36 beden ve 46 kilosun öylemi....süper :)))canım bende 36 bedenim hatta 34 bile diyebilirim
46 kiloyum
koltuklarım kahve krem
bende doğallıktan yanayım ama belli olmuyorki değişiyor zevklerim beğendiğim şeye göre
sen zevklisin canım o yüzden ben fazla ayrıntı vermiyim
senin zevkine güveniyorum
birde özlemin zevkine hayranım:)
özlemcim valla 42-44 heralde ama büyük ihtimalle 44 tür.aylincim sen kac kilosun.oradan cıkarabiliriz bedenimi.cnm bu arada sen yenimi katıldın aramıza ben pek görmemiştimde seni.
beden 36 göğüs 75 valla benim hiç bilmediğim ölçüler bunlar:))))[ cok guldum ayy:))
*kıyafet
*mum
*takı
*çamaşır
*hediye çeki
*giyim aksesuarı (şal-fular-eşarp)
* ev aksesuarı (biblolar-çerçeve-banyo seti-örtüler vs.)
* yılbaşı havluları
* mutfak eşyası vb. aklıma gelenler....
şimdilik kıyafetini aldım arkadaşımın...devamını düşünmekteyim...sepet değil de ben kutuya koyacağım..kargoda dağılır sepet....
valla 36 beden diyince hediye seçmek o kadar keyifli ki...inşallah özlemcim de beğenir...nicedir vitrinde görüyordum...ve sinir oluyordum..insan böyle şık şeylerin büyük bedenini ama zayıf gösterenini yapmalı diye:))))) ama tabi devamını düşünmekteyim....o listenin tamamını gönül almak ister de fikir olsun diye yazdım...yarın yine bazı şeyler bakacağım şu yağmur bir durursa tabi...[/Q canım benim düşünmek onemlı olan. karsıdakını mutlu etmeye calısmak amacımız. o yuzden de begenırım rahat ol...bende basladım bugun bıseyler ayarladım. tabı calısmalarım devam edecek.
iyi akşamlar arkadaşlar
ben geldim bu hafta annemlerdeyim kısmetse sık sık görüşebiliriz artık
kusura bakma arkadaşım adını bilmiyorum bu yüzden nestle76 demek zorunda kalıyorum eğer sakıncası yoksa adını öğrenebilirmiyim bide adresini de özelden gönderebilirsen sevinirim daha bi hazırlığım yok ama bu hafta içinde hazırlıcam kızı ananesine bırakıp işerimi halledicem işallah öpüyorum sizleriopuyorumnanaktan