E
EU3
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi EU3
hayırlı ossunn vatana mıllete:)) canım ben 36 bedenım cok süslü de cok sade de degılım.boylede sıparıs gıbı oluyo ya. koltuklarım kırmızı baska ne desem ki. oğlusum sarısın. duru 24 arkadasım sen modelıstsın bıde demi.)) en zoru benım işim yani:))))
yelizcim sende bana detaylardan bahsadermisin canım.....beden koltuk mobilya renkleri sevdiğin renk tonları v.s
özlemcim ayıptır sorması da:))))))) göğüs ölçünü yazar mısın? (sütyen):kedi::kedi:
ozlemm78;10422406]hayırlı ossunn vatana mıllete:)) canım ben 36 bedenım cok süslü de cok sade de degılım.boylede sıparıs gıbı oluyo ya. koltuklarım kırmızı baska ne desem ki. oğlusum sarısın. duru 24 arkadasım sen modelıstsın bıde demi.)) en zoru benım işim yani:))))
evet hayatım işin zor :))) hehehe
canım ben sarısınım.mobiyalarım siyah koltuklar beyaz.süslüyüm.soft -pastel renklerden hoslanırım.bedenimi şuan bilmiyorum yeni giyisi almıyorum ceket etek gibi oyüzdende bilemiyorum ama 76 kiloyum :))) yeterli mi?
:roflol:
yelizcim sende bana detaylardan bahsadermisin canım.....beden koltuk mobilya renkleri sevdiğin renk tonları v.s