Yılbaşı çekilişi yapıyoruz. Siz de katılmaz mısınız? :)

Hediye fiyatı hakkında ne düşünüyorsunuz?

• Ankete Katılan
    61
  • Anket Kapalı .
Batman'da hm vardı da biz mi giymedik,netten alıyorum kızlar,Anıl diye bir marka alt üst takım memnunum valla fiyatlarda uçuk değil
ne istiyosan söyle kuzum ben alır yollarım sana h&m den..
öğlen benimkiyle gittik h&m e ,görümcenin kızına hediye alacaktık..kafayı yedik ikiimiz de pijaması çorabı çantası doldurduk çıktık,kız bebe olunca alışverişi farklı oluyomuş

hmnin en güzel reyonu bebek reyonu, hamile kalmayı başarabilirsem hepsinden alıcam

ben de gördüğün gibi bir de devamlı mesaj geliyo her yandan black friday indirimi diye.illa alışveriş yaptıracaklar adama,çok matah indiirm varmış gibi:):)
şükran günüsü şeyi dimi
ya ısım yok gıbı sankı bı yarım saat cay molasımı versen
Evelynn kılıt vurulsaya buraya valla yetısıcem dıye calısamıyom

Arkadaslar cidden konuyu geçici olarak kapattırıp merakla bekleme kısmına geçelim bence, çünkü şu bu derken yavaş yavaş açıklıcaz gibi

bu sene bende assostaydım ayyyyy çok güzeldiiiiiiiii sareee yaaa
assos cok soguk yer yaa
Ya kipada f&f var giyim bölümünde bir marka , yumuşak pamuksu birde penti var penti de la senza kadar pahalı maşallah da ben sütyen sert kalıp giyemiyorum o yüzden gene pentiye dönerim.
ıstanbulda kıpaa teee tekırdagda orasıda ıstanbul degıl bende sert gıyemıyorum cok acıtıyor benı

Gecen dagiden pijama takımı baktım 190 tl dediler
ee yuhhh defacto pıjemaları guzell hee

vay bee bızım oglanımız var
bızım gıttıımız yerler kısıtlı
koton , h&m , lcw
canavarlı canavarlı seyler dar skın pantullar

hmnin en güzel reyonu bebek reyonu, hamile kalmayı başarabilirsem hepsinden alıcam
bence napcam bı ara

Aman almadım zaten dedim.çıplak yatarım kocam ısıtır
pislik

Arkadaslar cidden konuyu geçici olarak kapattırıp merakla bekleme kısmına geçelim bence, çünkü şu bu derken yavaş yavaş açıklıcaz gibi
agzınızı sıkı tutun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…