Yılbaşı çekilişi yapıyoruz. Siz de katılmaz mısınız? :)

Hediye fiyatı hakkında ne düşünüyorsunuz?

• Ankete Katılan
    61
  • Anket Kapalı .
Efser canım neden hiç katılmıyorsun?
Sanırım unutacaksın sen bu cekilişi ve kurbanına hediye gitmeyecek. Ne gelip katılıyorsun ne de kurbanın hakkında bir sey öğrenmeye calısıyorsun. Aklında değil mi burası, unuttun mu yoksa bizi?
Kurbanın da sabahtan beri topikte gördükçe endişeleniyorum ona hediye gitmeyecek diye:)

o benim heralde an şanssız olan

Benim hediyem 50 tl üzerinde olacak
az geliyor bana napım

benimkinde A harfi var. bir deeee aktif. yani sizlerden biri. hepiniz şüphelenin benden. benimkini son zamanlarda neredeyse her gün burada görüyorum.
GelenKutusu değilmiş benimki emin oldum,çünkü açık adres vermedim ben..ipucu nasıl yakaladım ama hahahha
ya sensin ya da B Birkadinvebiranne bakalım kısmet...

Selam kızlar ben geldim. Sabahtan beri yokum beni özleyenler

blue_ismyheart bende iki gündür sigarayı bıraktım. Senin gibi çok içmiyorum.
Ben hep yalnızlık tan içiyorum Mesela hafta sonları ailemin yanındayken içmek hiç aklıma gelmiyor. Mesai saatlerinde de içmiyorum. Akşam 5 ten sonra çok içiyorum Şuan zorlanmıyorum hiç bakalım

o benim heralde an şanssız olan

Valla biriniz baya şanssız inşallah katılmasa da hediye düşünüyordur

Neyse ki çok içmiyormuşsun benim kayınpeder 3 paket içiyor gunde

cute sen beni de gördün,beni çeksen iyiymiş
ama ınsallah oda begenır valla gobegım catladı
hayır bırde ıs yerım cok kor noktada oglen cıkıp bakamıyorum
onlıne sıparıs verdım sımdı 2 parca
ama dısarıda cıkamadıgımdan aksama bı arkadasıma daha sıparıs verdım
ohooo

Ben daha hiç bişi almadım. Ctesi çarşıya çıkılan. Online almak istemedim. Kalitesiz bişi gelir mahçup olurum diye. Bence herkes fişinide göndersin

Valla biriniz baya şanssız inşallah katılmasa da hediye düşünüyordur

yoksa...

eğer öyle bir şey olacak gibiyse, efser aldım/alacağım/yollayacağım gibi bir taahhüt vermezse hazır kimse yollamadan bir iki kişi arasında düzenleme yapabilirsin bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…