3 sene olacak evleneli bu 3. yılbaşımız olacak her zaman olduğu gibi evde oturcaz. benim kocamda dışarı çıkalım gezelim, yiyelim içelim anlayışı yok, kös kös otur evde...
3 sene olacak evleneli bu 3. yılbaşımız olacak her zaman olduğu gibi evde oturcaz. benim kocamda dışarı çıkalım gezelim, yiyelim içelim anlayışı yok, kös kös otur evde...
canım benm arkadaşımın da öyle şimdiden çalışıyo o gece çıkıcaz diye sen de başlasan yetiştirirsin aslında
evdee güzel bi masa hazrlayın romantik bi ortam müzik mumlar falann evde kutlayınn dans edinn muhabbeet edinn başka şeyler yapınn:)))
olsun evli olsaydım heralde kocamla çok güzel bi akşam geçirirdim çıkmak şart değil ki
haklısın canım bende düşündümm bunu amaa içimdeki istek ocak 2 final haftası dedklerndee gittii sanırımm plan yapasım yok gibi
tabikide disari cikmak sart degill... ahh ahhh kocam yanimda olacaktii cokk guzel aksam hazirlardim evde. onunla bas basa romantik dakikalar super olurdu
ben sanirim evde aylemle gecircem ve tabi saat 00.00 oldugunde evinin onune cikar havai fisekleri patlatiriz babamla
keşke ben de ailemle olsaydımm
uzuldum canimm ama keske bende kocamla olabilseydim diyorum
zaten yapıyorum onlarıda sıradan bir gün anlayacanız kızlar eşm için gereksiz yani kutlamak
anladım canım çalışabilceksen güzel tabi bende kararsızım ama sonra keşke plan yapsaydım demeyelm de
aslında yılbaşı banada çok anlamsız geliyoo ama sadece eğlence anlayışıı o gece biraz daha hoş oluyo dışardaa heryer bi program yapıyo..yoksa bnm için anlamsz bı günn..kocanzla o güne anlam katın ozamann sıradanlığı bozunn nebiliyimmbenn sevgilimlee keşkeee evleneblseydmm okulm olmasaydı dert etmezdm evde olmak daha çok hoşumaa giderdii başbaşaa ohhh kadınlar kulubyle ortak bnm okulu bitrsektee ben hemencecik evlensem keşkeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?