Yılbaşı paketlerinde içki yasaklandı!

Çünkü provokatörlük etmeye bayılıyor kendisi aynı rte gibi benim başörtülü bacım ühü ühü.
Bin yıl daha her yerde açılır bu konu

Konu neydi nereye geldi..
Devamlı olacak gibi bu konular..

Hayır , octoberfest yaş sınırı 18 di.

Ayrıca kimlik kontrolü tam olarak uygulanmaz , daha doğrusu girişten çok alkol satımında kimlik sorgulanırdı .

Daha da ayrıca , benim mesajımda mevzu 'sizin tabirinizle '' eşşeek kadar '' insanların nerede nasıl eğleneceklerine karışmak değil , belediye düzenlemesi ile böyle bir ''ucuz'' ve ''sınırsız'' alkol tüketiminin teşviki . Zamanında Akaydın gençlik ve eğlence anlayışı diyince , bir Alman kültürü olan bu festivalden başkasını akıl edememiş , üstüne bunu övünülesi bir hizmet olarak sunmuş . Bence (bence ) gereksiz olduğunu yineliyorum .

Sirincenin dokunulmazligi, koruma kalkanı falan var herhalde.

Octoberfest'e gitmedim, almanyada yapılanına gitmek isterim.

Alkol satılan festivallerde giriş için yaş sınırı 2011 yılından beri 24.. Belediyenin bunu uygulamaması belediyenin suçu.

Sizce gereksiz ama bence değil. Ben senede bir birkaç gün içip, kaliteli müzik dinleyip, kafa dağıtmayı seviyorum ya da seviyordum. Şu an bunu yapabileceğim hiç bir etkinlik yok türkiye çapında. Bu benim özgürlüğümü kısıtlamak değil mi?

ben gittim. hiç taşkınlık olmadı. çok güzel bir ortamdı. hatta göksel vardı. elimizde bira onu dinledik. .

Anlaşamadığımız nokta şu . Sizin ya da siz örneğini de geçelim , X şahsın her gün festival festival dolaşıp varsa alkolde tüketmesi beni bağlamaz. Bağlamamalı da zaten .

Ama bir Belediye bu tür bir etkinlik düzenler , yaş sınırına uymaz ve hatta Antalya da görülmüş örnekleri olduğu gibi bu festivalden bir de ölüm çıkarsa .... Bu siyasi bir oluşum için - (yazıyla ''eksi) dir . Bende zamanında Akaydın'ın düzenlemiş olduğu bu festivali , gerekli gözetimlerim tam sağlanamaması açısından eksik ayrıca gözetimler sağlansa da belediye düzenlemiş olduğu için ''alkollü içecek tüketimine '' teşvik mahiyetinde gereksiz buluyordum .

Şimdi Türel de , Antalya da gençlere yönelik , fikir , sanat , spor barındırmayan etkinlikler düzenlemesin onu da eksik bulurum . Mevzum ne politik , ne dini ... Sadece doğruya teşviğin eksik noktasına eleştiri.

Jelocan bir kere de kaçır şu smiley ı ya

Nerde parti , eğlence orda sen yavrum ya , enerjine hayranım demiş miydim daha önce

hahahaha canımmm hayat patili güzel dermişim :))))) enerjim iyidir doğru arkadaşlarımda der yaşlısın ama enerjin tavan

hahahaha canımmm hayat patili güzel dermişim :))))) enerjim iyidir doğru arkadaşlarımda der yaşlısın ama enerjin tavan
Yaşlı demeyelimmmm 40'lı yaşlar kadınların Şarap gibi olduğu yaşlarıdır, hiiiii lafa bakkkk konuyla da nasıl uyduuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…