Yılbaşı çekilişi yapıyoruz. Siz de katılmaz mısınız? :)

Hediye fiyatı hakkında ne düşünüyorsunuz?

• Ankete Katılan
    61
  • Anket Kapalı .
Kan testinde mi çıktı? Bana kan testi yapılmadı direkt deri testi yapıldı.
Ben de korkuyorum ya cocugumda da olursa diye. Benimki yılboyu suren rinit, eşimde de bahar ayında baslıyor. Çocukta olma ihtimali de yüksek malesef.

z
oğlumda da var ne yazık ki..eşimdeki göz ve deri alerjisi daha çok..oğlumdaki da geniz akınıtsı ile başlayıp,orta kulakta bitiyor:KK43:

çay takımları sağlam gitmez bence. o_O bana sakın çay takımı almayın. :confused: çay bardağım çok ve pek çay bardağı kullanmayız. ikili kupa olabilir. pek kupam yok. eşimle çay içeriz. :KK50: çıktığım kişi kararsız kaldıysa zorlanmasın diye fikir vereyim dedim. :KK3: ha aklında fikir vardıysa hiç kafasını karıştırmayayım. :KK45:

Dogum yapmakla ayni para nerdeyse.

Yapılan seyde parmak ucuna iğne batırıp kan almakmış :KK48:
Ya testte şu gıdaya intoleransın var tuketme denilince ben buna uyacağıma emin olsam belki düşünebilirdim. Ama cok iradesizim ben. Şu hayatta irade gösterebildiğim tek sey sigara oldu. Lise 1 de içtim bıraktım. Onun dısında alıskanlıklarımı falan bırakamıyorum.

Bende atak yapıyorum alamıyorum ay ben dert ettım ya
hıııc parayı dert etmıyorum
o kadar kısıtlı bılgısı varkı
al alabılırsen he
kızdım

kızlar bana fikir verın ya
kupa gıbı bısey alıp yollasam yada cay takımı cok basıt olur dıye yapmıyorum.basıt mı olur sızce
nıye olmasın olur tabı
ama cay takımı gıtmez saglam
kupa olur fıncan olur eglencelı mutfak esyaları olur
olur yanı :KK70:

Ya testte şu gıdaya intoleransın var tuketme denilince ben buna uyacağıma emin olsam belki düşünebilirdim. Ama cok iradesizim ben. Şu hayatta irade gösterebildiğim tek sey sigara oldu. Lise 1 de içtim bıraktım. Onun dısında alıskanlıklarımı falan bırakamıyorum.
Ignesimi pahaliymis ne yani.
Yuh o kadarda ya.

ben yaptırmadım ,aynı şekilde uyabileceğimi sanmıyorum..biliyorum zaten nelerin dokunduğunu..yaşayarak öğrendim ben :)
sigarayı da bırakmıyorum :KK43::KK43:gğnde 6-7 tane içiyorum ama bırakmam lazım mutlak

X