Yılbaşı çekilişi yapıyoruz. Siz de katılmaz mısınız? :)

Hediye fiyatı hakkında ne düşünüyorsunuz?

• Ankete Katılan
    61
  • Anket Kapalı .
antikorlar düştüyse ne ala..ilaçla düzene giriyorsa da sprun yok en azından dengesi gitmiyor.3 senedir hergün kullanmaya alışmıştım.yeni gittim,bir süre keselim sonuçlar iyi dedi..sabahları ilaç almayınca çok garip geliyor.ama bende sinir yaptı çok fena..:KK43:
besin testi york testiydi adı sanırım,yaptırmakta fayda var ..ben henüz yaptırmadım..ama ben genel oalrak bağışıklıktan muzdaribim zaten.alerji hastasıyım bir de..hepsiyle uğraşırsam kafatı kırıyorum o zaman da..takmıyorum en güzeli:):)

Bende de alerjik rinit var. :KK48: Senin baya olmuş ben haziranda basladım daha yeni sayılır. Bir arastırayım o testi de. Ne için yapılıyor york testi?

kızlar bana fikir verın ya
kupa gıbı bısey alıp yollasam yada cay takımı cok basıt olur dıye yapmıyorum.basıt mı olur sızce

Eğer kurbanın bensem şu çay takımını alabilirsin bak:
upload_2015-12-2_14-25-40.png

Lav marka

Ya şimdi ben hediyemi aldım da aklıma kurt düştü
Ya aynısından varsa kurbanımın?
:KK34:

Yapacak bir sey yok risk budur :KK53:

çıldırıcam su hedıye ısını halledınce kurbanımı öldürmeyı dusunuyorum

Ahahahhaha :KK70::KK70:

Seneye bence 10 hediyelik liste yapalım
Sonuçta o 10 tanenin içinden olunca yine sürpriz olur

Mesela 1. Pijama takımı
2. Ne zamandır almak istediğim tantitonideki şu kek kalıbı
3. Mangodaki şu cüzdan

gibi....

Aslında olabilir. Herkes 10 tane istediği hediye listesi çıkarır arasından secip yollarız. Ama şimdi bile utanıyorum sanki bana bunu al der gibi oluyor diyenler oldu. O yuzden ona da yanasmayabilirler.

kızlar bana fikir verın ya
kupa gıbı bısey alıp yollasam yada cay takımı cok basıt olur dıye yapmıyorum.basıt mı olur sızce

Canım kupa alırsın. Yanına mesela bir şal alırsın. Kolye alırsın kurbanının tanıtımına göre. 40-50 liralık olunca postala:KK53:

2 kedi annesi blue ve ipek hepinize coj gecmis olsun.
Hasimotodan bi ara bende suphelenmistim. Sonra bisey cikmadi.
Birde google ne zaman hasimoto yazsam hasim oto diye bi yer cikiyodu :KK45:
Belirtmeden gecmiyim dedim.

teşekkürler sevcancım. Ay hiç dikkat etmedim bidahakine bakcam hasim otoya :KK70:

örnek verdım kız sankı senmıssın gıbı olduda:-)

kücük mu olur sence çyle birşey birde kargoo nasıl olucak bilmiyorum

Ptt ye gitcen kargo yollıcam dicen kız neyini bilmiyon

Aslında olabilir. Herkes 10 tane istediği hediye listesi çıkarır arasından secip yollarız. Ama şimdi bile utanıyorum sanki bana bunu al der gibi oluyor diyenler oldu. O yuzden ona da yanasmayabilirler.

Ya evet ama insanın aklında olan, almayı düşündüğü ve sahip olduğunda mutlu olacağı bir şey varsa diğer tarafın kafa patlatmasına gerek yok bence. Sonuçta karşımızdaki kişi mutlu olsun istiyoruz.

Beni Splenda tatlandırıcı bile mutlu eder şu anda, çantamdaki bitti, eczaneye gidip almaya vaktim olmadı :KK70:

bendedd alerjik rinit var kzımdada var :KK43:
hemde 1728 çıktı değeri
175 olmalıymış en yuksek :KK43:

Kan testinde mi çıktı? Bana kan testi yapılmadı direkt deri testi yapıldı.
Ben de korkuyorum ya cocugumda da olursa diye. Benimki yılboyu suren rinit, eşimde de bahar ayında baslıyor. Çocukta olma ihtimali de yüksek malesef.

ya bu arada mesela 50 tlik tek hediye + kırmızı don+çikolata olur dimi?
illa bi kaç parça olmalı diye bişi yok he mi?

İvit bibiğim

Ya evet ama insanın aklında olan, almayı düşündüğü ve sahip olduğunda mutlu olacağı bir şey varsa diğer tarafın kafa patlatmasına gerek yok bence. Sonuçta karşımızdaki kişi mutlu olsun istiyoruz.

Beni Splenda tatlandırıcı bile mutlu eder şu anda, çantamdaki bitti, eczaneye gidip almaya vaktim olmadı :KK70:

Aynı eşim gibi konustun. Ben birine hediye alacağım zaman saatlerce gunlerce gezerim, ne alayım diye düşünürüm. O da kızar sorsana neye ihtiyacı varmış der. :KK70:
Düşünelim bakalım gene oylama yaparız karar veririz

ay benımde 8 küsür cıkıyor hep ılaç almadıgım zaman 15 gun ılac alıyorum hemen düşüyor.ama bıktım ılactann:-(
öyle düşünmeyin,öncelikle hasatlığı kabul etmek lazım.neticede iyileşen bir hastalık değil bizimki.sadece ilaçla kontrol altına alınıyor ,ki ilaç da bu yüzden var ev öenmli..isabah aç karnına işe gitmeden bişeyler yemeyi çok özlemişim evet kabul..ama yüksek ihtimal 1 aya tekrar ilaca başlıcam:)bence kabul edip hayatın bir rutini halien getirirseniz alışması daha kolay olur..ialcı al bırak yaparsanız da hormonlar daha çok zarar görüyor.
ben sabahları kalkar kalkmaz alıyorum mesela ,yadırgamıyorum böyle olunca.bir de psikolojik olarak da öenmli bence.inatlaşınca daha beter azıyor:)

Bende de alerjik rinit var. :KK48: Senin baya olmuş ben haziranda basladım daha yeni sayılır. Bir arastırayım o testi de. Ne için yapılıyor york testi?
bende de rinit,astım,egzama var hepsi de alerjik.:)
york testi besin intoleransı için yapılıyor.yalnız epeyce pahalı bir test.min 1.000 tl gibi.

Ya şimdi ben hediyemi aldım da aklıma kurt düştü
Ya aynısından varsa kurbanımın?
:KK34:
sana bi örnek vereyim. :KK43: geçen çekilişte bana şal geldi siyah. aynısından iki tane siyah şalım, bi tane de aynısının beyazından vardı. :confused: ama gelgelelim hediyeler içinde en beğendiğim şal oldu. moral bozmak gibi olmasın ama, aynısından olabilir deee olmayabilir de. :p

X