Yılbaşı çekilişine varmısınız anneler...

ozaman son halıyle yapın cekılısı bızde hazırlanalım. malum bebeklerle cıkmak cok kolay olmuyo.

10 aralıkta çekiliş yapcaz canım bakalım daha kimler eklenir

bu arad kızlar çekiliş için bir yılbaşı sepeti hazırlıcaz
herkez dilediğini koyacak
mum iç çamaşırı takı kim neler isterse bütçesine ne uyarsa

özlem son olarak böle karar aldık demi

yok hayatım ben çıkıcam filan demedim..fatoş dedi...ben demirbaşım...listebaşı:))

aylin çok sevindim valla çıkmamana süper

çidoooooooo senide bekliyoz kuzum

10 aralıkta perşembe gününe denk geliyormuş işallah o gün anneme gelebilirim çok merak ediyorum
arkadaşlar çekilişten sonra benden haber alamazsanız merak etmeyin en geç pazar günü yine gelicem annemlere o zaman yine konuşuruz:hulya:

kızlar benide ekleyin,ben yeni gördüm topicikaydirigubbakcemile2

1nestle76
2 Derinzlm
3 Emekbebek
4 ozlemm78
5 Nisan 84
6Vidi

ekledim bile hülyam

yelizcim canım ben de katılmak isterdim ama biraz şehir dışında gibi olmamız biraz da eşimin huysuzluğu domuz gribi manyağı oldu dükkanlara alışverişe bile sokmuyor
bu yüzden de üzülerek katılamayacağımı bildiriyorum ama sizleri zevkle takipteyim

Bende çıkamıyorum kolay kolay hatta bu hafta sonu eşimin erkek kardeşinin nişanı var onun elbisesini bile koştur koştur aldım .ınternetten yapıcam alışverişi ben daha pratik hatta kızlar şart koşmuş gibi olmayayım ama kart ta koyucaksak içine Unicef kartı olabilirmi hem faydamız olmuş olur dün gece izledim Saba Tümer de çok güzeller oyuncaklarıda var o kadar güzel ki he emsallerine göre fiyatlarıda fena değil .Kendi bebeği için alamk isteyenler bir baksın konu dışı oldu ama olsun .
Yelizzzz kaçta buluşucaz çekiliş için benim gıccık pc bazen kilitleniyor sen ne zaman müsait olursan o saate ayarlayalım olur mu kuzum ?
EMEL önemli değil canım valla bu aralar koşturma telaş içinde kaynadı gerçekten bu çekiliştekilerle birlikte alıp göndericem hayatım sen
nde bayram olmadı yılbaşı hediyeni .

valla özlem süpersin bende bu unicef için olan bebeklerden düşünmüştüm bile
bende netten alışveriş yapıcam
bebeği araştırdım netten

unicef kartıda süper olur
çok mantıklı canım bizim çınar çok geç uyuyor ben 12 gibi müsait oluyorum yada akşam üzeri 6 gibi uyuyor o zaman sana ne zaman uyar msnimiz ogün açık olur hep ikimiznde uygun olduğu bir saat yaparız canım

sibel çok fazla şeye gerek yok zaten yeni yılı hatırlatacak bikaç şey hem özlemin şu unicef kikride süper
netten alabilirsin sende ama tabiki sen bilirsin canım

katılanda katılmayanda sağolsun
hepinizi öpüyorum

birde ben dehşet şekilde iç çamaşırı arıyorum :))))))))
bana çıkacak kişiye

kızlar kart ve hediyelikleri lösevdende alabiliriz
nette sayfaları var netten alışveriş yapılabiliyor

ben gorerek secmek ıstıyorum. bebek fıkrı guzel ama erkek cocukların cok ılgısını cekmez bence.

kızlar çekikişi karışıkmı yapalım karşılıklımı
yarın çkiliş var söleyin bakalım düşüncelerinizi

1nestle76
2 Derinzlm - Karışık
3 Emekbebek
4 ozlemm78
5 Nisan 84
6Vidi
Herkes kopyalarak isminin karşısına nasıl istediğini yazsın ben sayı az diye karışık olsun diyorum

1nestle76
2 Derinzlm - Karışık
3 Emekbebek
4 ozlemm78
5 Nisan 84
6Vidi
7 _duru_24 karışık
Herkes kopyalarak isminin karşısına nasıl istediğini yazsın ben sayı az diye karışık olsun diyorum

1nestle76 -karışık
2 Derinzlm - Karışık
3 Emekbebek
4 ozlemm78
5 Nisan 84
6Vidi
7 _duru_24 karışık

1nestle76 -karışık
2 Derinzlm - Karışık
3 Emekbebek Karışık
4 ozlemm78
5 Nisan 84
6Vidikarışık
7 _duru_24 karışık

hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

Son düzenleyen: Moderatör:
1nestle76 -karışık
2 Derinzlm - Karışık
3 Emekbebek
4 ozlemm78
5 Nisan 84
6Vidikarışık
7 _duru_24 karışık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…