• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yilbasi , kaynana :)

Amannn anneleri daha kiymetli oluyor canim biz kussek onlarda kuserek karsilk verir bide erkek icin kendi ailesi bastaci bizim ailelerimiz olmasada olur

Sadece erkek için değil
Senin içinde öyle anlaşılan
Daha ilk özel günde kendi aileni es geçmişsin

Oooo seneye de evlendik bizi unuttu demesin diye birlikte olursunuz. 2017ye girerken kayınvalidenle görümcene kendi evinde tv karşısında portakal soyarsın.

Bence senin de ailenle olmak istemen gerekirdi. Ya o ailesiyle sen ailenle gecir ya da hep beraber olun.

Kizlar benim nisamlim anne duskunudur anne kuzusu degil ama anne babasi ayri oldugu icin evin erkegi o.. ablasi annesi o yasiyor eskiden cok ana kuzusuydu suan duzeldi baya.. fakat yilbasi icin annemlerle olalim hayatim ben hep annem ve ablamla gecirdim suan nisanliyiz onlari birakip senle gecirsem disarda alinirlar ama evlenince ikimiz aile olcaz basbasa gecirebiliriz kimse bisey diyemez dedi.. sizce bu normalmi suan annesi alincak die yilbasini nisanlim gorumcem ben kaynananm kutlamak. Bende sirf nisanlimla olabilmek icin onlarla gecircem. Esi veya nisanlisi bu goruste olup hos karsilayan insanlara imreniyorum..
Aynı dert bende de var suan. Ben evliyim aama. Kaynım ve çocuğu, görüncem ve çocuğu, kaynanam esim ve ben kutluycaz. Malesef başbaşa kutlayamiyoruz. :KK12::KK43::KK51::KK17:gecen yıl onlarlaydik .bu sefer bari başbaşa olaydik ama işte HAYALLER ve hayatlar. ..hele bi de kayinvalideyi sevmiyorsan ve kiskancsa daha da zor saatlerin geçmesi. Bir daha ailenle geciremiyorsun zateen ailenin yanında ol bence ama nisanlini kirmak da istemiyceksin zor durumun kalbini dinle sen .

Son düzenleme:
Sen buna inandıysan ne ala.

İlk yılbaşımız ailem alışsın ikincis ablam evlendi annem yalnız derken hep böyle geçecek. :)))

Sen de ben de ailemle kullanayım, bu son yılbaşım onlarla, de. Tongaya düşme!

Kendi ailemi tercih ederim. Görünüyor ki evlenince hep onlarla kutlayacaksınız zaten.

sen neden ailenle geçirmiyorsun
madem şimdiye kadar onlarlaymış zaten hep onlarla beraberdim şimdi ikimiz olalım demesi daha mantıklı değil mi
şimdi bunu yapan evlenince zaten yapacak farkında mısın

Evlenince eşim annemin dizinin dibinden ayrılmıyor başlıklı bir konu görür gibiyim ...

Ben bbirlikte olmak istiyorum ama ailesi kuser diye bisey yapamiyoruz aklim almio hangi anne kuser ya oglum yilbasnda disarda diye daha ne kadat dayanabilirim bolmiyirum sanirim evlenince her yil bu olayi yasicaz..
Bak çok yanlış yapıyorsun bu işler başından belli edilir sen şimdi ama ben birlikte olmak istiyorum diye yılbaşı her dediğine he dersen her yılbaşı aynı olayı yaşarsın :KK51: bi yılbaşı birlikte olmayın bişey olmaz ama en azından nişanlın öğrenir her yıl bunun olmiyacağını :KK14: yanlış yoldasın yanlış :110:

fedakarlik istiyor maalesf nisanlim yapaniyor fedakarlik bende yapmazsam iliskimiz bitecek..
tek taraflı fedakarlık OL MAZ.
şimdi bitmezse ilerde biter. çünkü sen de ilerleyen zamanlarda tölore edemeyeceksin bıkacaksın. malesef ki nişanlınız evli olunca da böyle olacak. nişanlılık evliliğin fragmanı

bugün yılbaşını ana kucağında geçiriyorsa yarın olacak şeyi söyleyim sana. sen, kaynanan ve görümcenle beraber tatile gideceksin....

Kendi ailesi; nişanlın arkadaşlarıyla dışarıda olsa umursamayacaktı belki de.. Ama nişanlısıyla olunca ayılıp bayılıp küsecekler:)) her zaman son dakikada olsa programınıza dahil olacaklar.

Daha nişanlıyken sizi iknaya uğraşıyorsa büyük geçmiş olsun.

Benim ailem onun ailesi gibi alingan degil yani bizle gecirnedjn die kusecek insanlar degil benim ailem.. gayet anlayisli bi ailem var tabiki hic hosuma gitmio oturup kaynanamla gecirmek sonucta koyden gelin almadjlar dizjnin dibinde oturtcak ama ask sevgi biraz bayan tarafindan fedakarlik istiyor maalesf nisanlim yapaniyor fedakarlik bende yapmazsam iliskimiz bitecek..
3 yılbaşı geçirdim eşimle. 3ünde de kavga gürültü koptu nerde kutlanacak diye. Ama benim eşim aile olduk, basbasa olabiliriz demiyordu. Kendisi bile onlardan ayrı geçirirse onlara haksızlık ediyormuş gibi geliyordu. O yüzden dedim eğer evlendikten sonra farklı olacak diyebiliyorsa diye.

Dediğin doğru. Erkekler fedakarlığı karsı taraftan bekliyor çoğu zaman. Nitekim karşısında senin benim gibi köyden kız alsalardı diyen insanlar oldu mu, erkekler dengeyi de kuramazsa, benim gibi olur. Boşanıyoruz.

Her şeyi baştan konuşmakta fayda var, ya dışarda geçirirsiniz ya da muhtemelen bundan sonrakiler beraber olur deyip herkes kendi ailesinde geçirmeli. Daha nişanlıyken sen kendi aileni bırakıp onlarla geçirmen karşı tarafta ileriye yönelik ışık olmasın derim.

Aynı dert bende de var suan. Ben evliyim aama. Kaynım ve çocuğu, görüncem ve çocuğu, kaynanam esim ve ben kutluycaz. Malesef başbaşa kutlayamiyoruz. :KK12::KK43::KK51::KK17:gecen yıl onlarlaydik .bu sefer bari başbaşa olaydik ama işte HAYALLER ve hayatlar. ..hele bi de kayinvalideyi sevmiyorsan ve kiskancsa daha da zor saatlerin geçmesi. Bir daha ailenle geciremiyorsun zateen ailenin yanında ol bence ama nisanlini kirmak da istemiyceksin zor durumun kalbini dinle sen .
Ciddimisin. Ben suan bisey demiyorum sonucta daha nisanlim ve ben aile olmadik ama evlenince ikimiz ailw olcaz onun ailesi ben olcam ve benim bas kaldirma hakkim olcak hayir basbasa olcaz dlyebilirim kariaj olcam sonucya ama suan nisanliyim laf soyleyemiyorum maalesef ama sen evlisin bence boyle susma biz ikimiz aileyiz ve ben basbasa gecirnek istiyorum de bence.. ben mesela bu konuyu konuscam ve evlenince biyle niytn varsa biz evlenmeylm bosuna evlenip bosanmis olmayalim dicem

3 yılbaşı geçirdim eşimle. 3ünde de kavga gürültü koptu nerde kutlanacak diye. Ama benim eşim aile olduk, basbasa olabiliriz demiyordu. Kendisi bile onlardan ayrı geçirirse onlara haksızlık ediyormuş gibi geliyordu. O yüzden dedim eğer evlendikten sonra farklı olacak diyebiliyorsa diye.

Dediğin doğru. Erkekler fedakarlığı karsı taraftan bekliyor çoğu zaman. Nitekim karşısında senin benim gibi köyden kız alsalardı diyen insanlar oldu mu, erkekler dengeyi de kuramazsa, benim gibi olur. Boşanıyoruz.

Her şeyi baştan konuşmakta fayda var, ya dışarda geçirirsiniz ya da muhtemelen bundan sonrakiler beraber olur deyip herkes kendi ailesinde geçirmeli. Daha nişanlıyken sen kendi aileni bırakıp onlarla geçirmen karşı tarafta ileriye yönelik ışık olmasın derim.
Konuscam suan ki sebebi daha aile degilmisiz evimiz vs ayri degilmis simdilik idare etcekmisim ama evlenince evimiz ayri olcakmis basbasa olcakmisiz bende konuscam tamam okey ailenle ol annen kusmesin aman dicem (sanki nisanlimla ciksam kac gun ogullarina kus kalcaklar ayrica oglu cikti diye kusmek nedir arkadas anlamiyorum benmi salagim ya ) tamam eyw annen kirilmasin ama benim kalbim kirilsin dicem ama evlenince beni hic sayip annenlerle ozel gunleri gecireljm dersen kabul etniyorum bastan siyluyorum ilerde evlwnip bosanmayalim bosuna dicem.. ben ortam gormemis okumamis bi insan degilim ben kayinvalidemle yilbasi gecirip portakal yicek bi insan degilim kucumsemiyorum ama ben ailemin bana sundugu gosterdigi seylerin altina dusemem ben ailemden gelin yilbasnda kaynanasiyla cekirdek yer diye gormedim

Kendi ailesi; nişanlın arkadaşlarıyla dışarıda olsa umursamayacaktı belki de.. Ama nişanlısıyla olunca ayılıp bayılıp küsecekler:)) her zaman son dakikada olsa programınıza dahil olacaklar.

Daha nişanlıyken sizi iknaya uğraşıyorsa büyük geçmiş olsun.

Aslinda burdaki ana sorun nisanlimin ailesiyle olmak istemesi degil sorun su
Kaynanam siz gencsiniz evde ne isjniz var cikin bidahami bu yasa gelceksiniz dememeai ve nisanlimin boyle aman kirilmasiblar bana kusmesinler diye dusunmesi sonucta hangi anne oglu disari cikti diye oglunu reddeder ben burda bisey var baska bisey onu cozemiyorum erkek soyle dusunur aman cikiyim ben nisanlimla ailemin gknlunu alirim ne kadar kuscekler diye dusunmesi lazim ve mevzu disari cikmak degil belki beno disari meraklisi sananlr olacaktir sorun beni kirip orta yolu bulmadan arayi bulmaya ugtasmadan beni kirmasi

Kizlar benim nisamlim anne duskunudur anne kuzusu degil ama anne babasi ayri oldugu icin evin erkegi o.. ablasi annesi o yasiyor eskiden cok ana kuzusuydu suan duzeldi baya.. fakat yilbasi icin annemlerle olalim hayatim ben hep annem ve ablamla gecirdim suan nisanliyiz onlari birakip senle gecirsem disarda alinirlar ama evlenince ikimiz aile olcaz basbasa gecirebiliriz kimse bisey diyemez dedi.. sizce bu normalmi suan annesi alincak die yilbasini nisanlim gorumcem ben kaynananm kutlamak. Bende sirf nisanlimla olabilmek icin onlarla gecircem. Esi veya nisanlisi bu goruste olup hos karsilayan insanlara imreniyorum..
benim ve eşimin ailede eksik birey olmamasına rağmen nişanlıyken iki aileyi aynı evde birleştirip beraber kutlamıştık. Şimdi gerçi sadece benim aileme gidiyoruz ama olsun. bence normal nişanlının ailesiyle birlikte olmak istemesi

Back