Neyse ben hedıyelerımı dusunıyım bi
aynen cute..bir de mango kids çok güzel..tshirt falan pahalı ama pantolon eşofman altı falan kalıpları çok güzel..skinny likralı falan tam oluyor.vay bee bızım oglanımız var
bızım gıttıımız yerler kısıtlı
koton , h&m , lcw
canavarlı canavarlı seylerdar skın pantullar
Bi Mukabele. ...ahhaahah sen de çok tatlıymışsın inşallah sana çıkmışımdır.
cute kime çıktıysa mavi yeşil far paleti alsın
güzelmiş.bu arada mac "berry black friday ruj" gördünüz mü,o nasıl güzel bişeydir öyle yaa
iyica alışveriş topiğine çevirdim ben de burayı
sen hala izmittemisincute kime çıktıysa mavi yeşil far paleti alsın
Nıye ya ask olsun herseyıde yazdım bana almak kolay olurdu mesela benım kadar acık yazan olmamıstırsana alacak kişi zorlanıyor öyle bir tanıtım yapmışsın ki
futuğrafımı koydumNıye ya ask olsun herseyıde yazdım bana almak kolay olurdu mesela benım kadar acık yazan olmamıstır
bence hiç saçma değil.fatura yerine değiştirme kartı koydurursun,daha kibar olur :):)Ya ben alacağım hediyenin fişini de göndersem pakette bedeni olmazsa o markanın o ildeki mağazasından değiştirme şansı var çünkü saçma mı olur..
maybelline alerji yapıyor bana ,kullanamıyorum ne yazık ki..güzelmiş.
günlük kullanım için, maybelline 620 pink brown çok güzel
yok lan bana çıksan kıllığına sana far alırdım hahahahahFallenAngel sana cıktım dımı lan hıssedıyorum sensın o
bu arada mac "berry black friday ruj" gördünüz mü,o nasıl güzel bişeydir öyle yaa
iyica alışveriş topiğine çevirdim ben de burayı
Evet değiştirme kartı daha mantıklı . :)bence hiç saçma değil.fatura yerine değiştirme kartı koydurursun,daha kibar olur :):)
maybelline alerji yapıyor bana ,kullanamıyorum ne yazık ki..
açık yazınca daha kötü,seçenekler daralıyor..yoksa şansına ne çıkarsaNıye ya ask olsun herseyıde yazdım bana almak kolay olurdu mesela benım kadar acık yazan olmamıstır