- 6 Nisan 2009
- 6.169
- 813
oğlumda da var ne yazık ki..eşimdeki göz ve deri alerjisi daha çok..oğlumdaki da geniz akınıtsı ile başlayıp,orta kulakta bitiyorKan testinde mi çıktı? Bana kan testi yapılmadı direkt deri testi yapıldı.
Ben de korkuyorum ya cocugumda da olursa diye. Benimki yılboyu suren rinit, eşimde de bahar ayında baslıyor. Çocukta olma ihtimali de yüksek malesef.
z
Dogum yapmakla ayni para nerdeyse.Baktım şimdi 1200 küsür fiyatı york testinin. Değer mi bilemedim.
oğlumda da var ne yazık ki..eşimdeki göz ve deri alerjisi daha çok..oğlumdaki da geniz akınıtsı ile başlayıp,orta kulakta bitiyor
Dogum yapmakla ayni para nerdeyse.
sen hiç ipucu verdin mi? bi ipucu ver ben de sana özelden hediye fikirleri vereyim.kızlar bana fikir verın ya
kupa gıbı bısey alıp yollasam yada cay takımı cok basıt olur dıye yapmıyorum.basıt mı olur sızce
nıye olmasın olur tabıkızlar bana fikir verın ya
kupa gıbı bısey alıp yollasam yada cay takımı cok basıt olur dıye yapmıyorum.basıt mı olur sızce
ayyy ben miyim acaba o??Ya bende diyorum acaba cokmu siradan oldu hediyem
Benimkide cok kokos mus. Sık sıkıdım.
Ignesimi pahaliymis ne yani.Yapılan seyde parmak ucuna iğne batırıp kan almakmış
Ya testte şu gıdaya intoleransın var tuketme denilince ben buna uyacağıma emin olsam belki düşünebilirdim. Ama cok iradesizim ben. Şu hayatta irade gösterebildiğim tek sey sigara oldu. Lise 1 de içtim bıraktım. Onun dısında alıskanlıklarımı falan bırakamıyorum.
Supriiiiiiiizzzzzz.....ayyy ben miyim acaba o??
parfüm sıkan smiley de gitmiş zaten
ben yaptırmadım ,aynı şekilde uyabileceğimi sanmıyorum..biliyorum zaten nelerin dokunduğunu..yaşayarak öğrendim ben :)Yapılan seyde parmak ucuna iğne batırıp kan almakmış
Ya testte şu gıdaya intoleransın var tuketme denilince ben buna uyacağıma emin olsam belki düşünebilirdim. Ama cok iradesizim ben. Şu hayatta irade gösterebildiğim tek sey sigara oldu. Lise 1 de içtim bıraktım. Onun dısında alıskanlıklarımı falan bırakamıyorum.
sen de mi değilsin.Bende atak yapıyorum alamıyorum ay ben dert ettım ya
hıııc parayı dert etmıyorum
o kadar kısıtlı bılgısı varkı
al alabılırsen he
kızdım