Yılbaşı çekilişi yapıyoruz. Siz de katılmaz mısınız? :)

Hediye fiyatı hakkında ne düşünüyorsunuz?

• Ankete Katılan
    61
  • Anket Kapalı .
Efser Efser canım neden hiç katılmıyorsun?
Sanırım unutacaksın sen bu cekilişi ve kurbanına hediye gitmeyecek. Ne gelip katılıyorsun ne de kurbanın hakkında bir sey öğrenmeye calısıyorsun. Aklında değil mi burası, unuttun mu yoksa bizi?
Kurbanın da sabahtan beri topikte gördükçe endişeleniyorum ona hediye gitmeyecek diye:)

Sanırım unutacaksın sen bu cekilişi ve kurbanına hediye gitmeyecek. Ne gelip katılıyorsun ne de kurbanın hakkında bir sey öğrenmeye calısıyorsun. Aklında değil mi burası, unuttun mu yoksa bizi?
Kurbanın da sabahtan beri topikte gördükçe endişeleniyorum ona hediye gitmeyecek diye:)
o benim heralde :KK70::KK70:an şanssız olan:KK70:

Yapacak bir sey yok risk budur :KK53:

Ahahahhaha :KK70::KK70:

Aslında olabilir. Herkes 10 tane istediği hediye listesi çıkarır arasından secip yollarız. Ama şimdi bile utanıyorum sanki bana bunu al der gibi oluyor diyenler oldu. O yuzden ona da yanasmayabilirler.

Canım kupa alırsın. Yanına mesela bir şal alırsın. Kolye alırsın kurbanının tanıtımına göre. 40-50 liralık olunca postala:KK53:

teşekkürler sevcancım. Ay hiç dikkat etmedim bidahakine bakcam hasim otoya :KK70:

Ptt ye gitcen kargo yollıcam dicen kız neyini bilmiyon
Benim hediyem 50 tl üzerinde olacak
az geliyor bana napım :KK70:

benimkinde A harfi var. :KK70: bir deeee aktif. yani sizlerden biri. :confused: hepiniz şüphelenin benden. :KK70: benimkini son zamanlarda neredeyse her gün burada görüyorum.
GelenKutusu GelenKutusu değilmiş benimki emin oldum,çünkü açık adres vermedim ben..ipucu nasıl yakaladım ama hahahha
ya sensin ya da B Birkadinvebiranne bakalım kısmet...

Selam kızlar ben geldim. Sabahtan beri yokum beni özleyenler :KK59:

blue_ismyheart blue_ismyheart bende iki gündür sigarayı bıraktım. Senin gibi çok içmiyorum.
Ben hep yalnızlık tan içiyorum:KK14: Mesela hafta sonları ailemin yanındayken içmek hiç aklıma gelmiyor. Mesai saatlerinde de içmiyorum. Akşam 5 ten sonra çok içiyorum Şuan zorlanmıyorum hiç bakalım

o benim heralde :KK70::KK70:an şanssız olan:KK70:

Valla biriniz baya şanssız :KK70: inşallah katılmasa da hediye düşünüyordur:KK64:

her moku azdırıyor bu sigara..alerji için çok kötü..hamile kaldığımı öğrendiğim gün bıraktım,emzirirken bile içmedim..2 sene sonunda sanki dün bırakmışım gibi oldum.emzirme bitince başladım tekrar salak ben ..:KK11:

Neyse ki çok içmiyormuşsun benim kayınpeder 3 paket içiyor gunde :KK70:

cute sen beni de gördün,beni çeksen iyiymiş :KK70::KK70:
ama ınsallah oda begenır valla gobegım catladı
hayır bırde ıs yerım cok kor noktada oglen cıkıp bakamıyorum
onlıne sıparıs verdım sımdı 2 parca
ama dısarıda cıkamadıgımdan aksama bı arkadasıma daha sıparıs verdım :KK70:
ohooo

Ben daha hiç bişi almadım. Ctesi çarşıya çıkılan. Online almak istemedim. Kalitesiz bişi gelir mahçup olurum diye. Bence herkes fişinide göndersin :KK70::KK70:

Valla biriniz baya şanssız :KK70: inşallah katılmasa da hediye düşünüyordur:KK64:

yoksa... :KK57::KK57::KK57:

eğer öyle bir şey olacak gibiyse, efser aldım/alacağım/yollayacağım gibi bir taahhüt vermezse hazır kimse yollamadan bir iki kişi arasında düzenleme yapabilirsin bence.

X