- 20 Ocak 2010
- 45.893
- 163.098
- 798
- 43
- Konu Sahibi HanimKelesimiGetir
Çünkü provokatörlük etmeye bayılıyor kendisi aynı rte gibi benim başörtülü bacım ühü ühü.Konu bir anda direk örtüye gelmiş..
Bin yıl daha her yerde açılır bu konu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çünkü provokatörlük etmeye bayılıyor kendisi aynı rte gibi benim başörtülü bacım ühü ühü.Konu bir anda direk örtüye gelmiş..
Çünkü provokatörlük etmeye bayılıyor kendisi aynı rte gibi benim başörtülü bacım ühü ühü.
Bin yıl daha her yerde açılır bu konu
Bu tür festivallerde 24 yaş sınırı vardır. Bırakın lise öğrencisini, üniversite öğrencilerinin bile çoğu giremez. 24 yaşını geçmiş eşşek kadar insanlar da istediği festivale katılıp istediği şekilde eğlensin bi zahmet...
Haha elleri uzanmamis mi deyince aklima sey geldi.Neydi o tarih hani 3-4yil once ? Dunyanin sonu gelecek bir tek Sirinceye birsey olmayacak tarzinda bi olay vardi ya unuttum :)) Unlu,unsuz bir ton insan üşüşmüştü Sirinceye :)) Ayni o hesap dokunamiyorlar mi Sirinceye
Hayır , octoberfest yaş sınırı 18 di.
Ayrıca kimlik kontrolü tam olarak uygulanmaz , daha doğrusu girişten çok alkol satımında kimlik sorgulanırdı .
Daha da ayrıca , benim mesajımda mevzu 'sizin tabirinizle '' eşşeek kadar '' insanların nerede nasıl eğleneceklerine karışmak değil , belediye düzenlemesi ile böyle bir ''ucuz'' ve ''sınırsız'' alkol tüketiminin teşviki . Zamanında Akaydın gençlik ve eğlence anlayışı diyince , bir Alman kültürü olan bu festivalden başkasını akıl edememiş , üstüne bunu övünülesi bir hizmet olarak sunmuş . Bence (bence ) gereksiz olduğunu yineliyorum .
ben gittim. hiç taşkınlık olmadı. çok güzel bir ortamdı. hatta göksel vardı. elimizde bira onu dinledik. .Octoberfest'e gitmedim, almanyada yapılanına gitmek isterim.
Alkol satılan festivallerde giriş için yaş sınırı 2011 yılından beri 24.. Belediyenin bunu uygulamaması belediyenin suçu.
Sizce gereksiz ama bence değil. Ben senede bir birkaç gün içip, kaliteli müzik dinleyip, kafa dağıtmayı seviyorum ya da seviyordum. Şu an bunu yapabileceğim hiç bir etkinlik yok türkiye çapında. Bu benim özgürlüğümü kısıtlamak değil mi?
Octoberfest'e gitmedim, almanyada yapılanına gitmek isterim.
Alkol satılan festivallerde giriş için yaş sınırı 2011 yılından beri 24.. Belediyenin bunu uygulamaması belediyenin suçu.
Sizce gereksiz ama bence değil. Ben senede bir birkaç gün içip, kaliteli müzik dinleyip, kafa dağıtmayı seviyorum ya da seviyordum. Şu an bunu yapabileceğim hiç bir etkinlik yok türkiye çapında. Bu benim özgürlüğümü kısıtlamak değil mi?
Şerefinize
Şerefe canımcım
Şerefe canımcım
Jelocan bir kere de kaçır şu smiley ı ya
Nerde parti , eğlence orda sen yavrum ya , enerjine hayranım demiş miydim daha önce
hahahaha canımmm hayat patili güzel dermişim :))))) enerjim iyidir doğru arkadaşlarımda der yaşlısın ama enerjin tavan
Yaşlı demeyelimmmm 40'lı yaşlar kadınların Şarap gibi olduğu yaşlarıdır, hiiiii lafa bakkkk konuyla da nasıl uyduuuuuhahahaha canımmm hayat patili güzel dermişim :))))) enerjim iyidir doğru arkadaşlarımda der yaşlısın ama enerjin tavan
Yaşlı demeyelimmmm 40'lı yaşlar kadınların Şarap gibi olduğu yaşlarıdır, hiiiii lafa bakkkk konuyla da nasıl uyduuuuu
Yaşlı demeyelimmmm 40'lı yaşlar kadınların Şarap gibi olduğu yaşlarıdır, hiiiii lafa bakkkk konuyla da nasıl uyduuuuu
Müdürüm 50 üstü ne oluyor hadi söyle valla kızmam