inşallah evlenirsin canım ne oldu, bi yerlere mi gönderdin adamı,nerde okuyosun sen ailen yoksa biz varız canım, benim ailemde yanımda değil başka şehirdeyim. kıcım , eşim ve ben, yemek ye ,otur, tv ye bak yat böyle geçeceçek.
ben evli de değilim canm ne koca var ne babaaslında özgürlüğün tadını çıkarmak lazım ama
benn denzlideyim öğrenciyimmsevgilmde bu yıl mezun olduu ankarada kpss ye hazrlanıyo bi yurda ve dersaneye yazıldıı o yüzden yılbaşnda birlkte olamycazz.Allahtann memleket aynıdaa sıkntı olmuyoo çok sık görüşebldikk hem memlekette hemde buraya geldi ben gittim falann..ahh aahh okulum bitersekii dahaa 2 yılm varr hemen evlncemmm inşallahh
kızlar ben ve eşim kızılaya veya bahçeli sokaklarında yeni yıla girmek istiyoruz.paramız olmadığı için bara gidemiyeceğiz :) eve de tıkılıp ptt yapmak istemiyoruz.yalnız bazı çekincelerim var.
1)eşim kızlara bakıp beni sinirlendirir mi?
2)mini etek giymeyi düşünüyorum rahatsız olur muyum?(sapık ve hava soğukluğuna karşı)
bak hemşeri mi çıktık ne bende ankaralıyım, sende en kısa zamanda gidersin ,bugünlerinizin değerini bilin, evlenince farklı oluyor herşey,ankaranın neresindesiniz.
kızlara bakacağını düşünüyosan dışarı niye çıkıyosun bir, bence sen rahatsız olmazsın ama eşin rahatsız olur mininden, kızılaya her türlü adam gelir biliyosun, bahçelide cıvl cıvıl olur şimdi, ah ankara ah...
kızlar ben ve eşim kızılaya veya bahçeli sokaklarında yeni yıla girmek istiyoruz.paramız olmadığı için bara gidemiyeceğiz :) eve de tıkılıp ptt yapmak istemiyoruz.yalnız bazı çekincelerim var.
1)eşim kızlara bakıp beni sinirlendirir mi?
2)mini etek giymeyi düşünüyorum rahatsız olur muyum?(sapık ve hava soğukluğuna karşı)
ahh ahh bende kizilayda olmak isterdim simdii yaaa cokk ozledimmmm.. ahh ankara ahhhhh
canim bende mini etek giyme disarida rahat ama sik bisiler giy eve gittiginizde giyersin mini eteginii. cunku hem hava sartlari ve hemde erkeklerden dolayi bence rahatsiz olursun.. kim bilir yilbasinda daha cokkk kalabalik olur oralarrr.. esinde seni sirf sinirlendirmek icin kizlara baktigi an bence bas tokadiiiiahhh su erkekler ne cokk seviyorlar onlari kiskanmamiziii
niye eşim kızlara bakacak diye eğlencemden mi olayım.
mini eteği de onun için giymek istiyorum zaten.bana gelecek bakışları sabote etmek isterken kızlara bakmaya vakti kalmasın diye.
sorma canım sırf o beni sinirlendiğinde elimde kozum olsun diye etek giymek istiyorum k..mın donması pahasına.şık da ne giyeceğim ki başka kota talim o zaman.
sana bakmaktan baskalarına bakacak halı kalmayacak sekılde gıyın derım ben
niye eşim kızlara bakacak diye eğlencemden mi olayım.
mini eteği de onun için giymek istiyorum zaten.bana gelecek bakışları sabote etmek isterken kızlara bakmaya vakti kalmasın diye.
Ankara'da okuyorum memleketime İzmir'e gideceğim,
Biletimi aldım annem burda kalacağımı zannediyor söylemedim sürpriz olacak :)
Bütün gece ailemle olurum heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?