• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yılbaşı parfüm indirimi

Kızlaar yılbaşı parfüm indirimi mağazalarda başladımı başladıysa bilgilendirin lütfen istediğim bir parfüm var indirime girmesini bekliyorum
Boynerde her sene aralik ayinin 2. Haftasi 2. Urune %40-50 tam hatirlayamadim indirim oluyor tum kozmetiklerde.ayrica hediye ceki fln da veriyorlar cok uyguna geliyor.bende sadece parfum degil kozmetik ihtiyaclarim var onlari almak icin bekliyorum:KK45:

Merhaba bende fantasy den 1 sise kullanmistim cok severek.gecenlerde dikkatimi cekti trendyol yada markafonide 100 ml 100 tl ydi.su anki piyasa fiyati nedir bilmiyorum ama uygun gibi geldi bana.belki isinize yarar diye yazmak istedim.
Teşekkür ederim evet bende görüyorum sitelerde fiyatı 100 civarı gayet uygun.. trendyol peşin fiyatına taksit yapmadığı için pek tercih etmiyorum bu sefer hızlıal.com dan alacağım 9 taksit yapıyormuş orası.:)

Teşekkür ederim evet bende görüyorum sitelerde fiyatı 100 civarı gayet uygun.. trendyol peşin fiyatına taksit yapmadığı için pek tercih etmiyorum bu sefer hızlıal.com dan alacağım 9 taksit yapıyormuş orası.:)
Birde okudugum kadariyla parfum zevklerimiz hemen hemen ayni eger denemediyseniz black opium YSL bi deneyin eger denemediyseniz tabi:KK36:

Birde okudugum kadariyla parfum zevklerimiz hemen hemen ayni eger denemediyseniz black opium YSL bi deneyin eger denemediyseniz tabi:KK36:
Evet denedim onu da çok beğendim tam benım tarzımdı ama bende pek kalıcı olmadı gibi o yüzden almadım :( Siz TM Alien'i beğeniyor musunuz?

Evet denedim onu da çok beğendim tam benım tarzımdı ama bende pek kalıcı olmadı gibi o yüzden almadım :KK43: Siz TM Alien'i beğeniyor musunuz?
Alien a bayiliyorum ama esim sevmedigi icin alamiyorum.chanel coco kullaniyorum su ara.black opiumuda gunduz icin almak istedim coco agir kaliyor bazen ama dediginiz gibi cok ciddi kaliciligi yok black opiumun.ama mesela bazi kullananlar cok kalici fln yazmislar bende de sizin gibi cok durmadi.sanirim ten ile alakali.

Alien a bayiliyorum ama esim sevmedigi icin alamiyorum.chanel coco kullaniyorum su ara.black opiumuda gunduz icin almak istedim coco agir kaliyor bazen ama dediginiz gibi cok ciddi kaliciligi yok black opiumun.ama mesela bazi kullananlar cok kalici fln yazmislar bende de sizin gibi cok durmadi.sanirim ten ile alakali.
Aynen bende normalde parfümler çok kalıcı olurlar ama black opiumda o performansı göremedim ben :( Chopard Wish kullandınız mı? Şuan onu kullanıyorum ben ve bayılıyorum cidden. Evet birde eşlerin sevmeme durumu var.. Bende ilk önce benimkine denetsem daha iyi olur.. Benimki genelde ya böyle şekerli britney spears fantasy gibi,escada magnetism,lancome tresor la nuit gibi yada cacharel noa, chanel chance tarzı kokuları seviyor.. TM Alien'i severse alacağım galiba..Çünkü Thierry Mugler gerçekten kalıcılık ve silaj olarak çok başarılı bir marka hatta bence Chanel'den bile daha kalıcı parfümleri.

Aynen bende normalde parfümler çok kalıcı olurlar ama black opiumda o performansı göremedim ben :KK43: Chopard Wish kullandınız mı? Şuan onu kullanıyorum ben ve bayılıyorum cidden. Evet birde eşlerin sevmeme durumu var.. Bende ilk önce benimkine denetsem daha iyi olur.. Benimki genelde ya böyle şekerli britney spears fantasy gibi,escada magnetism,lancome tresor la nuit gibi yada cacharel noa, chanel chance tarzı kokuları seviyor.. TM Alien'i severse alacağım galiba..Çünkü Thierry Mugler gerçekten kalıcılık ve silaj olarak çok başarılı bir marka hatta bence Chanel'den bile daha kalıcı parfümleri.
1 sise kullandim alieni uzerimdeki kiyafetten yikamadikca kesinlikle cikmiyordu.kesinlikle piyasanin en kalici parfumu haklisiniz.wish hic kullanmadim denemek istedim gecen hafta ama ne boynerde nede sevilde bulamadim yok artik dediler.

ben genelde vanilyalı kokuları severim ama alien'in kokusu benim için thierry mugler markasında en katlanılır koku. ve çiçek kokusu olmasına rağmen bana tatlı ve yoğun geliyor. sence kullanabilir miyim alien'i? yanı kokusunu begenıyor musun
Bayılıyorum canım kokusuna bence kullanırsın ve çok kalıcı benim bileğimde var şu an mis mis buram buram kokuyor şiddetle tavsiye ederim seversin

1 sise kullandim alieni uzerimdeki kiyafetten yikamadikca kesinlikle cikmiyordu.kesinlikle piyasanin en kalici parfumu haklisiniz.wish hic kullanmadim denemek istedim gecen hafta ama ne boynerde nede sevilde bulamadim yok artik dediler.
Nasıl yok ya ben geçen gün kentpark avmdeki sevil parfümeride gördüm.. Var canım ya sen birkaç mağazaya daha mutlaka bulursun..Hala satılıyor wish.

Bayılıyorum canım kokusuna bence kullanırsın ve çok kalıcı benim bileğimde var şu an mis mis buram buram kokuyor şiddetle tavsiye ederim seversin
Heyecan yaptım galiba sevgilimin gelmesini bekleyemeyeceğim eheh :P

Nasıl yok ya ben geçen gün kentpark avmdeki sevil parfümeride gördüm.. Var canım ya sen birkaç mağazaya daha mutlaka bulursun..Hala satılıyor wish.

Heyecan yaptım galiba sevgilimin gelmesini bekleyemeyeceğim eheh :p
Kentpark avm ankarada mi?ben istanbuldayim akbati sevil ve akbati boynere sordum yok dediler.hatta sevildeki kiz artik hic yok dedi.sasirdim simdi baska yerlere de bakiyim o zaman iyice merak ettim.

Kentpark avm ankarada mi?ben istanbuldayim akbati sevil ve akbati boynere sordum yok dediler.hatta sevildeki kiz artik hic yok dedi.sasirdim simdi baska yerlere de bakiyim o zaman iyice merak ettim.
Ankaradayım ben canım..Hatta bende sevil mağazasında gördüm :)) Birde hobi gibi küçük kozmetikçiler varsa orada kesin vardır hatta watsons ve gratislerde bile testerını bulabilirsin. Ama bence beğenirsin kokusunu çünkü gerçekten çok tatlı güzel bir koku..İlk sıkıldığında 5 dk beğenmiyorum sonra hemen güzelleşiyor zaten.

Kızlar ben bugün Alien'i kokladım ama pek beğenemedim. Kötü değil ama kesinlikle almalıyım dediğim bir koku değil. Yine de Thierry Mugler ailesinde en beğendiğim bayan parfümü oldu. Diğer kokuları çok ağır ve tahammül edilemez bence. Ama yine de satın alacak kadar sevemedim. :( O sırada Calvin Klein One Shock denedim ve sevdim. Böğürtlenli krem gibi kokuyor:) Ama benim aklım Victoria Secret Angel Gold'da kaldı. Eğer yılbaşında %50 gibi bir indirim olursa vücut losyonuyla birlikte parfümünü almayı düşünebilirim. Kokusunu merak edenler olursa diye tarif etmek gerekirse, bence şekerli bir koku değil. Hatta çiçek&meyve kokusu diyebilirim. Ve fresh bir koku bence. Fresh koku arayanlara tavsiye ederim kalıcılığını da beğendim ben. Hatta VS'den denediğim en kalıcı parfüm buydu sanırım.

strawberrylips strawberrylips ben coco mademoiselle sevdamdan vazgeçtim :( Victoria Secret Angel Gold alacağım yılbaşında. Daha ekonomik ve makyaj malzemesi alacak param kalır en azından :P Bu arada sende dene kesin seversin. :D

Kızlar ben bugün Alien'i kokladım ama pek beğenemedim. Kötü değil ama kesinlikle almalıyım dediğim bir koku değil. Yine de Thierry Mugler ailesinde en beğendiğim bayan parfümü oldu. Diğer kokuları çok ağır ve tahammül edilemez bence. Ama yine de satın alacak kadar sevemedim. :KK43: O sırada Calvin Klein One Shock denedim ve sevdim. Böğürtlenli krem gibi kokuyor:) Ama benim aklım Victoria Secret Angel Gold'da kaldı. Eğer yılbaşında %50 gibi bir indirim olursa vücut losyonuyla birlikte parfümünü almayı düşünebilirim. Kokusunu merak edenler olursa diye tarif etmek gerekirse, bence şekerli bir koku değil. Hatta çiçek&meyve kokusu diyebilirim. Ve fresh bir koku bence. Fresh koku arayanlara tavsiye ederim kalıcılığını da beğendim ben. Hatta VS'den denediğim en kalıcı parfüm buydu sanırım.

strawberrylips strawberrylips ben coco mademoiselle sevdamdan vazgeçtim :KK43: Victoria Secret Angel Gold alacağım yılbaşında. Daha ekonomik ve makyaj malzemesi alacak param kalır en azından :p Bu arada sende dene kesin seversin. :KK70:
Kuzum ya bende günlerdir işin içinden çıkamıyorum almam gereken şeyler var şimdiden indirimler başladı zaten yılbaşına doğru inanılmaz güzel indirimler olur kesin kendimi ona saklıyordum coco mademoiselle almayı çok istiyorum ama sanırım erteleyeceğim tatlım çünkü epey bi bütçe ayırmalıyım öncelikli alacaklarıma ama bu arada bana önerdiğin şeylere bakmak isterim çünkü zevklerimiz epey benziyor kuzum mesela ben coco yerine wish alıcam kesin,doğru düşünmüşsün tatlım parfüm konusunda çünkü bugün bende chaneli bu ay kesinlikle alamayacağıma karar vermiştim üzüldüm ama öncelikler işte:KK61::KK61::KK19:

Kuzum ya bende günlerdir işin içinden çıkamıyorum almam gereken şeyler var şimdiden indirimler başladı zaten yılbaşına doğru inanılmaz güzel indirimler olur kesin kendimi ona saklıyordum coco mademoiselle almayı çok istiyorum ama sanırım erteleyeceğim tatlım çünkü epey bi bütçe ayırmalıyım öncelikli alacaklarıma ama bu arada bana önerdiğin şeylere bakmak isterim çünkü zevklerimiz epey benziyor kuzum mesela ben coco yerine wish alıcam kesin,doğru düşünmüşsün tatlım parfüm konusunda çünkü bugün bende chaneli bu ay kesinlikle alamayacağıma karar vermiştim üzüldüm ama öncelikler işte:KK61::KK61::KK19:
Aynen kuzum maalesef benimde öncelikli almam gereken çok şey var :( o yüzden bende erteledim.. wish mutlaka al hem çok ucuz hem de gerçekten çok güzel bir koku..Bende bitirir bitirmez 2. şişesini alacağım. Şeker şeker kokuyo kış mevsimine çok yakışıyor gerçekten .. bende Victoria secret angel gold alacağım büyük ihtimalle bakalım durum onu gösteriyo tabi güzel bir indirim olursa :KK19:

Aynen kuzum maalesef benimde öncelikli almam gereken çok şey var :KK43: o yüzden bende erteledim.. wish mutlaka al hem çok ucuz hem de gerçekten çok güzel bir koku..Bende bitirir bitirmez 2. şişesini alacağım. Şeker şeker kokuyo kış mevsimine çok yakışıyor gerçekten .. bende Victoria secret angel gold alacağım büyük ihtimalle bakalım durum onu gösteriyo tabi güzel bir indirim olursa :KK19:
Tmm.canım sen al kullan memnun kalırsan bende bakarım öncelikle wish imi alayımda,inşallah indirim olur kuzum yaa:KK19: zaten yılbaşına pekte bişey kalmadı yakında bir bir gelir indirimler:KK49:

Ya canım morhipo ı lovele nasıl biçç

Canım morchibo Love Love nasıl bir koku yazarmısın lıgh blu benzemişsin merak ettim
Evet canım light blue'ya çok benziyor hatta daha güzel. (bence) Light blue'nun daha tatlımsı hali. Light blue bana biraz acımsı geliyor da. Hatta fiyatı da ondan daha uygun. Eğer düşünüyorsan al bence.

Back