- 12 Temmuz 2006
- 56.160
- 215.893
- 1.223
- 52
- Konu Sahibi HanimKelesimiGetir
50 ve üstü Sütlü tatlı gibidir, hem yemeye doyamaz hemde süt kesti mi acaba diye düşünürsünMüdürüm 50 üstü ne oluyor hadi söyle valla kızmam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
50 ve üstü Sütlü tatlı gibidir, hem yemeye doyamaz hemde süt kesti mi acaba diye düşünürsünMüdürüm 50 üstü ne oluyor hadi söyle valla kızmam
Jelocan bir kere de kaçır şu smiley ı ya
Nerde parti , eğlence orda sen yavrum ya , enerjine hayranım demiş miydim daha önce
50 ve üstü Sütlü tatlı gibidir, hem yemeye doyamaz hemde süt kesti mi acaba diye düşünürsün
Hep söyleceğim arada kaynıyor.
Hoş geldin seni görmek güzel,sevindm geldiğine
Yaş kaç bu arada .
Sizin yaşlarınıza kurban, her daim gençsiniz, enerjiniz yeter, Jelesec ne yapalım anam bende 44'e merdiven dayadım, orta basamaktayım
Ben baktım göstermiyorsun hahahahahahahaaa, Hanımda göstermiyor, aaa nerden açıldı bu yaş mevzu44 canım 45 den gün alıyorum ama göstermiyorum dermişim :)))
Hep söyleceğim arada kaynıyor.
Hoş geldin seni görmek güzel,sevindm geldiğine
20'lik kızı nereye saklayayımay müdür sen minnaksın yaaaa 25 en fazla gösteriyon
20'lik kızı nereye saklayayım
Hanım kayınvalide oluyor, bizde oluruz ilerde, çocukları mümkün olduğunca zaptedelim hemen evlenmesinler, henüz o moda giremedim
Sizin yaşlarınıza kurban, her daim gençsiniz, enerjiniz yeter, Jelesec ne yapalım anam bende 44'e merdiven dayadım, orta basamaktayım
Ben sen yok hep beraberiz :))))))))) beni gördüğüne de sevindin demii
44 canım 45 den gün alıyorum ama göstermiyorum dermişim :)))
Ben baktım göstermiyorsun hahahahahahahaaa, Hanımda göstermiyor, aaa nerden açıldı bu yaş mevzu
Söylemeyeyim değil mi o benim kardeşimhahahahah söyleme kıızm diye kardeşin o senin yok yok hatta arkadaşınnn
ay ne evlenmesi ben benim büyük sıpaya diyorum 30 olmadan yok kayınvalide olamam bu yaşta:)
Hanım kayınvalide oluyor, bizde oluruz ilerde, çocukları mümkün olduğunca zaptedelim hemen evlenmesinler, henüz o moda giremedim
Yaş kısımlarını derhal siliyoruz arkadaşlar, herkes profiline 18 yazsın hahahahahahahaDemi müdürüm her yaşın kendi güzelliği enerjisi var,maşallah sanada
Tabiki sevindim yani,aus uzun süredir yoktu da ..
Maşallah sanada ben daha yaşlıyım sizlerden b ide kaynana oldum yani
Kim açtı yaş konusunı cidden duymadım görmedim hahahahhaaha
Aaaaa Jelo , yaşlı mı dedim ben sana . Enerjine hayran oluşumun altında yaş yok balım , bende gençliğimin baharında değilim biliyorsun ki
Hoş gördüm.
Bende geldiğime sevindim Hanım
Yok ben kızımı vermem, damadı da iç güveyi alırım, zaten erkenNe kadar bencil bir düşünce Aman Allahım . Geçen bir arkadaşımın oğlu 2 yıllık flörtünü annesi ile tanıştırmak istedi , kadın inat etti tanışmam , ben kaynana olacak yaşta değilim daha diye
Dedim getir evladım getir , ben tanışırım . Zaten fanatik fb liymiş kız , maç izlerken anlarım ben onun huyunu suyunu , sinirini , edebini
Yaş kısımlarını derhal siliyoruz arkadaşlar, herkes profiline 18 yazsın hahahahahahaha
Hahahahahaha zalim kaynanatör, damat karşında titriyordurSeverek okuyorum yorumlarını beğeniyorum..
Zapdet bencede müdürüm yoksa evlenmeye kalkıyorlar hemen
Bak gece damat geliyor sabahta buraya gelecek,akşamda yemeğe alıkoyacam
Hain kaynana moduna girdim bile,yemekler hazırlamam lazım