Yılbaşı çekilişine varmısınız anneler...

özlemcim bende yavaş yavaş tamamlıyorum,kusura bakma hayatım.bide sende adresini yollarsan sevinirim canım,ilk fırsatta yollayacağım.

yelizcim şimdiden yüreğine emeğine sağlık güzelim,teşekkürler

OH OH OH OH hediyeler gelmeye başlamış süper güle güle kullan canım afiyetle yiyin .Kübra kız ben marifetli değilim senin gibi hazır olacak alıcaklarım mahçup olmasak bari :))

emelcigim ben de tamamladım hedıyelerımızı. Yollayınca sana msj cekıcem. Yarın verebılırım sanırım kargoya.

canım şimdiden emeğine saglık kesene bereket.canım göndermeden önce fotosunu cekermisin acaba.benim elime ulasıncada kk ye koyarmısın.benim makina serviste hiç resim cekemiyorum 1 aydır.kk ye koyma ihtimalim yok yani.
Tesekkür ederim canım.

kızlar bu özlemciğimin hediye paketi...kendim hazırladım..pek beğendim..sevindirik oldum...elim hiç yatkın değildir de böyle işlere...inşallah özlemde içindekileri beğenir....

bu arada bu resim ekleme sitesine nolmuş??? resimi bu boyutta ekliyor..üzerine tıklanınca büyüyor...değişmiş ana sayfası filan...

emelcigim sen oyle dedın dıye hedıyelerı paketınden cıkardım cektım resımlerını. yanı bozulan paketler ıcın ssebebim bu. elıne ulasınca eklerım resımlerı dedıgın gıbı.

emelcigim sen oyle dedın dıye hedıyelerı paketınden cıkardım cektım resımlerını. Yanı bozulan paketler ıcın ssebebim bu. Elıne ulasınca eklerım resımlerı dedıgın gıbı.

tesekkür ederim canım çünkü koyamazdım resimleri üzülürdüm aklıma bu fikir geldi.önemli değil canım bozulsun.tamam canım elime ulasınca haber veririm....
çok tesekkür ederim.

özlem beğendin mi paketini hayatım?? yarın kargoya vericem...yalnız senden tel bekliyorum...kargolar tel olmadan paketi almıyorlar canım...

OH OH OH OH hediyeler gelmeye başlamış süper güle güle kullan canım afiyetle yiyin .Kübra kız ben marifetli değilim senin gibi hazır olacak alıcaklarım mahçup olmasak bari :))

hiç öyle şey olurmu rahat ol her şey kabulümüzdüryerimseniben

özlemcim hediyelerini bugün yolladım..yarın alabilirsin şubeden...iyi günlerde kullan...

YELıZCıM canım hediyelerimi aldım,çookkk teşekkür ederim.makinamın pilleri olmadığı için tlfla çektim fotoları kusura bakma.gerçekten çok beğendim hayatım emeğine sağlık,kesene bereket..

tam üzerime göre olan bluzum

kolyem mumlarım ve kartımız(özellikle kartta yazan not için teşekkürler canım)

bu fotoyu koysammı bilemedim ama sakınca görmedim:)) çok cici çamaşırlarımız:))harikasın hayatım

özlemcim bende bi aksilik çıkmazsa yarın yolluyorum hediyeni,hbr veririm tekrar kargoya verince hayatım

hülyacım beğenmene sevindim o kolyeyi ben yaptım
okurken ankaradan almıştım taşlarını senin için yaptım el emeğim olsun diye
diğerlerinide beğenmene çok sevindim ama kazak net çıkmamamış makinene pil tak tekrar koy hayatım
öptüm
nice mutlu yıllara...

canım çok güzel hepsi iyi günlerde saglıkla kullan.yeni yılınız saglıkla mutlulukla gecmesi dileğiyle.

yelizcim seninde kesene bereket cok güzeller.
evet hayatım iyi yapmısın koymakla iç çamasını çook güzel ve sexy üzerinde paralansın:jeyyar:
herkes camasırının fotosunuda ceksin lütfen delikafadulden

emelcıgım verdım bugun kargoya. sana msj cektım ama ıletım raporu gelmedı. ben boyle tek tek cekmedım canım yaa ((

teşekkürler kızlar.. yelizcim makinamın pilleri arkadaştaydı istedim yarın getirince hemen çekip eklicem.evet çok kötü çıktı bu fotoda,ama kızlar harika bi bluz yani yeni foto ekleyince görürsünüz:))
kolye için ayrıca teşekkür ederim hayatım ellerine sağlık.böyle el emeği olunca daha bi kıymetli oluyor

hülyacım çok güzel hepsi..pek seksi pek alımlı...sende pek zayıfsın sinirlerimi bozdun gece gece 1 paket tadım ın kokteyl inden yedim:)))

emelcıgım verdım bugun kargoya. sana msj cektım ama ıletım raporu gelmedı. ben boyle tek tek cekmedım canım yaa ((

tamam canım çok tesekkür ederim şimdiden....bi makina ayarlayabilirsem cekerim resimleri....canım şimdi baktım telimin mesaj kapasitesi dolmus.silince gelir herhalde:)))
öpüyorum iyi geceler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…