Yilbasi , kaynana :)

Kendisi istese normal ama kendisi istemiyor annesi küsmesin die annesiyle oluyor bir anne oglu cikti diye nasil kusebilir buna sasiriyorum mantiklimi küsmesi senin oglun nisanlisiyla ciksa küsermisin sacma net

Kendisi istese normal ama kendisi istemiyor annesi küsmesin die annesiyle oluyor bir anne oglu cikti diye nasil kusebilir buna sasiriyorum mantiklimi küsmesi senin oglun nisanlisiyla ciksa küsermisin sacma net
bize saçma geliyor tabi genciz ama ona saçma değil işte. anneler öyle düşünebiliyor.
sorun evlendikten sonra bu geleneği sürdürmek istemesinde çıkabilir.

bize saçma geliyor tabi genciz ama ona saçma değil işte. anneler öyle düşünebiliyor.
sorun evlendikten sonra bu geleneği sürdürmek istemesinde çıkabilir.
Yani evlendik diye boyun egemem ben evlenmeden konustum bana evlenince olmicak dedi evlenmek gibi bosanmakta insanlar icindir cocuk yoksa tabiki evlenince kocamdir diye onlara ezdirmicem kendmi ailesi yuzunden evliligimiz biter yolumiza bakariz vicdanim rahat olur elimden geleni yaptim adam kandirdi sozunde durmadi der yoluma bakarim ama onlar bi insani kandirmanin gunahini yillarca ceker ben Allaha havale eder gecerim

Bence anneai çıkın dışarı dese bile nişanlın çıkmaz boşuna kaynannı suçlama
erkeklerin kafası başka işliyi lim cıkacak bu soğukta dışarı dünya para harcıycak evde yedigi önünde yendihi ardında üç tane hizmet görecek kadın var akaylarını uzatıp evde tv izlemek varken bi dünya para veriip soğukta dalaşıp birde romantik takılacak
bence senin nişanlı çok akıllı anneside bahane ediyor...
erkek arkadaşları arasa oğlum gel sabaha kadar eğlence var dese ana bacı dinlemez bence
bu kadar fedakarlık yapıp ta başına çıkarma kaybeden sen olursun

Demekki evlenince daha beter ailesi ile birlikte olmak isteyecek, hazırlıklı ol derim

Evet olabilir zaten nisanlimin onceliginde ben yokum hic.. ben sunu yapalim bunu yapalim desem yorgunum hastayim hava soguk ama annesi veya arkadaslari istese hemen hazir olur.. hatayi basta yaptim hep elinin altinda izlenimi verdim ona ama erkekleerin bilmedigi bisey var kadinlar evet salak gibi hep idare eder eder eder yeri gelir sessiz kalir tepesine cikartir ama oyle bi zamanda pes eder vazgecerki erkekler dusunmuo bu beni birakmaz dio eminler ama oyle degil hic tahmin edilmedik anda birakir bi kadin bunun farkinda degiller bakalim doluyorum bende tamam bunada eywallah kirmasin ailesini yilbasinda ailesiyle oturttsun beni ama benimde sabrim istekleerm beklentilerim var

Demekki evlenince daha beter ailesi ile birlikte olmak isteyecek, hazırlıklı ol derim
Eger isterse ayrilir yollarimiz oturur annesiyle napim evlilkk kumardir onceden bilemiuosun basta sana cok duskun bi adam evlenince belki tamame degiscek belkide benim gibi anne duskunu nisanlisi olan biri evlenince degiscek yani garantisi yok evlenirim baktm olmuyor ayrilir yollar

Konuş istersen ama bunu sadece konuya göre değerlendirme. Bunun bayramı var, doğum günü var. Var da var.

Ayrıca anneni kırma ama beni kır diye karşılaştırma yapmanı önermem. Konuşacaksan anasını danasını karıştırmadan sen ve o olarak konuş. Ben yaptım sonra başıma kaktı, daha başından tavırlıydın falan. Ahh erkekler :)

Konunu bölmüş gibi olmayayım kusura bakma merak ettim herkes nasıl geçiriyor yılbaşını ve özel günleri başbaşamı ki öyle olunca aileler kırılmıyormu?iki aile yide biraraya toplayıpmı?yada iki tarafdan birindemi?nasıl denge kuruyorsunuz kırmadan kimseyi???

Evlenince değişeceğini neye göre umuyorsunuz?

'Bir taraf fedakarlık yapmalı' anlayışına o kadar kapılmışınız ki nişanlınız evlenince niye değişsin? Demeyecek mi size nişanlıyken her şeye tamamdın da şimdi ne oldu?

Birilerinden değişmesini beklemeyin. Bir insan yedisinde neyse yetmişinde de odur. Onun bu taleplerine tamam deyin ya da dönün arkanıza gidin.

Şimdiden çerçeveyi çizmen lazım. Ben de fedakarlik yapmazsam ilişki biter kabulünü de bırak kenara. Sen yılbaşını nişanlımla geçirmek istiyorsun o ise ailesi ile. Muhtemelen evlendikten sonra da yeni yıla hep birlikte gireceksiniz.

Hiç mi ortak arkadaşınız yok, onlarla program yapmıyorsunuz.

Şöyle yapabilirsin nisanlin akşam yemegine size gelsin akşam 10 gibi ayrılıp onların evine geçersiniz. Onun ailesiyle yeni yıla girersiniz. Sonra nisanlin seni eve bırakır.
Böylece hem bütün geceyi onun ailesiyle geçirmemiş olursunuz hem de nisanlin ile yeni yıla girersiniz

Evli olmadığın halde ilişkini yürütmek için ödün veriyorsun. Hem de annesiyle eşi arasında denge kuramayan bir adam için. Daha nişanliyken rest çekemiyorsun evliyken gık diyemezsin.

Ay ben avatardaki resme bayıldım :) konuya gelecek olursak otk noktada bulusun sonuçta senin annende üzülür ki üzülür yani bencil olmaya gerek yok orta nokta iyidir :) mumutlulukla

Olmasi gereken su olur aileler anlayisli olur gencsiniz cikin oglum ilerde cocugunuz olur firsatiniz varken hemde ilk yilbasinjz cikin biz zaten kutlamiyoruz siz eglenin derler mantikli olan budur benim ailem oyle drr cunku.. onun ailesj oyle dese ben zaten oturur onlarlada gecirirm benj inciten anlayissizlkl yapmalari skilmamak icn bizim cikmamizi engellemeleri bencillik bu bisey degil

Ya ben anlayisli insanjm kirilmasin diye belli bi saate kadar duralim oyle cikalim dese onuda kabul ederdim ama hep beni hice saymakta ne demek bayram olur gidilir fakat gencken cocuk yokken ciksak ilerde ztn onlarlada kutlariz bidaha gencmi olcaz amann

Evli olmadığın halde ilişkini yürütmek için ödün veriyorsun. Hem de annesiyle eşi arasında denge kuramayan bir adam için. Daha nişanliyken rest çekemiyorsun evliyken gık diyemezsin.
Suan aile degiliz evlenmedjk ilerde ikimiz aile olcaz diyor hicbi evliligin garantisi yok diye dusunuyorum iyo dersjn kotu cikqr kotu dersin iyi cikar ama evlenince duzelmezse yollar ayrilir

Ay ben avatardaki resme bayıldım :) konuya gelecek olursak otk noktada bulusun sonuçta senin annende üzülür ki üzülür yani bencil olmaya gerek yok orta nokta iyidir :) mumutlulukla
:) karsi taraf bencil olunca ortak nokta bulunmuyor canim

İşte bu minvalde evlilik olmaz
Fedakarlık karşılıklıdır, biraz sen, biraz o
Yanlış bir zihniyet içindesin ve sanırım çok gençsin
Evlilik öyle bir şey değil, bitmesin diye sürekli tek taraflı verirsen kendi ellerinle bitirirsin ilişkini
Yılbaşına gelince, illa kutlanması gerekiyorsa ailenle kutla, onların planlarına dahil ol
Şöyle ki ailen onlarla olmamana alınmayabilir ancak daha kaç yılbaşını başbaşa kutlama şansınız var ki, evleneceksin değişecek bazı şeyler, ailenin tadını çıkar derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…