Yılbaşı planlarınız neler?

benn denzlideyim öğrenciyimmsevgilmde bu yıl mezun olduu ankarada kpss ye hazrlanıyo bi yurda ve dersaneye yazıldıı o yüzden yılbaşnda birlkte olamycazz.Allahtann memleket aynıdaa sıkntı olmuyoo çok sık görüşebldikk hem memlekette hemde buraya geldi ben gittim falann..ahh aahh okulum bitersekii dahaa 2 yılm varr hemen evlncemmm inşallahh

ben evli de değilim canm ne koca var ne baba aslında özgürlüğün tadını çıkarmak lazım ama

yaaa uzulme tatlim ins okulun bi an once biterde baska yilbasilarda sevdiklerinle beraber vakit gecirirsin daha onunde bir suru yilbasi olucak ins... bende yeni evliyim ve bu esimle evlendigimden beri ilk yilbasimiz olucaka ama malesef ayri yerlerdeyiz ama uzulmuyorum (desem yalan olucak) cunku ins daha onumuzde cokkk yilbasi gunleri olucak allahin izniyle tabikiii

bak hemşeri mi çıktık ne bende ankaralıyım, sende en kısa zamanda gidersin ,bugünlerinizin değerini bilin, evlenince farklı oluyor herşey,ankaranın neresindesiniz.

kızlar ben ve eşim kızılaya veya bahçeli sokaklarında yeni yıla girmek istiyoruz.paramız olmadığı için bara gidemiyeceğiz :) eve de tıkılıp ptt yapmak istemiyoruz.yalnız bazı çekincelerim var.

1)eşim kızlara bakıp beni sinirlendirir mi?
2)mini etek giymeyi düşünüyorum rahatsız olur muyum?(sapık ve hava soğukluğuna karşı)

kızlara bakacağını düşünüyosan dışarı niye çıkıyosun bir, bence sen rahatsız olmazsın ama eşin rahatsız olur mininden, kızılaya her türlü adam gelir biliyosun, bahçelide cıvl cıvıl olur şimdi, ah ankara ah...

bak hemşeri mi çıktık ne bende ankaralıyım, sende en kısa zamanda gidersin ,bugünlerinizin değerini bilin, evlenince farklı oluyor herşey,ankaranın neresindesiniz.

kırıkkaleliyim canım bende sevgilimdee..ankaraya çok yakın diye sevglim imkanlar ve kurslar çok daha iyi diye orda hazrlanıyo:))değerinii biliyoruzz şimdilik amaa evlenince farklılaştığınıda burdaa okudukçaa yazılanlardann soğuyorum evlenmek istemyrm biyandanda:))

niye eşim kızlara bakacak diye eğlencemden mi olayım.
mini eteği de onun için giymek istiyorum zaten.bana gelecek bakışları sabote etmek isterken kızlara bakmaya vakti kalmasın diye.

ahh ahh bende kizilayda olmak isterdim simdii yaaa cokk ozledimmmm.. ahh ankara ahhhhh
canim bende mini etek giyme disarida rahat ama sik bisiler giy eve gittiginizde giyersin mini eteginii. cunku hem hava sartlari ve hemde erkeklerden dolayi bence rahatsiz olursun.. kim bilir yilbasinda daha cokkk kalabalik olur oralarrr.. esinde seni sirf sinirlendirmek icin kizlara baktigi an bence bas tokadiiii ahhh su erkekler ne cokk seviyorlar onlari kiskanmamiziii

sorma canım sırf o beni sinirlendiğinde elimde kozum olsun diye etek giymek istiyorum k..mın donması pahasına.şık da ne giyeceğim ki başka kota talim o zaman.

mini eteği de onun için giymek istiyorum zaten.bana gelecek bakışları sabote etmek isterken kızlara bakmaya vakti kalmasın diye.

sizzz evden çıkmadann bi cilvee işve yapınn eşinizz gece boyu hiçbikızaa bakamazzpardonn bencee bakmazz sizi kızdrmak için yapıyrdurr:))hatta bikaçtanee kızı yanınzdayken gösterp bakk hayatım hatun nekadar güzel dimi falan deyinn bidaha dönüp bakmaz bilee kmseyee eğlencesi kalmıyo çünkü işin:)))

sorma canım sırf o beni sinirlendiğinde elimde kozum olsun diye etek giymek istiyorum k..mın donması pahasına.şık da ne giyeceğim ki başka kota talim o zaman.

hmm mevzu anlasildii ozaman giy mini etegini ama tabi altina corap giymeyi unutmaa usumesin bi yerlerin yaa bakk kendini okadar cekici, guzel yapki kocan gozlerini senden alamasin.. ayy ne guzel yaaaa keske bende bir gunlugune gelebilseydim yilbasinda kocacimin yanina

ahhh kizlarr yaaaa suan param olsaydii hic dusunmeden yilbasi gunu ceker giderdim kocamin yanina sabaha kadar beraber eglenirdik ve ertesi gunde donerdimmm..... bir gunlugune gitmek isterdimmmmmm ama paranin gozu kahrolsunnnn

iyi giy ankaranın soğunda donda göreyim seni, çocukluğunu üşütme haha ha annem olsa böyle derdi. kafana göre takıl, benim yerime de eğlen

Ankara'da okuyorum memleketime İzmir'e gideceğim,
Biletimi aldım annem burda kalacağımı zannediyor söylemedim sürpriz olacak :)
Bütün gece ailemle olurum heralde

Ankara'da okuyorum memleketime İzmir'e gideceğim,
Biletimi aldım annem burda kalacağımı zannediyor söylemedim sürpriz olacak :)
Bütün gece ailemle olurum heralde

Benim oğlumda sürpriz yapsada İzmir'den Ankara'ya gelse,ailene en güzel yılbaşı hediyesini vereceksin.Annen yerine ben heyecanlandım şimdi

Bizde eşimle bu seneyi sokaklarda uğurlayacağız

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…