Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
emelcigim ben de tamamladım hedıyelerımızı. Yollayınca sana msj cekıcem. Yarın verebılırım sanırım kargoya.
[ımg]http://img6.imageshack.us/img6/5746/dsc03060ys.th.jpg[/ımg]
kızlar bu özlemciğimin hediye paketi...kendim hazırladım..pek beğendim..sevindirik oldum...elim hiç yatkın değildir de böyle işlere...inşallah özlemde içindekileri beğenir....
emelcigim sen oyle dedın dıye hedıyelerı paketınden cıkardım cektım resımlerını. Yanı bozulan paketler ıcın ssebebim bu. Elıne ulasınca eklerım resımlerı dedıgın gıbı.
OH OH OH OH hediyeler gelmeye başlamış süper güle güle kullan canım afiyetle yiyin .Kübra kız ben marifetli değilim senin gibi hazır olacak alıcaklarım mahçup olmasak bari :))
YELİZCİM canım hediyelerimi aldım,çookkk teşekkür ederim.makinamın pilleri olmadığı için tlfla çektim fotoları kusura bakma.gerçekten çok beğendim hayatım emeğine sağlık,kesene bereket..
tam üzerime göre olan bluzum
kolyem mumlarım ve kartımız(özellikle kartta yazan not için teşekkürler canım)
bu fotoyu koysammı bilemedim ama sakınca görmedim:)) çok cici çamaşırlarımız:))harikasın hayatım
özlem beğendin mi paketini hayatım?? yarın kargoya vericem...yalnız senden tel bekliyorum...kargolar tel olmadan paketi almıyorlar canım...
emelcıgım verdım bugun kargoya. sana msj cektım ama ıletım raporu gelmedı. ben boyle tek tek cekmedım canım yaa ((