Yılbaşı çekilişine varmısınız anneler...

Kübra sende bana bildirirmisin adresini canım bekliyorum Yılbaşına kalmadan alayım diyorum bende .Gerçi hava bugün acaip soğudu kar eteklere indi şehre gelmeden alalım hemen.Bekliyorum canım .

yelizcim sende bana bildirirmisin adresini bende daha cıkamadım anneannemizi bekliyorum.malum grip ve soguk derinle cıkamıyorum dısarı.bu hafta hazırlayacagım insallah...

özlemcim ben haftaya cumartesi elden vermek istiyorum senin için de uygunsa...

yelizcim sende bana bildirirmisin adresini bende daha cıkamadım anneannemizi bekliyorum.malum grip ve soguk derinle cıkamıyorum dısarı.bu hafta hazırlayacagım insallah...

canım sende bana adresını ve ad soyad yazarmısın ozelden.

yelizcim ya kusura bakma kaç gündür girip bakamadım adam akıllı canım,hemen yollıcam adres söz.

özlemcim bende senin adresini bekliyorum,inşallah fırsat bulupta erken halledebilirm alışveriş işini vallahi okuldan koştur koştur geliyorum,bu hafta sonunu sana ayırmayı düşünüyorum:))

Hayatım lütfen yorma zorlama kendini çalışıyorsun ve tahmin ediyorum koşturmalarını .Hafta sonunu yakışıklı oğluna ayır çok tatlı olmuş Hülyacım bayıldım yeni fotolarına .Öpüyorum Dediğin gibi zaten çikolata çicek al gel verelim kızı yoksa kapacaklar senin oğlanı

özlemcim hediyelerini tamamladım hayatım..özel mesaj atıyorum sana gitmiyor nedense...burda da yakalayamadım seni bir türlü...grip devam ediyorsa sizin, gelemeyecekseniz cumartesi günü adresini yazar mısın bana?bir an önce göndereyim..şimdi yılbaşı üstü yoğunluk olur kargolarda....şimdiden iyi günlerde kullanmanı diliyorum, kullandıkça bizi hatırla...

kübracığımın hediyeleri geldi arkadaşlar...canım çok teşekkür ederim...eline emeğine sağlık...havluyu mu sen mi işledin? çok şık olmuş canım....hepinize şimdiden mutlu-umutlu yıllar...

bunlarda yılbaşı çerezlerimiz...tuzluk/biberliğimiz...malum iç çamaşırımız:)) ve kübracığımın tarhanası...

hayırlı olsun canım.iyi günlerde kullan afiyetle yee:)))
havlu gercekten çok şık.
nice mutlu yıllara....
benimkide sonunda tamamlandı....şimdi paketlemem gerek sadece sepetmi kutumu kararsız kaldım:)))

burdayım hayatımb :)))msn mi kaydet...özelden yolluyorum sana.oradan görüşelim.

rica ederim aylincim güle güle kullan nice yıllara işallah

tarhana köyden halam yaptı irem için baratsız ve az domatesli işallah severek yer senin kuzuda 1 bardak suya 1 yemek kaşığı tam geliyor yinede sen bildiğin gibide yapa bilirsin :)
havluyuda ben yaptım ev mefruşatı kursuna gidiyorum orada yapmıştım hatıra olsun diye gönderdim hepsini güle güle iyi günlerde kullanman dileğiyle ..

canım tarhana süper hemen pişirdim çınar a bugün....kurdela işi havluya da bayıldım...ellerine sağlık....hepimize mutlu yıllar....

hülya bende bugün yolladım canım hediyelerini umarım beğenirsin
iyi günlerde kullanman dileğimle

emelcigim ben de tamamladım hedıyelerımızı. yollayınca sana msj cekıcem. yarın verebılırım sanırım kargoya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…