun ailesine değilde sizinkine gidin hatta senin doğum gününde eşinin doğum gününde annen sizi çağırsın bakalım tepkisi yine aynı mı olacak

Off iyiki k.v k.p yok gerçi k.p olsun isterdim

Ben yeni evliyim hersene jer yıl başını dışarda eğlenerek kutladım

Geçen sene nişanlıyım ,kocam bilseydi

Bu senede hamileyim doğuma 4 gün. Kaldi

Offf,doğum günü evlilik yıl dönümü başbaşa kutllanır,ama yılbaşı kalabalık eğlen celi olur canım

Çocukları annene bırakıcam ,

ben evde masamı hazirluycam güzelde süslenicem,
kostüm al bunun için yada sık bir elbise yada gecelik,
romantik bir gece geçirmek istiyorum dersen

Hayır diyemez

Bende bu sene esimin dogum gununu annesigille kutladim basbasa kaliriz 1 gun onceden onlara gideriz orda kutlarlar dedim evd napcaz gelsinler iste dedi demedim bende bise gecen konusuyoz yilbasinda napicaz dedim annesigilde yilbasi kutlamazlar ee yemek yer annemlere geceriz dedi napcaz annengilde dedim masa hazirlarim oturur muhabbet ederiz gitmedimiz yermi annenler dedim haftanin 2 gunude kesin ordayiz hala doyamadi anasigile ben bise anlamadim bu isten valla

Butun sorun kocanda. Kv nin hicbir sucu yok. Erkekler dur yapma etme demesini ogrenmeli.

evet eşimde tabiki. kv kp anlayışsızlar. eşim hala anlamıyor ayrı bir ailesinin olduğunu. böyle durumlarda annesi ve babası surat yapıyor o da hemen vicdan yapıyor, üzülüyorum işte bugün var yarın yoklar muhabbetine giriyor da kimin öleceği belli mi??

Back