Sevilde'ki tester genelde hep bozulmuş falan oluyor.ya parfümlerle mi alakalı bilmiyorum ama ben ne zman sephoradan parfüm denesem cok kalıcı oldugunu görüyorum ama sevilden denedigim parfümler hiç kalıcı olmuyor eşimde fark etti bu durumu o yuzden sevilden hiç parfüm bakmıyorm artık
lancome tresor la nuit te bende hiçç kalıcı olmadı fransadan ysl black opium aldım cook kalıcı tam kıs kokusu hafif tatlımsı escada falan gbi tarzı hatta gecenlerde hastanede parfümünzün adı ne cok güzel buram buram geliyor die adını yazdı kagıda :)Aynen bende normalde parfümler çok kalıcı olurlar ama black opiumda o performansı göremedim benChopard Wish kullandınız mı? Şuan onu kullanıyorum ben ve bayılıyorum cidden. Evet birde eşlerin sevmeme durumu var.. Bende ilk önce benimkine denetsem daha iyi olur.. Benimki genelde ya böyle şekerli britney spears fantasy gibi,escada magnetism,lancome tresor la nuit gibi yada cacharel noa, chanel chance tarzı kokuları seviyor.. TM Alien'i severse alacağım galiba..Çünkü Thierry Mugler gerçekten kalıcılık ve silaj olarak çok başarılı bir marka hatta bence Chanel'den bile daha kalıcı parfümleri.
aaa hiç bilmiyordum bunu olabilr yanı 1 saatten sora kokuyu tamamen alamadım ama sephorada ne zman sıksam genlde kıyafette kokusu hala geliyooSevilde'ki tester genelde hep bozulmuş falan oluyor.
Sanırım yeni gelen testerları hemen aralarında paylaşıyorlar..Eskileri de rafta duruyor.
Canım o kalıcılık tenden tene değişiyor işte. Bende black opium'un kokusuna bittim çok güzeldi ama bende kalıcı olmadı gibi.lancome tresor la nuit te bende hiçç kalıcı olmadı fransadan ysl black opium aldım cook kalıcı tam kıs kokusu hafif tatlımsı escada falan gbi tarzı hatta gecenlerde hastanede parfümünzün adı ne cok güzel buram buram geliyor die adını yazdı kagıda :)
hangi parfümü aldınız :) ?Douglasta 280 tl lik parfumu 130 a aldım
bir parfüm hastası olarak :) kalıcı ve fark edilir olmasını coook istiyorm tüm parfümlerde hani böle bir ortama girdiginizde sizi kokunuzla takip edecek ler kokunuz her yerde kendini belli edecek tbi bunlar hep hayallCanım o kalıcılık tenden tene değişiyor işte. Bende black opium'un kokusuna bittim çok güzeldi ama bende kalıcı olmadı gibi.
Yine de bir daha test edeceğim..
Lancome la nuit tresor bende çok kalıcı 6-7 saate yakın tenimde hissediyorum. :)
Evet bazı zamanlar "la vie est belle" bende de baş ağrısı yapıyordu..Bunu çok yoğun bi koku olmasına veriyorum.bir parfüm hastası olarak :) kalıcı ve fark edilir olmasını coook istiyorm tüm parfümlerde hani böle bir ortama girdiginizde sizi kokunuzla takip edecek ler kokunuz her yerde kendini belli edecek tbi bunlar hep hayallahh bide şu bas agrısı olmasa tatlımsı kokuları vanilyamsı kokuları sevmeme ragmen bazı parfümlerde cook bas agrısı yasıyorm sansımdan hangi parfümü begenseem bas agrısı yapıyo bende ... my burberyy . la vie belle. oriflame poses, lancome tresor mignigt rose . bunalrı sevsemde kullanamıyorm escada ve burberry body classic cok seviyorm sükür onlar bas agırsı yapmadı. sizde cok parfüm kullanan deneyen biri olarak bas agrısı yapan parfümler oldu mu hiç ? yada önerebilevginz slajı yuksek hafif tatlımsı kremsi bir parfüm var mı hazır indirime grecekken alayım 2 tane
burberyy classic cook sevdigim bir koku ama brit i begenmedim su sıralar burberyy body cok sevdim lacoste begeniyorm ama alamıyorm bana sevmedigim birini hatrlatıyoEvet bazı zamanlar "la vie est belle" bende de baş ağrısı yapıyordu..Bunu çok yoğun bi koku olmasına veriyorum.
Kremsi olarak Lacoste pour femme çok seviyorum ama kalıcılık tenden tene değişiyor genelde bunun çok kalıcı olmadığını söylüyorlar.
Dolce Gabbana The one'da bana hafif kremsi vanilyalı geliyor nedense.
Bu arada belki çok klasik olacak ama Burberry Classic ve Burberry Brit bence çok güzel vanilya kokuları. Hiç denediniz mi?
Lancome hypnosehangi parfümü aldınız :) ?
o kokuyu sewdim ama eşim öle cok cok begenmedim dedigi için almadım :ILancome hypnose
geldimi parfümün canm begendn mı ?Kızlar yılbaşında hangi parfümleri almayı düşünüyosunuzzBen erkek arkadaşıma Thierry Mugler Pure Havane kendime de Britney Spears Fantasy (1.şişem bitti 2.şişemi alacağım kokusu hoşuma gidiyor özellikle soğuk havalarda şekerli koku sevenler için ucuz ve güzel bir tercih) alacağım.. Birde aklımda Thierry Mugler Alien var bu aralar. Çok fena aklıma girmiş durumda hem de şeytan mı dürtüyor nedir anlamadım :))) Belki Thierry Mugler Alien de alabilirim.
dpdeki versiyonunu hiç denemedim canım:) ben orjinalini kullanmıştımburberyy classic cook sevdigim bir koku ama brit i begenmedim su sıralar burberyy body cok sevdim lacoste begeniyorm ama alamıyorm bana sevmedigim birini hatrlatıyoyalnız acık parfüm kullanmayı sevmiyorm ama burberyy classic orjinal olandan dp deki verisyonu daha güzel kokuyor bana mı öle geliyo bilmiyorm ama ..
geldi canım çook beğendim.. şekerli,karamelli ama aynı zamanda boğucu olmayan yani bir freshliği olan koku arıyorsanız hiç düşünmeden alın juicy couture viva la juicy gold couture'ı.geldimi parfümün canm begendn mı ?
Yaklasık 5 yıldır kullanıyorum cok severim herkes beğenir birkaçdefa adını soran bile olduo kokuyu sewdim ama eşim öle cok cok begenmedim dedigi için almadım :I
aaa cook sevindim bunu duydugumaa güzel günlerde kullan canım :) hem 9 taksit hem de orjinal memnun kalman süper bende hemen bu aksam burberyy body siparıs etmek istiyorm hepsi burada .com da 139 tl hızlı al da 149 tl 10 tl için riske girmeyeyim madem orjinal bende hızlı aldan alayım :) senin aldıgın kokuyu hiç denemedim bebişm oldugu için bu aralar sogk pek cıkamyorm ama avm ye gttigim de mutlaka bakacgmgeldi canım çook beğendim.. şekerli,karamelli ama aynı zamanda boğucu olmayan yani bir freshliği olan koku arıyorsanız hiç düşünmeden alın juicy couture viva la juicy gold couture'ı.
kalıcılığından da memnun kaldım ben.
klasik olanı gibi uçucu olmadı tenimde..açıkçası iyi ki blind buy yapıp almışım :))
bu arada parfüm orijinal hızlıal'a güvenebilirsiniz..ve müşteri hizmetleri aşırı ilgili. ben kargo firmasıyla sorun yaşadım baya ve benımle aşırı ilgilendiler. bundan sonra hızlıal'dan almayı düşünüyorum parfümlerimi..
üretim tarihi 2014'tü ama zaten ben onu 3 aya bitiririm sorun yok
bncede güzel ama eş begenmeyince alamıyorsun işteYaklasık 5 yıldır kullanıyorum cok severim herkes beğenir birkaçdefa adını soran bile oldu
orjinal olana tekrar bakayım ben en iyisi body kıs kokum olursa classic de yaz kokum olsundpdeki versiyonunu hiç denemedim canım:) ben orjinalini kullanmıştım
Classic olan gerçekten her mevsime uyan bi koku bencede:) bende yaz kış kullanıyordum onu. Evde 1 şişe daha vardı gidince kullanayım özledimorjinal olana tekrar bakayım ben en iyisi body kıs kokum olursa classic de yaz kokum olsun
Canım benımki sevil tekin acar sephora gibi mağazalarda satılmıyor.. Ama ben izmirde bir kozmetik mağazasnda görmüştüm bu juicy couture markasının parfümlerini. Hangi avm deki mağazada gördüm hatırlamıyorum ne yazık kiaaa cook sevindim bunu duydugumaa güzel günlerde kullan canım :) hem 9 taksit hem de orjinal memnun kalman süper bende hemen bu aksam burberyy body siparıs etmek istiyorm hepsi burada .com da 139 tl hızlı al da 149 tl 10 tl için riske girmeyeyim madem orjinal bende hızlı aldan alayım :) senin aldıgın kokuyu hiç denemedim bebişm oldugu için bu aralar sogk pek cıkamyorm ama avm ye gttigim de mutlaka bakacgm
izmirde ablam yasıyoo yazın yanına gdebilirim orda bana önerebilecegin bir yer varsa bekliyorm :) fikir edinmiş olurumCanım benımki sevil tekin acar sephora gibi mağazalarda satılmıyor.. Ama ben izmirde bir kozmetik mağazasnda görmüştüm bu juicy couture markasının parfümlerini. Hangi avm deki mağazada gördüm hatırlamıyorum ne yazık ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?