Yılbaşı parfüm indirimi

Sevilde'ki tester genelde hep bozulmuş falan oluyor.

Sanırım yeni gelen testerları hemen aralarında paylaşıyorlar..Eskileri de rafta duruyor.

lancome tresor la nuit te bende hiçç kalıcı olmadı fransadan ysl black opium aldım cook kalıcı tam kıs kokusu hafif tatlımsı escada falan gbi tarzı hatta gecenlerde hastanede parfümünzün adı ne cok güzel buram buram geliyor die adını yazdı kagıda :)

Sevilde'ki tester genelde hep bozulmuş falan oluyor.

Sanırım yeni gelen testerları hemen aralarında paylaşıyorlar..Eskileri de rafta duruyor.
aaa hiç bilmiyordum bunu olabilr yanı 1 saatten sora kokuyu tamamen alamadım ama sephorada ne zman sıksam genlde kıyafette kokusu hala geliyoo

Canım o kalıcılık tenden tene değişiyor işte. Bende black opium'un kokusuna bittim çok güzeldi ama bende kalıcı olmadı gibi.

Yine de bir daha test edeceğim..

Lancome la nuit tresor bende çok kalıcı 6-7 saate yakın tenimde hissediyorum. :)

bir parfüm hastası olarak :) kalıcı ve fark edilir olmasını coook istiyorm tüm parfümlerde hani böle bir ortama girdiginizde sizi kokunuzla takip edecek ler kokunuz her yerde kendini belli edecek tbi bunlar hep hayall ahh bide şu bas agrısı olmasa tatlımsı kokuları vanilyamsı kokuları sevmeme ragmen bazı parfümlerde cook bas agrısı yasıyorm sansımdan hangi parfümü begenseem bas agrısı yapıyo bende ... my burberyy . la vie belle. oriflame poses, lancome tresor mignigt rose . bunalrı sevsemde kullanamıyorm escada ve burberry body classic cok seviyorm sükür onlar bas agırsı yapmadı. sizde cok parfüm kullanan deneyen biri olarak bas agrısı yapan parfümler oldu mu hiç ? yada önerebilevginz slajı yuksek hafif tatlımsı kremsi bir parfüm var mı hazır indirime grecekken alayım 2 tane

Evet bazı zamanlar "la vie est belle" bende de baş ağrısı yapıyordu..Bunu çok yoğun bi koku olmasına veriyorum.

Kremsi olarak Lacoste pour femme çok seviyorum ama kalıcılık tenden tene değişiyor genelde bunun çok kalıcı olmadığını söylüyorlar.
Dolce Gabbana The one'da bana hafif kremsi vanilyalı geliyor nedense.

Bu arada belki çok klasik olacak ama Burberry Classic ve Burberry Brit bence çok güzel vanilya kokuları. Hiç denediniz mi?

burberyy classic cook sevdigim bir koku ama brit i begenmedim su sıralar burberyy body cok sevdim lacoste begeniyorm ama alamıyorm bana sevmedigim birini hatrlatıyo yalnız acık parfüm kullanmayı sevmiyorm ama burberyy classic orjinal olandan dp deki verisyonu daha güzel kokuyor bana mı öle geliyo bilmiyorm ama ..

geldimi parfümün canm begendn mı ?

dpdeki versiyonunu hiç denemedim canım:) ben orjinalini kullanmıştım

geldimi parfümün canm begendn mı ?
geldi canım çook beğendim.. şekerli,karamelli ama aynı zamanda boğucu olmayan yani bir freshliği olan koku arıyorsanız hiç düşünmeden alın juicy couture viva la juicy gold couture'ı.

kalıcılığından da memnun kaldım ben.

klasik olanı gibi uçucu olmadı tenimde..açıkçası iyi ki blind buy yapıp almışım :))

bu arada parfüm orijinal hızlıal'a güvenebilirsiniz..ve müşteri hizmetleri aşırı ilgili. ben kargo firmasıyla sorun yaşadım baya ve benımle aşırı ilgilendiler. bundan sonra hızlıal'dan almayı düşünüyorum parfümlerimi..

üretim tarihi 2014'tü ama zaten ben onu 3 aya bitiririm sorun yok

aaa cook sevindim bunu duydugumaa güzel günlerde kullan canım :) hem 9 taksit hem de orjinal memnun kalman süper bende hemen bu aksam burberyy body siparıs etmek istiyorm hepsi burada .com da 139 tl hızlı al da 149 tl 10 tl için riske girmeyeyim madem orjinal bende hızlı aldan alayım :) senin aldıgın kokuyu hiç denemedim bebişm oldugu için bu aralar sogk pek cıkamyorm ama avm ye gttigim de mutlaka bakacgm

Canım benımki sevil tekin acar sephora gibi mağazalarda satılmıyor.. Ama ben izmirde bir kozmetik mağazasnda görmüştüm bu juicy couture markasının parfümlerini. Hangi avm deki mağazada gördüm hatırlamıyorum ne yazık ki

izmirde ablam yasıyoo yazın yanına gdebilirim orda bana önerebilecegin bir yer varsa bekliyorm :) fikir edinmiş olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…