- 6 Ocak 2012
- 10.357
- 9.245
çok sıkıcıya benim aklıma bişi gelmiyo, kurbanıma söyliyim hesap no versinde 50 tl göndereyim hesabına, zevkine göre alsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok sıkıcıya benim aklıma bişi gelmiyo, kurbanıma söyliyim hesap no versinde 50 tl göndereyim hesabına, zevkine göre alsın
Joker senin hefiyen kime.sen ver bakim i ucuçok sıkıcı
Joker senin hefiyen kime.sen ver bakim i ucu
ben yaptırmadım ,aynı şekilde uyabileceğimi sanmıyorum..biliyorum zaten nelerin dokunduğunu..yaşayarak öğrendim ben :)
sigarayı da bırakmıyorum gğnde 6-7 tane içiyorum ama bırakmam lazım mutlak
o benim heralde an şanssız olanEfser canım neden hiç katılmıyorsun?
Sanırım unutacaksın sen bu cekilişi ve kurbanına hediye gitmeyecek. Ne gelip katılıyorsun ne de kurbanın hakkında bir sey öğrenmeye calısıyorsun. Aklında değil mi burası, unuttun mu yoksa bizi?
Kurbanın da sabahtan beri topikte gördükçe endişeleniyorum ona hediye gitmeyecek diye:)
her moku azdırıyor bu sigara..alerji için çok kötü..hamile kaldığımı öğrendiğim gün bıraktım,emzirirken bile içmedim..2 sene sonunda sanki dün bırakmışım gibi oldum.emzirme bitince başladım tekrar salak ben ..Astımını azdırmıyor mu sigara?
Benim hediyem 50 tl üzerinde olacakYapacak bir sey yok risk budur
Ahahahhaha
Aslında olabilir. Herkes 10 tane istediği hediye listesi çıkarır arasından secip yollarız. Ama şimdi bile utanıyorum sanki bana bunu al der gibi oluyor diyenler oldu. O yuzden ona da yanasmayabilirler.
Canım kupa alırsın. Yanına mesela bir şal alırsın. Kolye alırsın kurbanının tanıtımına göre. 40-50 liralık olunca postala
teşekkürler sevcancım. Ay hiç dikkat etmedim bidahakine bakcam hasim otoya
Ptt ye gitcen kargo yollıcam dicen kız neyini bilmiyon
GelenKutusu değilmiş benimki emin oldum,çünkü açık adres vermedim ben..ipucu nasıl yakaladım ama hahahhabenimkinde A harfi var. bir deeee aktif. yani sizlerden biri. hepiniz şüphelenin benden. benimkini son zamanlarda neredeyse her gün burada görüyorum.
cute sen beni de gördün,beni çeksen iyiymişBenim hediyem 50 tl üzerinde olacak
az geliyor bana napım
Ya elbette yok ama ben kasıldımya bu arada mesela 50 tlik tek hediye + kırmızı don+çikolata olur dimi?
illa bi kaç parça olmalı diye bişi yok he mi?
o benim heralde an şanssız olan
her moku azdırıyor bu sigara..alerji için çok kötü..hamile kaldığımı öğrendiğim gün bıraktım,emzirirken bile içmedim..2 sene sonunda sanki dün bırakmışım gibi oldum.emzirme bitince başladım tekrar salak ben ..
ama ınsallah oda begenır valla gobegım catladıcute sen beni de gördün,beni çeksen iyiymiş
Benim hediyem 50 tl üzerinde olacak
az geliyor bana napım
aaa sende a harfi mi varmışGelenKutusu değilmiş benimki emin oldum,çünkü açık adres vermedim ben..ipucu nasıl yakaladım ama hahahha
ya sensin ya da B Birkadinvebiranne bakalım kısmet...
Efser canım neden hiç katılmıyorsun?
Sanırım unutacaksın sen bu cekilişi ve kurbanına hediye gitmeyecek. Ne gelip katılıyorsun ne de kurbanın hakkında bir sey öğrenmeye calısıyorsun. Aklında değil mi burası, unuttun mu yoksa bizi?
Kurbanın da sabahtan beri topikte gördükçe endişeleniyorum ona hediye gitmeyecek diye:)
Valla biriniz baya şanssız inşallah katılmasa da hediye düşünüyordur
Ben daha hiç bişi almadım. Ctesi çarşıya çıkılan. Online almak istemedim. Kalitesiz bişi gelir mahçup olurum diye. Bence herkes fişinide göndersin