• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yilbasi , kaynana :)

Ya iki aile yapın ya da herkes kendi ailesiyle olsun öyle saçmalık mı olur kendi ailesini düşünen bi adam daha....

O zaman sizde kendi ailenizle geçirin. Sizin aileniz, aile değil mi? Onlar alınmayacak mı? Alınmayacak olsa bile bekar olarak son yılbaşınız herhalde sizde onların yanında olun.
Ayrıca durum onu gösteriyor ki nişanlınız ana kuzusu modundan vazgeçmemiş. Ara vermiş. Evlenince yeniden başlar.

Ben olsaydım nişanlıma şöyle derdim:
Hayatım, bu evlenmeden önceki son yılbaşımız. Artık kendi ailemizi kuracağız ve yılbaşlarını zaten birlikte ve başbaşa kutlayacağız. O yüzden bu ikimizin de ailelerimizle kutlamak için son fırsatı. Bence sen de kendi ailenle kutla, ben de kendi ailemle kutlayayım. Nasılsa hayatımızın bundan sonraki tüm yılbaşlarında evli olacağız ve beraber olacağız, ailelerimiz ise bizimle olabilir de olmayabilir de. Sonuçta kendi ailemiz olacak, arkadaş ortamında kutlamak isteyebiliriz ilerde. İş arkadaşlarımızla kutlarız. Ama bu güne tekrar geri dönüp ailelerimiz ile kutlayamayabiliriz. Bu fırsatı kaçırmayalım.

Böylece bundan sonraki yılbaşları için ailelerimizin bizimle olamayacağı mesajını, çünkü artık bizim bir AİLE olacağımız, ikimizin ayrı planları ve programları olabileceği mesajını vermiş olurdum.
Evet cok mantikli gercekten.. direk inat yapip trip atarsam koz veririm bana cephe alir inat icin gelmedin der basima kalkar boyle demek mantikli ben sirf onla olmak icin ailemle gecirmezdim belki ama bana haksizlik bu cok taviz vermis olurum tabiki cok istiyorum onla gecirneyi ama tek fedakarlik olmaz

Kendin söylüyorsun işte. Hayatın boyunca fedakarlık yapacaksın. Bazen bu fedakarlıktan çok öteye de gidebiliyor. Kapris çekiyorsun.
Evet .. ama bende hep ben yapa yapa patlicam artik cunku zoruma gidiyor o asla kendi ailesini birakip benin ailemle olmazdi.. aslinda kendisinin dusunmesi lazim ama ben gitmezsem yilbasi gunu burnumdan getircek dicekki sirf inat icin gelmedjn dicek ve tartiscaz

Ya arkadaşlar ben mi fazla safım, yani ne olacak ki beraber kutlasanız ben şu anlık bir problem göremiyorum. Her yıl tekerrür etse anlarım da. Yılbaşını kaynanam görümcem nişanlım ben kutlamak falan demişsiniz. Nişanlımın annesi, kardeşi gibi düşünseniz? Belki hoşunuza bile gider sıcak aile ortamı. Yani ben severim böyle şeyleri. Nişanlınızın mutluluğunuzu düşünsenize annesi, kardeşi, sevdiği kadın birarada...

Ya iki aile yapın ya da herkes kendi ailesiyle olsun öyle saçmalık mı olur kendi ailesini düşünen bi adam daha....
Benim ailemin kendi planlari var onun ailesiyle olmaz zaten.. ama ben bencillige uzuluyorum onun ailesi uzulur kirilir bizimkiler dis kapinin mandali

Ya arkadaşlar ben mi fazla safım, yani ne olacak ki beraber kutlasanız ben şu anlık bir problem göremiyorum. Her yıl tekerrür etse anlarım da. Yılbaşını kaynanam görümcem nişanlım ben kutlamak falan demişsiniz. Nişanlımın annesi, kardeşi gibi düşünseniz? Belki hoşunuza bile gider sıcak aile ortamı. Yani ben severim böyle şeyleri. Nişanlınızın mutluluğunuzu düşünsenize annesi, kardeşi, sevdiği kadın birarada...
Mesele o değil ki değiştim sanmasınlar üzülmesinler vs..demiş hep birlikte olalım Sizinkiler olsun onlar da üzülmesinler dese problem yok.

Canim bende senin gibi dusunuyodum napim ailesjnden ayri kutlayamiyo gidiyim diyorjm ama hep ben fedakarlik yap yap nereye kadar o ailesini birakip benjm ailemle kutlamzdi iste boyle olinca neden hep ben alttan aliyorum neden onun ailesk el ustunde tutuluyo hep diye dusunuyorum ve annesine kiziyorum oglu disari cikti diye kusmek kirilmak sence dogrumu ? Zaten kizi var evde tek degil ve genciz simdilerde kutlamicaz ilerde cocuk olcak vs o zamnda kutlayamicaz .. bidaha gencligimize donebilcezmi biraz anlayisli olsalar nolur ki

Mesele o değil ki değiştim sanmasınlar üzülmesinler vs..demiş hep birlikte olalım Sizinkiler olsun onlar da üzülmesinler dese problem yok.

O konuda haklı cidden alınmasınlar falan demiş şu an daha bir dikkatli okudum. Alınmasınlar düşüncesi rahatsız edici biraz

Canim bende senin gibi dusunuyodum napim ailesjnden ayri kutlayamiyo gidiyim diyorjm ama hep ben fedakarlik yap yap nereye kadar o ailesini birakip benjm ailemle kutlamzdi iste boyle olinca neden hep ben alttan aliyorum neden onun ailesk el ustunde tutuluyo hep diye dusunuyorum ve annesine kiziyorum oglu disari cikti diye kusmek kirilmak sence dogrumu ? Zaten kizi var evde tek degil ve genciz simdilerde kutlamicaz ilerde cocuk olcak vs o zamnda kutlayamicaz .. bidaha gencligimize donebilcezmi biraz anlayisli olsalar nolur ki

O konuda haklısın, bu açıdan bakarsak. Keşke siz onlarla kutlamak isteseniz de onlar da gençsiniz oğlum kızım gezin dolaşın deseler. Mevzuyu şimdi daha iyi anlıyorum canım. Küsmek kırılmak kesinlikle çok yanlış. Üzüldüm senin adına :(

Bence yilbasinda nisanlinin ailesini de davet edin iki aile ve siz birlikte gecirin. Daha eglenceli olur hem.

O konuda haklı cidden alınmasınlar falan demiş şu an daha bir dikkatli okudum. Alınmasınlar düşüncesi rahatsız edici biraz
Iste beni kiran bu alinmasinlar ne demek benimde ailem var ben onla ciksam ailem alinmaz kirilmaz en dogal hakkim cunku. Kizdigim konu su ailesi siz cikin dese ama nisanlim bana ailemle olalmmi die teklif etse kirilmazdjm kadin bize cikin dedi nolcak bu yilbasi cikmayiz derdim benim skintim su direk annesinin biz ciksak alincak kuscek olmasi sence bunda alincak kuscek ne var haksizmiyim ben sonucta kiz cocugu degil erkek cocugu senle oturup napsin

O konuda haklısın, bu açıdan bakarsak. Keşke siz onlarla kutlamak isteseniz de onlar da gençsiniz oğlum kızım gezin dolaşın deseler. Mevzuyu şimdi daha iyi anlıyorum canım. Küsmek kırılmak kesinlikle çok yanlış. Üzüldüm senin adına :KK43:
Bak aynisini yazdim bende sindi sana . Abnesi gencsiniz cikin kutlayib bidaha bu yasami gelceksiniz dese ben onlarla kutlamaktan gocunmam ama boyle bi teklifte bulinmadilar ve ciksak kusup alincaklarmis sacmaliga bak

Iste beni kiran bu alinmasinlar ne demek benimde ailem var ben onla ciksam ailem alinmaz kirilmaz en dogal hakkim cunku. Kizdigim konu su ailesi siz cikin dese ama nisanlim bana ailemle olalmmi die teklif etse kirilmazdjm kadin bize cikin dedi nolcak bu yilbasi cikmayiz derdim benim skintim su direk annesinin biz ciksak alincak kuscek olmasi sence bunda alincak kuscek ne var haksizmiyim ben sonucta kiz cocugu degil erkek cocugu senle oturup napsin

Valla çok haklısın, kendini güzel ifade ediyorsun. Ben şu an sonuna kadar hak verdim. Küsecek kırılacak niyetiyle onlara gittiğinizde içinizde ister istemez soğukluk olur. Koskoca kadın buna kırılacağını dile mi getiriyor bir de:63: Bakın benim ananem melek gibi bir kadındır köyde yaşar. Gelin istanbulda ailesiyle aynı mahallede yedikleri içtikleri ayrı gitmez. Köye gelir yine annesindedir. Ananemi hiç taktıklarını düşünmüyorum ve ananem aşırı üzülmesine rağmen onlar üzerinde hiç baskı kurmadı. Çekinir söylemeye. Bazı insanlar nasıl açıksözlü bravo:KK9:

Kizlar benim nisamlim anne duskunudur anne kuzusu degil ama anne babasi ayri oldugu icin evin erkegi o.. ablasi annesi o yasiyor eskiden cok ana kuzusuydu suan duzeldi baya.. fakat yilbasi icin annemlerle olalim hayatim ben hep annem ve ablamla gecirdim suan nisanliyiz onlari birakip senle gecirsem disarda alinirlar ama evlenince ikimiz aile olcaz basbasa gecirebiliriz kimse bisey diyemez dedi.. sizce bu normalmi suan annesi alincak die yilbasini nisanlim gorumcem ben kaynananm kutlamak. Bende sirf nisanlimla olabilmek icin onlarla gecircem. Esi veya nisanlisi bu goruste olup hos karsilayan insanlara imreniyorum..
Madem o oyle dusunuyor ailesini yerinde olsam tamam sen ailenle ben ailemle derdim nasil olsa evlenince senle geciricez bunlar son aileyle kutlamalarimiz derdim.

kendi aileni de çağır hep beraber geçirin hem daha eğlenceli olur hem de belki ilerleyen saatlerde başbaşa çıkma fırsatınız olur

gayet normal ailesiyle gecirmek istemesi.. henüz evli degilsiniz zaten.. sizde ailenizle gecirin neden gecirmiyorsunuz???

Kizlar benim nisamlim anne duskunudur anne kuzusu degil ama anne babasi ayri oldugu icin evin erkegi o.. ablasi annesi o yasiyor eskiden cok ana kuzusuydu suan duzeldi baya.. fakat yilbasi icin annemlerle olalim hayatim ben hep annem ve ablamla gecirdim suan nisanliyiz onlari birakip senle gecirsem disarda alinirlar ama evlenince ikimiz aile olcaz basbasa gecirebiliriz kimse bisey diyemez dedi.. sizce bu normalmi suan annesi alincak die yilbasini nisanlim gorumcem ben kaynananm kutlamak. Bende sirf nisanlimla olabilmek icin onlarla gecircem. Esi veya nisanlisi bu goruste olup hos karsilayan insanlara imreniyorum..
bu kadarda nişanlı düşkünü olmayın. o ailesiyle geçirsin sizde kendi ailenizle geçirin

Back