- 19 Mayıs 2011
- 10.944
- 9.686
efserı ben hıc tanımıyorumyoksa...
eğer öyle bir şey olacak gibiyse, efser aldım/alacağım/yollayacağım gibi bir taahhüt vermezse hazır kimse yollamadan bir iki kişi arasında düzenleme yapabilirsin bence.
Ayy evet efser diye biri var dimi bende onu soracaktim kim oEfser canım neden hiç katılmıyorsun?
Sanırım unutacaksın sen bu cekilişi ve kurbanına hediye gitmeyecek. Ne gelip katılıyorsun ne de kurbanın hakkında bir sey öğrenmeye calısıyorsun. Aklında değil mi burası, unuttun mu yoksa bizi?
Kurbanın da sabahtan beri topikte gördükçe endişeleniyorum ona hediye gitmeyecek diye:)
daha yeni çıktı bandan,yien girmesin mapuslara.AdAm_OLaCaK_KIZ kızda bir derdim varı kırkladı yeminlen he
Kizzz yoksa sen mi bana alican.benimkinde A harfi var.bir deeee aktif. yani sizlerden biri. hepiniz şüphelenin benden. benimkini son zamanlarda neredeyse her gün burada görüyorum.
hıc sorma hep eksın hep eksın bdv gelemedı gıttı aynı ben yahudaha yeni çıktı bandan,yien girmesin mapuslara.
vay natKizzz yoksa sen mi bana alican.
hayır bana alıcak :)Kizzz yoksa sen mi bana alican.
bende a sesi yoklisteye bakınca genel olarak herkes aktifmiş ya. efser hariç, kedi de gelmiyor bu ara.