• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yılbaşı paketlerinde içki yasaklandı!

Jelocan bir kere de kaçır şu smiley ı ya :KK50:

Nerde parti , eğlence orda sen yavrum ya , enerjine hayranım demiş miydim daha önce :cool::cool:

Hep söyleceğim arada kaynıyor.
Hoş geldin seni görmek güzel,sevindm geldiğine :KK66:

Aaaaa Jelo , yaşlı mı dedim ben sana . Enerjine hayran oluşumun altında yaş yok balım , bende gençliğimin baharında değilim biliyorsun ki :KK69::KK69:

Hep söyleceğim arada kaynıyor.
Hoş geldin seni görmek güzel,sevindm geldiğine :KK66:

Hoş gördüm.

Bende geldiğime sevindim Hanım :oops:

ay müdür sen minnaksın yaaaa 25 en fazla gösteriyon :KK54:
20'lik kızı nereye saklayayım:KK70:
Hanım kayınvalide oluyor, bizde oluruz ilerde, çocukları mümkün olduğunca zaptedelim hemen evlenmesinler, henüz o moda giremedim:KK70:

Hanım kayınvalide oluyor, bizde oluruz ilerde, çocukları mümkün olduğunca zaptedelim hemen evlenmesinler, henüz o moda giremedim:KK70:

hahahahah söyleme kıızm diye kardeşin o senin yok yok hatta arkadaşınnn

ay ne evlenmesi ben benim büyük sıpaya diyorum 30 olmadan yok kayınvalide olamam bu yaşta:)

Sizin yaşlarınıza kurban, her daim gençsiniz, enerjiniz yeter, Jelesec ne yapalım anam bende 44'e merdiven dayadım, orta basamaktayım:KK70:

Demi müdürüm her yaşın kendi güzelliği enerjisi var,maşallah sanada :nazar::nazar:

Ben sen yok hep beraberiz :))))))))) beni gördüğüne de sevindin demii :KK19:

Tabiki sevindim yani,aus uzun süredir yoktu da ..:KK19:

44 canım 45 den gün alıyorum ama göstermiyorum dermişim :)))

Maşallah sanada :nazar::nazar: ben daha yaşlıyım sizlerden :KK69: b ide kaynana oldum yani :KK53:

Ben baktım göstermiyorsun hahahahahahahaaa, Hanımda göstermiyor, aaa nerden açıldı bu yaş mevzu:KK70::KK70:

Kim açtı yaş konusunı cidden duymadım görmedim hahahahhaaha :KK70::KK70:

hahahahah söyleme kıızm diye kardeşin o senin yok yok hatta arkadaşınnn

ay ne evlenmesi ben benim büyük sıpaya diyorum 30 olmadan yok kayınvalide olamam bu yaşta:)
Söylemeyeyim değil mi:KK70::KK70: o benim kardeşim:KK70:

Ne kadar bencil bir düşünce Aman Allahım . Geçen bir arkadaşımın oğlu 2 yıllık flörtünü annesi ile tanıştırmak istedi , kadın inat etti tanışmam , ben kaynana olacak yaşta değilim daha diye :KK48:

Dedim getir evladım getir , ben tanışırım . Zaten fanatik fb liymiş kız , maç izlerken anlarım ben onun huyunu suyunu , sinirini , edebini :cool::cool:

Demi müdürüm her yaşın kendi güzelliği enerjisi var,maşallah sanada :nazar::nazar:

Tabiki sevindim yani,aus uzun süredir yoktu da ..:KK19:

Maşallah sanada :nazar::nazar: ben daha yaşlıyım sizlerden :KK69: b ide kaynana oldum yani :KK53:

Kim açtı yaş konusunı cidden duymadım görmedim hahahahhaaha :KK70::KK70:
Yaş kısımlarını derhal siliyoruz arkadaşlar, herkes profiline 18 yazsın hahahahahahaha

Aaaaa Jelo , yaşlı mı dedim ben sana . Enerjine hayran oluşumun altında yaş yok balım , bende gençliğimin baharında değilim biliyorsun ki :KK69::KK69:

Hoş gördüm.

Bende geldiğime sevindim Hanım :oops:

Severek okuyorum yorumlarını beğeniyorum..:KK66:

Zapdet bencede müdürüm yoksa evlenmeye kalkıyorlar hemen :KK53::KK53:
Bak gece damat geliyor sabahta buraya gelecek,akşamda yemeğe alıkoyacam :KK53::KK53:
Hain kaynana moduna girdim bile,yemekler hazırlamam lazım :KK70::KK70:

Ne kadar bencil bir düşünce Aman Allahım . Geçen bir arkadaşımın oğlu 2 yıllık flörtünü annesi ile tanıştırmak istedi , kadın inat etti tanışmam , ben kaynana olacak yaşta değilim daha diye :KK48:

Dedim getir evladım getir , ben tanışırım . Zaten fanatik fb liymiş kız , maç izlerken anlarım ben onun huyunu suyunu , sinirini , edebini :cool::cool:
Yok ben kızımı vermem, damadı da iç güveyi alırım, zaten erken :63:
İş bile yaptırmıyorum Nazlı kızıma:KK59: yemek bilmez, ev işi bilmez, meslek sahibi olsun önce :KK67:

Severek okuyorum yorumlarını beğeniyorum..:KK66:

Zapdet bencede müdürüm yoksa evlenmeye kalkıyorlar hemen :KK53::KK53:
Bak gece damat geliyor sabahta buraya gelecek,akşamda yemeğe alıkoyacam :KK53::KK53:
Hain kaynana moduna girdim bile,yemekler hazırlamam lazım :KK70::KK70:
Hahahahahaha zalim kaynanatör, damat karşında titriyordur:KK70:

Back