Yılbaşı çekilişine varmısınız anneler...

kızlar özlemle 12 gibi buluşcaz çekilişi ozaman yapıcaz

Geliyorum Yelizcim birazdan Derin bu gece rekorunu kırdı 8 den beri kucağımda dişler bu gece gelicek sanırım şimdi uyudu başım ağrıdı bir sigara içeyim kafamı toplayıp geliyorum hemen :içelim:

nestle76-özlemm78
derinzlm-nisan84
emekbebek-vidi
özlemm78-duru24
nisan84-nestle76
vidi-derin
duru24-emekbebek

hayırı uğurlu olsun arkadaşlar

Hayırlısı olsun kızlar bana hemşehrim çıktı :)) Elden getireyim ben ver hayatım adresini özelden :)))

hadi hayırlı olsun çekilişimiz...kızlar diyorum ki kendimizle ilgili bilgi mahiyetinde 2-3 satır yazalım da fikir sahibi olsun alışveriş yapacak kişi...yanlış anlaşılmasın yönlendirme değil bilgi mahiyetinde....kolaylık olur eşleştiğimiz arkadaşlarımıza...ben mesela 46 bedenim...(maalesef)....sarışınım...şatafat sevmem fazla...gibi gibi....hediyelerimizin kullanışlı olması açısından dedim..özlemcim biraz ipucu rica ediyorum senden...kaç bedensin? mobilyaların ne renk? süslü müsün? sadelik mi seversin???*

kızlar hepinize hayırlı uğurlu olsun çekilşte çıktığıma bakmayın hep takip ediyordum topiği inşallah hediyeleriniz elinize geçince topiğe koyarsınız görürüz keyifle bekliyorum ben çıktığıma çok üzüldüm ama böyle olması uygundu size hayırlı alışverişler olsun inşallah..

ıyi fikir Aylin .diğer çekilişte birkaç kişinin bebeğine küçük gelmiş mesela hediyeler .
Hülya cım biliyorsun beni gerçi ama sormak istediğin birşey varsa seve seve cevaplarım :))
Kübra senide az çok resimlerinden tanıyorum ama bşiraz daha ayrıntı verirsen sevinirim evin mobilyan,mutfağın yada banyon vs.

anamda bana dünürüm çıkmış:)) aslında benimde çiçeğimi çikolatamı alıp gelmem lazım ama:)
hadi hayırlı uğurlu olsun çekilişimiz bol şanslar getirsin hediyelerimiz şimdiden

iyi akşamlar kıslarrr
meraktan geldim bugün annemlere çekiliş sonuçlandımı bi bakayım dedim
sevindim nestlecim hayırlı olsun bakalım iyi olmuş canım açıklamaların bu dediklerin baya işime yarayacak

beklerim senide canım çokta güzel olur bende biraz süslüyümdür :eek: mobilyam siyah renk evim küçük :) 38 bedenim merak ettiğin bişi olursa sorabilirsin

hayırlı ossunn vatana mıllete:)) canım ben 36 bedenım cok süslü de cok sade de degılım.boylede sıparıs gıbı oluyo ya. koltuklarım kırmızı baska ne desem ki. oğlusum sarısın. duru 24 arkadasım sen modelıstsın bıde demi.)) en zoru benım işim yani:))))

hülyam sende bana düştün :)
ben seni tanıyor gibiyim pek sormama gerek yok efe beyi saten biliyoz
ama seninde özellikle sölemek istediğin şeyler varsa dinliyom canım

anam 46 beden kadın 36 bedene ne alsın:))))) ayıp yahu insan doğurur ve 36 beden olur mu?? cık cık cıkkkkkk:)))

hayırlı ossunn vatana mıllete:)) canım ben 36 bedenım cok süslü de cok sade de degılım.boylede sıparıs gıbı oluyo ya. koltuklarım kırmızı baska ne desem ki. oğlusum sarısın. duru 24 arkadasım sen modelıstsın bıde demi.)) en zoru benım işim yani:))))

özlemcim ayıptır sorması da:))))))) göğüs ölçünü yazar mısın? (sütyen):kedi::kedi:

yelizcim sende bana detaylardan bahsadermisin canım.....beden koltuk mobilya renkleri sevdiğin renk tonları v.s

ozlemm78;10422406]hayırlı ossunn vatana mıllete:)) canım ben 36 bedenım cok süslü de cok sade de degılım.boylede sıparıs gıbı oluyo ya. koltuklarım kırmızı baska ne desem ki. oğlusum sarısın. duru 24 arkadasım sen modelıstsın bıde demi.)) en zoru benım işim yani:))))

evet hayatım işin zor :))) hehehe
canım ben sarısınım.mobiyalarım siyah koltuklar beyaz.süslüyüm.soft -pastel renklerden hoslanırım.bedenimi şuan bilmiyorum yeni giyisi almıyorum ceket etek gibi oyüzdende bilemiyorum ama 76 kiloyum :))) yeterli mi?

:roflol:

yelizcim sende bana detaylardan bahsadermisin canım.....beden koltuk mobilya renkleri sevdiğin renk tonları v.s

slm canım. sen kac bedensın? kızının adı derin di yanlıs hatırlamıyosam.şimdi hıc tanımadıgımız bırıne hedıye secıcez hem cok zor ama zevklı de olacak gıbı.

ozlemm78;10422406]hayırlı ossunn vatana mıllete:)) canım ben 36 bedenım cok süslü de cok sade de degılım.boylede sıparıs gıbı oluyo ya. koltuklarım kırmızı baska ne desem ki. oğlusum sarısın. duru 24 arkadasım sen modelıstsın bıde demi.)) en zoru benım işim yani:))))

evet hayatım işin zor :))) hehehe
canım ben sarısınım.mobiyalarım siyah koltuklar beyaz.süslüyüm.soft -pastel renklerden hoslanırım.bedenimi şuan bilmiyorum yeni giyisi almıyorum ceket etek gibi oyüzdende bilemiyorum ama 76 kiloyum :))) yeterli mi?

:roflol:

40 olabıllır mısın acaba. kıloya gore bılemem bedeni tahmını soyle genede bedenını :bbo:

canım bende 36 bedenim hatta 34 bile diyebilirim
46 kiloyum
koltuklarım kahve krem
bende doğallıktan yanayım ama belli olmuyorki değişiyor zevklerim beğendiğim şeye göre

sen zevklisin canım o yüzden ben fazla ayrıntı vermiyim
senin zevkine güveniyorum

birde özlemin zevkine hayranım:)

X