• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yilbasi , kaynana :)

her yılbaşı ailesiyle demek? :KK53: insan sıkılır bee
hiç mi arkadasları eglenmek ıcın cagırmamıs, hiç mi dısarda eglenmek istememıs nişanlın?
bana bu bahane gıbı gelıyor. ailesi plan yapıp bunu da dahil etmıs ve sesini çıkaramamıs bence :KK66:

daha şimdiden nişanlımla dısarda olacagız bile diyemıyorken evlenınce zor... hep birlikte olursunuz artık her yılbaşı
Ya banada cok tuhaf geliyor aklim almiyor bi anne oglu yilbasni sevglisiyle veya arkadasiyla geciruyo diye nasil kusebilir hadi kiz evladi olsa neyse ama erkek cocugubun anasiyla yilbasjnda ne zevki olur insan kendi der gencsin oglum cik diye ben kendi ailemdeb boyle seyler gormedim cok garipsiyorum hala alisamadim

Kizlar benim nisamlim anne duskunudur anne kuzusu degil ama anne babasi ayri oldugu icin evin erkegi o.. ablasi annesi o yasiyor eskiden cok ana kuzusuydu suan duzeldi baya.. fakat yilbasi icin annemlerle olalim hayatim ben hep annem ve ablamla gecirdim suan nisanliyiz onlari birakip senle gecirsem disarda alinirlar ama evlenince ikimiz aile olcaz basbasa gecirebiliriz kimse bisey diyemez dedi.. sizce bu normalmi suan annesi alincak die yilbasini nisanlim gorumcem ben kaynananm kutlamak. Bende sirf nisanlimla olabilmek icin onlarla gecircem. Esi veya nisanlisi bu goruste olup hos karsilayan insanlara imreniyorum..
Yarın bi gün evlendi bak bizi unuttu diye düşünmesin hayatım diye yine her özel günü ailesiyle geçirmek ister bu adam ben diyim sana.. Şimdiden buna iZin verme eğer öyleyse sende kendi ailenle geçir

tekrarmi aman Allah korusun bosu bosuna dul kalirim :)

Allah korusun tabi olmasin ana kuzusu da canim bu erkek modeli boyle malesef evlenince bi ayrı kıymete biniyor anaları :KK70:
Arkadaslarin dedigi gibi kendinden ve ailenden taviz verme bak adama nasil hemen annem deyiveriyo:KK19: ya ikiniz basbasa olun ya da herkes kendi annesiyle kutlasin. Hele ki evlendikten sonra boyle özel buldugun zamanlari (benim icin bi onemi yok yilbasinin ) onun ailesiyle kutlama önünü alamazsin.:KK52:

Ya ikiniz bırlıkte olun yada sen aılenle o aılesıyle .
Ben bbirlikte olmak istiyorum ama ailesi kuser diye bisey yapamiyoruz aklim almio hangi anne kuser ya oglum yilbasnda disarda diye daha ne kadat dayanabilirim bolmiyirum sanirim evlenince her yil bu olayi yasicaz..

Ben bbirlikte olmak istiyorum ama ailesi kuser diye bisey yapamiyoruz aklim almio hangi anne kuser ya oglum yilbasnda disarda diye daha ne kadat dayanabilirim bolmiyirum sanirim evlenince her yil bu olayi yasicaz..

Ee onun aılesı kuserse senınkıde kuser o zaman sızın evde kutlayın ? :D

Allah korusun tabi olmasin ana kuzusu da canim bu erkek modeli boyle malesef evlenince bi ayrı kıymete biniyor anaları :KK70:
Arkadaslarin dedigi gibi kendinden ve ailenden taviz verme bak adama nasil hemen annem deyiveriyo:KK19: ya ikiniz basbasa olun ya da herkes kendi annesiyle kutlasin. Hele ki evlendikten sonra boyle özel buldugun zamanlari (benim icin bi onemi yok yilbasinin ) onun ailesiyle kutlama önünü alamazsin.:KK52:
Evli olsak annemle kutlayalim desin bakim bi evli olsak ikimiz onla bir aile olcaz bana annemlere gidelim diyemez o zman beni ailesi olarak gormuyodur.. kafam cok karisk ailesiyle kutlayip yine fedakar olan benmi olsam bilmuyorum askta sevgide bi tarafin fedakar olmasi lazim

Kusmez kusmez barisir ana oğul sen bastan tavrini koy istedigin seyler icin kendinden taviz verme. Ha annesi kuserek yaptiriyorsa her seyi yeni metodun hayirli olsun sen de küs :21:

Evli olsak annemle kutlayalim desin bakim bi evli olsak ikimiz onla bir aile olcaz bana annemlere gidelim diyemez o zman beni ailesi olarak gormuyodur.. kafam cok karisk ailesiyle kutlayip yine fedakar olan benmi olsam bilmuyorum askta sevgide bi tarafin fedakar olmasi lazim

Tamam o bi taraf sen olma diyoz biz de :KK47:

2 aile beraber kutlayin.

Neden evlenen nişanlanan kızlar direk ailelerini siler/ikinci plana atar/göz ardı eder

Senin anne babanda "Nişanlandı yeni annesiyle geçirecek bizi sildi hemen " diye düşünmezler mi?

Neden sen nişanlınla olmak için ailenden feragat ediyorsun, kırılırlar diye takmıyorsun da nişanlın ailesini düşünüyor?

Senin ailende içten içe üzülür. O zaman sende "Hayatım ben de ağaç konuğundan çıkmadım. En iyisi herkes kendi ailesiyle geçirsin" demiyorsun ?

Yani lütfen nişanlı > aile yapmayın hemen

Hakikaten niye hep biz yapıyoruz bunu? Karşı taraf yapmayınca da kırılıyoruz. Gereğinden fazla fedakârlık hayal kırıklığı yaşatıyor değil mi. Aydınlandım şu an :))) teşekkür ederim :))))

Kusmez kusmez barisir ana oğul sen bastan tavrini koy istedigin seyler icin kendinden taviz verme. Ha annesi kuserek yaptiriyorsa her seyi yeni metodun hayirli olsun sen de küs :21:

Amannn anneleri daha kiymetli oluyor canim biz kussek onlarda kuserek karsilk verir bide erkek icin kendi ailesi bastaci bizim ailelerimiz olmasada olur

Hakikaten niye hep biz yapıyoruz bunu? Karşı taraf yapmayınca da kırılıyoruz. Gereğinden fazla fedakârlık hayal kırıklığı yaşatıyor değil mi. Aydınlandım şu an :))) teşekkür ederim :))))

Neden hep biz yapiyoruz cunku erkekler naparsan yap fedakarlik yapan varliklar degillerr. Naparsak yapalim erkekler odun hep bizden bekliyolar.. benim nisamlim fedakar ve anlayisli bi insan degil bende oyle olmazsam iliskimiz yurumez yani bi taraf mutlaka olcak sizlern esi veya nisanlisi olabiliyosa ne mutlu size ama bwnimki annesi kirilmasin kusmesin diye beni paramparca edebilir..

Ben olsaydım nişanlıma şöyle derdim:
Hayatım, bu evlenmeden önceki son yılbaşımız. Artık kendi ailemizi kuracağız ve yılbaşlarını zaten birlikte ve başbaşa kutlayacağız. O yüzden bu ikimizin de ailelerimizle kutlamak için son fırsatı. Bence sen de kendi ailenle kutla, ben de kendi ailemle kutlayayım. Nasılsa hayatımızın bundan sonraki tüm yılbaşlarında evli olacağız ve beraber olacağız, ailelerimiz ise bizimle olabilir de olmayabilir de. Sonuçta kendi ailemiz olacak, arkadaş ortamında kutlamak isteyebiliriz ilerde. İş arkadaşlarımızla kutlarız. Ama bu güne tekrar geri dönüp ailelerimiz ile kutlayamayabiliriz. Bu fırsatı kaçırmayalım.

Böylece bundan sonraki yılbaşları için ailelerimizin bizimle olamayacağı mesajını, çünkü artık bizim bir AİLE olacağımız, ikimizin ayrı planları ve programları olabileceği mesajını vermiş olurdum.

Neden hep biz yapiyoruz cunku erkekler naparsan yap fedakarlik yapan varliklar degillerr. Naparsak yapalim erkekler odun hep bizden bekliyolar.. benim nisamlim fedakar ve anlayisli bi insan degil bende oyle olmazsam iliskimiz yurumez yani bi taraf mutlaka olcak sizlern esi veya nisanlisi olabiliyosa ne mutlu size ama bwnimki annesi kirilmasin kusmesin diye beni paramparca edebilir..
Kendin söylüyorsun işte. Hayatın boyunca fedakarlık yapacaksın. Bazen bu fedakarlıktan çok öteye de gidebiliyor. Kapris çekiyorsun.

rengi belli olmus evlenince yasayacagin sorunlarin..

Back