- 5 Eylül 2011
- 15.568
- 9.582
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
okurken gayet var.bende a sesi yok
SİNİRDEN titriyorumm ( buraya yazmak istemiyorum sonra yazarım
burdayım bende
ya sen evlimisinnnnn birde oğlunmu var hay maşallah yaaaben burdayım biliyosunuz
adam olacak kesin gönderir tanıyorum kendisini:) asmu ,fallen,ve cute önceden tanıdıklarım.diğerleriyle burda tanıştım :):)
canım ailevi bi durum sorun yok şu anHayrola?
iyisindir umarım.canım ailevi bi durum sorun yok şu an
yok artık fallen...oğlum 5 yaşında..iyi ki önceden tanıyorum yazdım,mahçup ettinya sen evlimisinnnnn birde oğlunmu var hay maşallah yaaa
canım kafam yerinde değil hala ellerim titiyor özel mesajla yazıam size şimdiyok artık fallen...oğlum 5 yaşında..iyi ki önceden tanıyorum yazdım,mahçup ettin
2015 te miGeçen çekilişte bir arkadaşta sorun çıkmıştı.
Hiç kk girmiyordu. Kurban Telefondan ulaşmış ona ama doğru düzgün cevapta vermiyormuş. İnsanın illaki işi olur ama gelip bir açıklama yapamamak çok kötü bence.
Hatta başka biri bu duruma çok üzüldüğü için, kurbana kendisi hediye göndermişti. Ona çıkmadığı halde. Anlatabildim mi acaba
ay ne pisliksinokurken gayet var.
ya benim 20lik sandıklarım anne çıkıyor. ruhunuz 20 demek ki.yok artık fallen...oğlum 5 yaşında..iyi ki önceden tanıyorum yazdım,mahçup ettin
yok len sıkıntı yok.efser diye bir üye gelmiyormuş siteye de..hediye almazsa diye panik olduk şu an:):)Burdayım len noldu sıkıntı mı var, ben hediyemin 2 parçasını aldım 2 parça Daha var onları da bu haftasonu alıcam tarih mi değişti yoksa
noldu kızcanım kafam yerinde değil hala ellerim titiyor özel mesajla yazıam size şimdi
ya benim 20lik sandıklarım anne çıkıyor. ruhunuz 20 demek ki.
ben 37 yaşındayım tatlım ruhum evet epeyce gençya benim 20lik sandıklarım anne çıkıyor. ruhunuz 20 demek ki.
yok len sıkıntı yok.efser diye bir üye gelmiyormuş siteye de..hediye almazsa diye panik olduk şu an:):)
bdv de polemik yapma boşver mapuslara düşem,gele geyik yapalım didik.