- 6 Ocak 2012
- 10.357
- 9.245
- 198
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar benim nisamlim anne duskunudur anne kuzusu degil ama anne babasi ayri oldugu icin evin erkegi o.. ablasi annesi o yasiyor eskiden cok ana kuzusuydu suan duzeldi baya.. fakat yilbasi icin annemlerle olalim hayatim ben hep annem ve ablamla gecirdim suan nisanliyiz onlari birakip senle gecirsem disarda alinirlar ama evlenince ikimiz aile olcaz basbasa gecirebiliriz kimse bisey diyemez dedi.. sizce bu normalmi suan annesi alincak die yilbasini nisanlim gorumcem ben kaynananm kutlamak. Bende sirf nisanlimla olabilmek icin onlarla gecircem. Esi veya nisanlisi bu goruste olup hos karsilayan insanlara imreniyorum..
Ah kuzum kayinvalidenden ne kadarda cok sey bekliyorsun "anlayis" dicekki oglum cik nisanlinla dışarda kutla ilahi hic böyle diyen kv varmıdır cok merak ettim :) evlen bak gozler fildir fildir nereye gittiniz ne zman gttiniz ne aldiniz ne kadar aldınız bizi niye goturmediniz niye bize gelmediniz niye bizide cagirmadiniz bayram yilbasi 19 Mayıs 23 nisan hadi bize gelin bitmez bacim bitmezTamam geciririm disari manyagi degilim yada ertesj gun cikip basbasa biseylerde yaparim okey sorun su annesi needen siz cikin gencsiniz evlenince cocuk olur cikamazsiniz smdi firsatiniz var gencsiniz kutlayin basbasa oglum die bi anlayis gostrrmiyo onlar oyle dese ben yine cikmam onlarlq olurum ama insan boyle samimiyet anlayis bekliyo benjm ailem oyle ailemden boyle anlayis gordum gelinlere karsi onlarda oyle olsa diye ic geciriyorum tabi
Evli olmadığınıza göre o kendi ailesiyle geçiriyorsa,sende kendi ailenle geçirmelisin normali buKizlar benim nisamlim anne duskunudur anne kuzusu degil ama anne babasi ayri oldugu icin evin erkegi o.. ablasi annesi o yasiyor eskiden cok ana kuzusuydu suan duzeldi baya.. fakat yilbasi icin annemlerle olalim hayatim ben hep annem ve ablamla gecirdim suan nisanliyiz onlari birakip senle gecirsem disarda alinirlar ama evlenince ikimiz aile olcaz basbasa gecirebiliriz kimse bisey diyemez dedi.. sizce bu normalmi suan annesi alincak die yilbasini nisanlim gorumcem ben kaynananm kutlamak. Bende sirf nisanlimla olabilmek icin onlarla gecircem. Esi veya nisanlisi bu goruste olup hos karsilayan insanlara imreniyorum..
Olmasi gerekebi bekliyorun ya :) benimde abim var annem hic boyle yapmaz oglm o karn onu daha fazla sev op cikar yemwge cicek al vs der gelini arar herzaman arkandayin uzdurmw ezdirme kendini der vs vs bende kendi ailem gibi olsunlar istedim ama nerdeeee sence normalmi oglu yilbasjnda disarda die annesininn kusmesiAh kuzum kayinvalidenden ne kadarda cok sey bekliyorsun "anlayis" dicekki oglum cik nisanlinla dışarda kutla ilahi hic böyle diyen kv varmıdır cok merak ettim :) evlen bak gozler fildir fildir nereye gittiniz ne zman gttiniz ne aldiniz ne kadar aldınız bizi niye goturmediniz niye bize gelmediniz niye bizide cagirmadiniz bayram yilbasi 19 Mayıs 23 nisan hadi bize gelin bitmez bacim bitmez
Ben yorumların cogunu okudum ve sana tavsiyem ailenle kutla
BiZ yaşadığımiz onca tecrubeden sonra aldigimiz kararlar tatile tek gidilecek yılbaşı ozel gunler tek kutlanacak ama benim eşim bana hak veriyor ve içim cok rahat ya senin esin hak vermezse ?
Ama ben elimi versen kolumu alamam onun ailesi her saniye yaninda olalim istiyor annesjnden ayri oturalim hemennn gelir oturur yaniniza basbasa kalmak haram nizeben biraz farklı düşünüyorum.
nişanlıyken bu kadar samimiyete hiç gerek yok.
arkadaşlar gibi ya nişanlım arkadaşlar vs dışarıda kutlarım, ya da evde kutlarım kendi ailemle,
aileler isteyerek ortak plan yaparlarsa bu da güzel olur.
evlendikten sonra ise, bu tarz günlerin ailelerle birlikte geçirilmesinin güzel olduğunu düşünüyorum.
bir sizde bir onlarda olabilir, yılbaşıları onlarda, işte doğumgünlerinde size olabilir, vs gibi.
ailelerle olmak çok kötü aktarılıyor, üzülüyorum ya.
aşırı olmadıkça bence çok da güzel bir şey, birbirine bağlı aile olmak.
Ohooo ben nazmi cekicem evlenincedr oglum bizi unuttu demesin diye hep onlarda oturalim grce uyumaya eve gidelim yetrrki kv alinmasinyani nişanlanır nişanlkanmaz oğlumu benden ayırdı diye düşünebilir o anlamda haklı.. bnece sen de ailenle geçir
Ama ben elimi versen kolumu alamam onun ailesi her saniye yaninda olalim istiyor annesjnden ayri oturalim hemennn gelir oturur yaniniza basbasa kalmak haram nize
Canim bende soyle diyorum ilk yilbasimiz ve cok genciz ve yazin dugunumuz var evlendik borc odicez vs yada cocuk olcak belki bidaha cikamicaz yilbasnda ve zaten ailelerle gevirirz evlendikten sonra yani sorun bu yilbasininonlarda gecirmemde degil sorun kayinvalidem biz yilbasinda ciktik diye bize neden kuscek olmasi ayip bisey degil hadi genc kadin olsa bizle evde cilgjnlar gibi eglencek cikmamizi istemiyo dicem :) ama yatip uyur yasli sonucta ee biz evde onu memnun ettigimzle mi kalalim yani evde olmamizin artisi yok kalabalik aile olurlarda hadi kutlanir ama annesi ve ablasi var sadeve burda haksizliga kiziyorum yoksa ha yolbasinda cikmisim ha ertesi gunburada aileler arasındaki eşitliği korumak gerekir.
onlara ne kadar gidiliyorsa, size de o kadar gidilecek.
bu kural oturtulduktan sonra zaten herkes yerini bilir.
eşiniz de sürekli ailesine gitmek istemez, çünkü bilir ki aynı oranda kendi kv ve kp si ile muhatap olacak.
her şey karşılıklı.
ama işte dediğim, ben özel günlerin ailelerle kutlanması gerektiğini düşünüyorum, çünkü yalnız hep bir şeyler yapılır zaten, illa yılbaşı vs olmasına gerek mi var.
nişanlılık ise farklı, ne bileyim gerek yok, malum sözümüz, gelin ata binmiş ya nasip demiş...
Nişanlın daha şimdiden senle başbaşa kalmayıp annemi yalnız bırakmayım diyosa bence iyi düşün ??Kizlar benim nisamlim anne duskunudur anne kuzusu degil ama anne babasi ayri oldugu icin evin erkegi o.. ablasi annesi o yasiyor eskiden cok ana kuzusuydu suan duzeldi baya.. fakat yilbasi icin annemlerle olalim hayatim ben hep annem ve ablamla gecirdim suan nisanliyiz onlari birakip senle gecirsem disarda alinirlar ama evlenince ikimiz aile olcaz basbasa gecirebiliriz kimse bisey diyemez dedi.. sizce bu normalmi suan annesi alincak die yilbasini nisanlim gorumcem ben kaynananm kutlamak. Bende sirf nisanlimla olabilmek icin onlarla gecircem. Esi veya nisanlisi bu goruste olup hos karsilayan insanlara imreniyorum..
Benim ailem zaten disarda kutlicak disari cikacaklar.. yani annesi neden gencsiniz cikin diye dusunmez ki hadi gectim nisanlimi o dusuncesiz anlayissiz annesi her zaman biz cok anlayisliyoz vs der ee nerde anlayis annesiyle otursak ne gibj artimiz olcak onlara
Yanlis tabiki normal olabilirmi?Olmasi gerekebi bekliyorun ya :) benimde abim var annem hic boyle yapmaz oglm o karn onu daha fazla sev op cikar yemwge cicek al vs der gelini arar herzaman arkandayin uzdurmw ezdirme kendini der vs vs bende kendi ailem gibi olsunlar istedim ama nerdeeee sence normalmi oglu yilbasjnda disarda die annesininn kusmesi