• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yilbasi , kaynana :)

Sen onunla geçireceğim diye niye ailesiyle geçiresin, sonuçta başbaşa kalamayacaksınız zaten, sen kendi ailenle geçir, o da kendi ailesiyle geçirsin. Evlenince başbaşa geçirirsiniz.

O değil de bu erkekler dünyaya kadınları mutlu etmeleri için gönderilmiş vazife bu bacım :D

Burada kv anlayışlı değilse emin ol sonra bu anlayış hiç olmayacak. Evli olsanız da arayip ogluna ağlayacak ve oğlunu yaninda isteyecek.. bence siz de ailenizle geçirin..

Kizlar benim nisamlim anne duskunudur anne kuzusu degil ama anne babasi ayri oldugu icin evin erkegi o.. ablasi annesi o yasiyor eskiden cok ana kuzusuydu suan duzeldi baya.. fakat yilbasi icin annemlerle olalim hayatim ben hep annem ve ablamla gecirdim suan nisanliyiz onlari birakip senle gecirsem disarda alinirlar ama evlenince ikimiz aile olcaz basbasa gecirebiliriz kimse bisey diyemez dedi.. sizce bu normalmi suan annesi alincak die yilbasini nisanlim gorumcem ben kaynananm kutlamak. Bende sirf nisanlimla olabilmek icin onlarla gecircem. Esi veya nisanlisi bu goruste olup hos karsilayan insanlara imreniyorum..

Canim bizde kayinvalidemlerle geciricez babamgili de cagirdilar ailecek :) ama seninde hakkin ailenle gecirmek... ben bu sekilde dusundum xaten kayinbabam da yapmasi gerekeni yapti ve babamgili de davet etti...

Tamam geciririm disari manyagi degilim yada ertesj gun cikip basbasa biseylerde yaparim okey sorun su annesi needen siz cikin gencsiniz evlenince cocuk olur cikamazsiniz smdi firsatiniz var gencsiniz kutlayin basbasa oglum die bi anlayis gostrrmiyo onlar oyle dese ben yine cikmam onlarlq olurum ama insan boyle samimiyet anlayis bekliyo benjm ailem oyle ailemden boyle anlayis gordum gelinlere karsi onlarda oyle olsa diye ic geciriyorum tabi
Ah kuzum kayinvalidenden ne kadarda cok sey bekliyorsun "anlayis" :D dicekki oglum cik nisanlinla dışarda kutla ilahi hic böyle diyen kv varmıdır cok merak ettim :) evlen bak gozler fildir fildir nereye gittiniz ne zman gttiniz ne aldiniz ne kadar aldınız bizi niye goturmediniz niye bize gelmediniz niye bizide cagirmadiniz bayram yilbasi 19 Mayıs 23 nisan hadi bize gelin bitmez bacim bitmez
Ben yorumların cogunu okudum ve sana tavsiyem ailenle kutla
BiZ yaşadığımiz onca tecrubeden sonra aldigimiz kararlar tatile tek gidilecek yılbaşı ozel gunler tek kutlanacak ama benim eşim bana hak veriyor ve içim cok rahat ya senin esin hak vermezse ?

Kizlar benim nisamlim anne duskunudur anne kuzusu degil ama anne babasi ayri oldugu icin evin erkegi o.. ablasi annesi o yasiyor eskiden cok ana kuzusuydu suan duzeldi baya.. fakat yilbasi icin annemlerle olalim hayatim ben hep annem ve ablamla gecirdim suan nisanliyiz onlari birakip senle gecirsem disarda alinirlar ama evlenince ikimiz aile olcaz basbasa gecirebiliriz kimse bisey diyemez dedi.. sizce bu normalmi suan annesi alincak die yilbasini nisanlim gorumcem ben kaynananm kutlamak. Bende sirf nisanlimla olabilmek icin onlarla gecircem. Esi veya nisanlisi bu goruste olup hos karsilayan insanlara imreniyorum..
Evli olmadığınıza göre o kendi ailesiyle geçiriyorsa,sende kendi ailenle geçirmelisin normali bu

bence balık baştan kokar..
bu kadar fedakarlığı şimdiden yapmaya başlarsan ilerde sabrın kalmaz..
kırmadan ben de ailemle geçirmek istiyorum. nasıl olsa ileride hep başbaşa geçiririz deyip gitmeyin..

Evlenince beraber kutlarız falan ooo köprüyü geçene kadar meselesi.

Eğer istemiyorsanız ailesiyle gecirmek zorunda değilsiniz. Sizde ailenizle kutlayın.

ben biraz farklı düşünüyorum.

nişanlıyken bu kadar samimiyete hiç gerek yok.
arkadaşlar gibi ya nişanlım arkadaşlar vs dışarıda kutlarım, ya da evde kutlarım kendi ailemle,
aileler isteyerek ortak plan yaparlarsa bu da güzel olur.

evlendikten sonra ise, bu tarz günlerin ailelerle birlikte geçirilmesinin güzel olduğunu düşünüyorum.
bir sizde bir onlarda olabilir, yılbaşıları onlarda, işte doğumgünlerinde size olabilir, vs gibi.
ailelerle olmak çok kötü aktarılıyor, üzülüyorum ya.
aşırı olmadıkça bence çok da güzel bir şey, birbirine bağlı aile olmak.

Ah kuzum kayinvalidenden ne kadarda cok sey bekliyorsun "anlayis" :KK70: dicekki oglum cik nisanlinla dışarda kutla ilahi hic böyle diyen kv varmıdır cok merak ettim :) evlen bak gozler fildir fildir nereye gittiniz ne zman gttiniz ne aldiniz ne kadar aldınız bizi niye goturmediniz niye bize gelmediniz niye bizide cagirmadiniz bayram yilbasi 19 Mayıs 23 nisan hadi bize gelin bitmez bacim bitmez
Ben yorumların cogunu okudum ve sana tavsiyem ailenle kutla
BiZ yaşadığımiz onca tecrubeden sonra aldigimiz kararlar tatile tek gidilecek yılbaşı ozel gunler tek kutlanacak ama benim eşim bana hak veriyor ve içim cok rahat ya senin esin hak vermezse ?
Olmasi gerekebi bekliyorun ya :) benimde abim var annem hic boyle yapmaz oglm o karn onu daha fazla sev op cikar yemwge cicek al vs der gelini arar herzaman arkandayin uzdurmw ezdirme kendini der vs vs bende kendi ailem gibi olsunlar istedim ama nerdeeee sence normalmi oglu yilbasjnda disarda die annesininn kusmesi

yani nişanlanır nişanlkanmaz oğlumu benden ayırdı diye düşünebilir o anlamda haklı.. bnece sen de ailenle geçir

ben biraz farklı düşünüyorum.

nişanlıyken bu kadar samimiyete hiç gerek yok.
arkadaşlar gibi ya nişanlım arkadaşlar vs dışarıda kutlarım, ya da evde kutlarım kendi ailemle,
aileler isteyerek ortak plan yaparlarsa bu da güzel olur.

evlendikten sonra ise, bu tarz günlerin ailelerle birlikte geçirilmesinin güzel olduğunu düşünüyorum.
bir sizde bir onlarda olabilir, yılbaşıları onlarda, işte doğumgünlerinde size olabilir, vs gibi.
ailelerle olmak çok kötü aktarılıyor, üzülüyorum ya.
aşırı olmadıkça bence çok da güzel bir şey, birbirine bağlı aile olmak.
Ama ben elimi versen kolumu alamam onun ailesi her saniye yaninda olalim istiyor annesjnden ayri oturalim hemennn gelir oturur yaniniza basbasa kalmak haram nize

Ama ben elimi versen kolumu alamam onun ailesi her saniye yaninda olalim istiyor annesjnden ayri oturalim hemennn gelir oturur yaniniza basbasa kalmak haram nize

burada aileler arasındaki eşitliği korumak gerekir.
onlara ne kadar gidiliyorsa, size de o kadar gidilecek.
bu kural oturtulduktan sonra zaten herkes yerini bilir.
eşiniz de sürekli ailesine gitmek istemez, çünkü bilir ki aynı oranda kendi kv ve kp si ile muhatap olacak.

her şey karşılıklı.

ama işte dediğim, ben özel günlerin ailelerle kutlanması gerektiğini düşünüyorum, çünkü yalnız hep bir şeyler yapılır zaten, illa yılbaşı vs olmasına gerek mi var.

nişanlılık ise farklı, ne bileyim gerek yok, malum sözümüz, gelin ata binmiş ya nasip demiş...

burada aileler arasındaki eşitliği korumak gerekir.
onlara ne kadar gidiliyorsa, size de o kadar gidilecek.
bu kural oturtulduktan sonra zaten herkes yerini bilir.
eşiniz de sürekli ailesine gitmek istemez, çünkü bilir ki aynı oranda kendi kv ve kp si ile muhatap olacak.

her şey karşılıklı.

ama işte dediğim, ben özel günlerin ailelerle kutlanması gerektiğini düşünüyorum, çünkü yalnız hep bir şeyler yapılır zaten, illa yılbaşı vs olmasına gerek mi var.

nişanlılık ise farklı, ne bileyim gerek yok, malum sözümüz, gelin ata binmiş ya nasip demiş...
Canim bende soyle diyorum ilk yilbasimiz ve cok genciz ve yazin dugunumuz var evlendik borc odicez vs yada cocuk olcak belki bidaha cikamicaz yilbasnda ve zaten ailelerle gevirirz evlendikten sonra yani sorun bu yilbasininonlarda gecirmemde degil sorun kayinvalidem biz yilbasinda ciktik diye bize neden kuscek olmasi ayip bisey degil hadi genc kadin olsa bizle evde cilgjnlar gibi eglencek cikmamizi istemiyo dicem :) ama yatip uyur yasli sonucta ee biz evde onu memnun ettigimzle mi kalalim yani evde olmamizin artisi yok kalabalik aile olurlarda hadi kutlanir ama annesi ve ablasi var sadeve burda haksizliga kiziyorum yoksa ha yolbasinda cikmisim ha ertesi gun

Bence cok normal.Son kez yilbasinda beraber olacaklar ucu beraber ve babalari gibiymis bundan daha dogal olan ne ki? Size bir zarari olmadigi surece bu konunun abartmayin bence.Benimde abim var hic ana kuzusu degil tam tersi ama yinede ben cocuklarinin kiz erkek olmaksizin evlenmeden onceliginin ailesi olmasi gerektigini dusunuyorum

Nişanlın daha şimdiden senle başbaşa kalmayıp annemi yalnız bırakmayım diyosa bence iyi düşün ??

Benim ailem zaten disarda kutlicak disari cikacaklar.. yani annesi neden gencsiniz cikin diye dusunmez ki hadi gectim nisanlimi o dusuncesiz anlayissiz annesi her zaman biz cok anlayisliyoz vs der ee nerde anlayis annesiyle otursak ne gibj artimiz olcak onlara

Ya canım sen burada annesine kızıyorsun ama aslında nisanlin böyle istiyor gibi geldi. Kimse kazık kadar adama istemediği bişeyi zorla yaptıramaz. Ne yani annesi duygu somurusu mu yapıyor sence. Yapsa bile yine nisanlin kendi iradesiyle böyle bir karar veriyor.

Sen nisanlin söyle, ben dışarda kutlamak istiyorum. Bütün geceyi orada ailenle gecirmek istemiyorum de öyleyse.

Madem öyle akşam onlara gidersiniz akşam 10 gibi ayrilirsiniz dışarda geçirirsiniz. Bu veya başka bir şekilde ulaşabilirsiniz. Annesine bence kafayı takma boşuna. Çünkü kadın yanlız akşam evde kukumav kuşu gibi oturacsginina cocuklari yanında olsun ister. Bende onun yerinde olsam bende öyle isterim. Ama bak bakalim oglu biz nisanlimla dışarı çıkacağız dedi mi?

Olmasi gerekebi bekliyorun ya :) benimde abim var annem hic boyle yapmaz oglm o karn onu daha fazla sev op cikar yemwge cicek al vs der gelini arar herzaman arkandayin uzdurmw ezdirme kendini der vs vs bende kendi ailem gibi olsunlar istedim ama nerdeeee sence normalmi oglu yilbasjnda disarda die annesininn kusmesi
Yanlis tabiki normal olabilirmi?
Nişanlın ailesiyle gecirmek istiyorsa sende ailenle geçir
Hem sıkılmazsin hemde tavrını belli etmiş olursun

Back