- 31 Aralık 2012
- 6.823
- 758
- 163
- Konu Sahibi HanimKelesimiGetir
evet onu düzelttim zaten, ama afişler aklımda kalmış.
peki o halde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet onu düzelttim zaten, ama afişler aklımda kalmış.
in vino veritas bozcaada da festival hariç, şarap tadım günleri bile oluyor.
edit: şarap tadım günleri kalkmış, ekşide öyle yazıyor.
Kardelen ne yapip edip basortusune getirdi konuyu yine herzaman ki gibiBurada konu alkol iken birden başörtüsüne gelmesin hanımlar..
İkiside farklı konular..
Allah Allah kimmis ki o burada başörtüsüne saygılıyım diyip sokakta yüzünü buruşturan?Neden suçluyormuşum? Hissettiğim bu...kaç yaşına gelmişiz dünkü çocukmuyuz...anlaşılıyor bazı şeyler...burda başörtüsüne saygım sonsuz bla bla deyip,sokakta karşılaşınca yüzünü buruşturur....
6.his diyelimAllah Allah kimmis ki o burada başörtüsüne saygılıyım diyip sokakta yüzünü buruşturan?
Kkdaki herkesi reelde de tanıyorsun demek ?
Bu arada konuyu içkiden başörtüsüne getirmeyi başardınız bravo.
Ben de senin bazi önemli şeylere dil uzatmaya çalışıp da bir türlü uzatamadigini görüyorum 6. Hissimle.6.his diyelim
hazır alakası yokken abla senin kız napıyo
Kardelen ne yapip edip basortusune getirdi konuyu yine herzaman ki gibi
6.his diyelim
Demek ki hislerimiz karşılıklıBen de senin bazi önemli şeylere dil uzatmaya çalışıp da bir türlü uzatamadigini görüyorum 6. Hissimle.
Ne gibi?Demek ki hislerimiz karşılıklı
Ben de senin gibi düşünüyorum işte aynı, örtü örneğini ben verdim, sanılmasın ki örtüye karşıyım, tam tersi yakın sayılırım, tesettürlü değilim ama insanların böyle yasaklarla toplumun her yerinde engellenmesine karşıyım.Kesinlikle katılıyorum...
Basörtüsüz bir insan olarak başörtüsünün yasak olmasına da karşıydım... alkol kullanan biri olarak alkol yasağına da karşıyım....lakin burda konumuz sadece alkol yasağı....
Bunun bireysel haklara saldırı olduğunu düşünüyorum... ve hiç bir gücün insanların bireysel haklarına saldırmaya hakkı olmadığı kanaatindeyim.... kimse benim ne zaman ne yiyip ne içeceğime karar veremez!
açık konuşmak gerekirse, ben sık alkol kullandığım halde, özendirilmesine karşıyım, o yüzden bu sepet mevzuu beni rahatsız etmedi, gençler çocuklar o kurdelalı süslü püslü sepetlere özenebilir. belki yanlış düşünüyorum ama hissettiğim bu
o sepetlere cips, çikolata, oyuncak ayı falanda konuyor, çocuklar içkiyle özdeşleştirebilir bunları
antalyadada kalktı. ben gitmiştim çok güzel bir ortamdı. bira festivali
06 Kasım 2015, Cuma
KIZ ÖĞRENCİNİN BİRA FESTİVALİ SORUSUNA BAŞKANDAN NASİHATLI YANIT
Antalya Büyükşehir Belediyesi ve İl Milli eğitimMüdürlüğü ortak çalışması "Gençlerle Buluşuyoruz" projesi kapsamında lise öğrencileri ile bir araya gelen Büyükşehir Belediye BaşkanıMenderes Türel, kız öğrencinin ilginç bir sorusu ile karşılaştı. Önceki dönem CHP’li başkanın düzenlediği bira festivalini neden iptal ettiğini soran kız öğrenciye Başkan Türel, "Sen gitme diye kaldırdık. Sizler oralarda bulunmayın diye bu festivali iptal ettik. İçki içmeyin. Biz sizin iyiliğiniz için içmeyin diyoruz. Ben en doğru yaptığım işlerden birisi olarak görüyorum bunu. Allah korusun, o festivalde birisi sana bir kereden bir şey olmaz deseydi ve seni kötü bir alışkanlığa itseydi. Ben bu belediye başkanlığını yapmayayım daha iyi" yanıtını verdi.
Allah Allah kimmis ki o burada başörtüsüne saygılıyım diyip sokakta yüzünü buruşturan?
Kkdaki herkesi reelde de tanıyorsun demek ?
Bu arada konuyu içkiden başörtüsüne getirmeyi başardınız bravo.
Bu hisler kaca kadar çıkıyor acaba lukBen de oruc tutmayanlara yuzunu burusturan kesime dikkat ceksem . 9. his
Herkes kendine adalet ararken, bu Adalet hanim hic mi bizim evimize ugramiyor.
Bu hisler kaca kadar çıkıyor acaba luk
Neyse alıştık aslında bu siyasette böyle yaftalamalara.
Konunun en mantıklı yorumu ilan ettim Chess , kendi çapımda .
Burada alkol ve tütün ürünleri söz konusu , ama sadece ''içki'' kısmına takılıp kalındı .
Konunun başında da yazdım , bu tarz ürünlerin ''hediye sepeti'' içinde sunulması , mevzuata aykırı . Ha sen yine alır , hediye edersiniz şarabını . Ama allayıp , pullayıp ; daha özenilir hale getirmek doğru değil. Mevzu doğrulukta değil aslında , yasal değil.
Octoberfest benim içinde son derece gereksiz bir eğlence düsturu idi. Bakış açısı tabii . Gençler daha sanatsal , kültürel ya da sportif bir festival altında eğlense , birleşse ... Çok daha faydalı olur kanaatindeyim .
Belediye gözetiminde ''ucuz'' ve ''sınırsız'' alkol tüketiminin alt yapısının oluşturulmasının , kime ne fayda sağladığı konusunda hiç bir fikrimde yok açıkcası .
Şirincede de mi tadim olayini kaldirdilar ? En az 5 sene olmustur gitmeyeli oraya.
En son geçen kış gittim tadım yapılıyordu. Oraya elleri uzanmamış mı aceba?