Yılbaşı planlarınız neler?

saçmaa sapan bi üniversiteede okuduğumdann ve saçmaa rektörümüzz sağolsunn ocak 2 yi final hastası yaptığndann hiçbirşey yapamayp evde ders çalışıyo olcamm

3 sene olacak evleneli bu 3. yılbaşımız olacak her zaman olduğu gibi evde oturcaz. benim kocamda dışarı çıkalım gezelim, yiyelim içelim anlayışı yok, kös kös otur evde...

canım benm arkadaşımın da öyle şimdiden çalışıyo o gece çıkıcaz diye sen de başlasan yetiştirirsin aslında

3 sene olacak evleneli bu 3. yılbaşımız olacak her zaman olduğu gibi evde oturcaz. benim kocamda dışarı çıkalım gezelim, yiyelim içelim anlayışı yok, kös kös otur evde...

evdee güzel bi masa hazrlayın romantik bi ortam müzik mumlar falann evde kutlayınn dans edinn muhabbeet edinn başka şeyler yapınn:)))

olsun evli olsaydım heralde kocamla çok güzel bi akşam geçirirdim çıkmak şart değil ki

canım benm arkadaşımın da öyle şimdiden çalışıyo o gece çıkıcaz diye sen de başlasan yetiştirirsin aslında

haklısın canım bende düşündümm bunu amaa içimdeki istek ocak 2 final haftası dedklerndee gittii sanırımm plan yapasım yok gibi

tabikide disari cikmak sart degill... ahh ahhh kocam yanimda olacaktii cokk guzel aksam hazirlardim evde. onunla bas basa romantik dakikalar super olurdu

ben sanirim evde aylemle gecircem ve tabi saat 00.00 oldugunde evinin onune cikar havai fisekleri patlatiriz babamla

olsun evli olsaydım heralde kocamla çok güzel bi akşam geçirirdim çıkmak şart değil ki

tabiki çıkmak şart değil ama bunu anlayacak ve sana uyacak eş olması lazım. sıradan bir gün işte. ailemle olsaydım kutlardık, akrabalar bir araya gelir yer içer, oynar, gülerdik.

keşke ben de ailemle olsaydımm

öyle tabi her erkek mum ışığına fln gelemiyo bu bi gerçek amaa yine de güzel bi yemekle hoşsohbetle daha güzel hale getirilebilir:93:

zaten yapıyorum onlarıda sıradan bir gün anlayacanız kızlar eşm için gereksiz yani kutlamak

aslında yılbaşı banada çok anlamsız geliyoo ama sadece eğlence anlayışıı o gece biraz daha hoş oluyo dışardaa heryer bi program yapıyo..yoksa bnm için anlamsz bı günn..kocanzla o güne anlam katın ozamann sıradanlığı bozunn nebiliyimmbenn sevgilimlee keşkeee evleneblseydmm okulm olmasaydı dert etmezdm evde olmak daha çok hoşumaa giderdii başbaşaa ohhh kadınlar kulubyle ortak bnm okulu bitrsektee ben hemencecik evlensem keşkeee

Biz her yıl yılbaşını annemlerde geçiriziz eşim, ben, annem, babam, abim kuzenlerim, yengem vs. hepsi gelir 15 kişi falan oluyoruz.Kalabalıkta evde yılbaşı geçirmek çok güzel oluyor.

Eşimle evlilik yıldönümü sevgililer günü gibi özel günleri başbaşa geçiririz onun dışında doğum günü ve yılbaşı bizde kalabalık olur ve çok güzel olur

Son düzenleme:
anladım canım çalışabilceksen güzel tabi bende kararsızım ama sonra keşke plan yapsaydım demeyelm de

yaa zatenn çok yılbaşını kutlayım modunda değilim sevgilim yanımda olamycakk o kpss çalşrkenn bende çıkmak istemedmm hemm vicdanımı rahatlatcam final haftası evddeydm otrdum dışarı çıkmadm deyip sanrm:))ama sağım solmda belli olmazz bnmm

çevreniz varsa çok eğlenceli evliyseniz de çok özel olabilir yılbaşını evde geçirmek sevgilisi olmayan ve ailesinden uzakta yaşayan yurtta kalan kız öğrenciysen iş değişiyo.. yılbaşını yurtta geçirmek istemiyorum

inşallah evlenirsin canım ne oldu, bi yerlere mi gönderdin adamı,nerde okuyosun sen ailen yoksa biz varız canım, benim ailemde yanımda değil başka şehirdeyim. kıcım , eşim ve ben, yemek ye ,otur, tv ye bak yat böyle geçeceçek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…