Yılbaşı çekilişine varmısınız anneler...

canım bende 36 bedenim hatta 34 bile diyebilirim
46 kiloyum
koltuklarım kahve krem
bende doğallıktan yanayım ama belli olmuyorki değişiyor zevklerim beğendiğim şeye göre

sen zevklisin canım o yüzden ben fazla ayrıntı vermiyim
senin zevkine güveniyorum

birde özlemin zevkine hayranım:)
36 beden ve 46 kilosun öylemi....süper :)))

tesekkür ederim cnm.zevkliyimdir ayıptır söylemesi.ama ben halen nasıl bir sepet koyacagız bilemiyorum...hani su marketlerdeki büyük yılbası sepetlerinden mi ?

özlemcim valla 42-44 heralde ama büyük ihtimalle 44 tür.aylincim sen kac kilosun.oradan cıkarabiliriz bedenimi.cnm bu arada sen yenimi katıldın aramıza ben pek görmemiştimde seni.

yahu kızlar siz doğurmadınız mı...ay sinir oldum 34 beden..36 beden...siteye girişinizi yasaklıyorum bu geceden itibaren...46 diyorum huuu...olsun bende hükümet gibi kadınım....aklıma birden bir teselliiiiiii verrrrr şarkısı geldi:))

Benim de canım sıkıldı 36 bedeni uzun zamandır göremiyorum ben bütün hafta kendimi yırtıyorum 1 kilo veriyorum eşim hafta sonu8 geliyor hooooop kiloda onunla geliyor
46 kilo gerçekten şaka gibi

kızlar bu annelerin hediyeleşmesiydi di mi???ayyy baştan okumayayım da yazıverin bi zahmet....

yaa kızlar neler koyacagız ya.bi liste yapalımda içinden seceriz.sepetin içine neler koyacagız yaaaa...hadi bu 2. sorusum.
aylincim sanırım 44 bedenim maleseffffffffff....neyse allahtan boydan kurtarıyoruz.

*kıyafet
*mum
*takı
*çamaşır
*hediye çeki
*giyim aksesuarı (şal-fular-eşarp)
* ev aksesuarı (biblolar-çerçeve-banyo seti-örtüler vs.)
* yılbaşı havluları
* mutfak eşyası vb. aklıma gelenler....

şimdilik kıyafetini aldım arkadaşımın...devamını düşünmekteyim...sepet değil de ben kutuya koyacağım..kargoda dağılır sepet....

*kıyafet
*mum
*takı
*çamaşır
*hediye çeki
*giyim aksesuarı (şal-fular-eşarp)
* ev aksesuarı (biblolar-çerçeve-banyo seti-örtüler vs.)
* yılbaşı havluları
* mutfak eşyası vb. aklıma gelenler....

şimdilik kıyafetini aldım arkadaşımın...devamını düşünmekteyim...sepet değil de ben kutuya koyacağım..kargoda dağılır sepet....

ne hızlısın canım masallah. bende yarın cıkıcam kısmetse bakalım.

aylinciğim süpersin hayatım:)))
çeşit bolll:)))

valla 36 beden diyince hediye seçmek o kadar keyifli ki...inşallah özlemcim de beğenir...nicedir vitrinde görüyordum...ve sinir oluyordum..insan böyle şık şeylerin büyük bedenini ama zayıf gösterenini yapmalı diye:))))) ama tabi devamını düşünmekteyim....o listenin tamamını gönül almak ister de fikir olsun diye yazdım...yarın yine bazı şeyler bakacağım şu yağmur bir durursa tabi...

kızlar benim durumum çok kötü imrenmeyin lütfen
46 kilo
çok canım sıkılıyo eşim dahil herkez ölüyon çok çirkinleştin diyor
hanımlar çok zayıf insanlar çirkin gözüküyor ama kilolu insanlar çirkin gözükmüyor

netten bakın bir çok zayıf insana birde kilolu insana bakalım hangisi daha güzel
ayrıca ben yemek yiyemiyorum

keşke kilolu olsamda zayıf olmasam

bunlar benim düşüncelerim çok zayıfladığım için psikolojimde bozulmuş olabilir tabi
zayıf olanlar alınmasın ne olur

aynen yelizcim ya bende 47 kiloyum 50 ile hamile kalmıştım ve şuan yüzüm çökmüş görünüyor,herkes doğum yaptığım sıralar çok iyi göründüğümü söylüyor:KK43: gerçi benim boyumda kısa olduğu için biraz kurtarıyorum

valla 36 beden diyince hediye seçmek o kadar keyifli ki...inşallah özlemcim de beğenir...nicedir vitrinde görüyordum...ve sinir oluyordum..insan böyle şık şeylerin büyük bedenini ama zayıf gösterenini yapmalı diye:))))) ama tabi devamını düşünmekteyim....o listenin tamamını gönül almak ister de fikir olsun diye yazdım...yarın yine bazı şeyler bakacağım şu yağmur bir durursa tabi...[/Q canım benim düşünmek onemlı olan. karsıdakını mutlu etmeye calısmak amacımız. o yuzden de begenırım rahat ol...bende basladım bugun bıseyler ayarladım. tabı calısmalarım devam edecek.

iyi akşamlar arkadaşlar
ben geldim bu hafta annemlerdeyim kısmetse sık sık görüşebiliriz artık
kusura bakma arkadaşım adını bilmiyorum bu yüzden nestle76 demek zorunda kalıyorum eğer sakıncası yoksa adını öğrenebilirmiyim bide adresini de özelden gönderebilirsen sevinirim daha bi hazırlığım yok ama bu hafta içinde hazırlıcam kızı ananesine bırakıp işerimi halledicem işallah öpüyorum sizleriopuyorumnanaktan

iyi akşamlar arkadaşlar
ben geldim bu hafta annemlerdeyim kısmetse sık sık görüşebiliriz artık
kusura bakma arkadaşım adını bilmiyorum bu yüzden nestle76 demek zorunda kalıyorum eğer sakıncası yoksa adını öğrenebilirmiyim bide adresini de özelden gönderebilirsen sevinirim daha bi hazırlığım yok ama bu hafta içinde hazırlıcam kızı ananesine bırakıp işerimi halledicem işallah öpüyorum sizleriopuyorumnanaktan

canım adım aylin...telaş etme ya..soğuk şimdi havalar...halledersin bir ara...şimdiden teşekkürler...

X