- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.422
kedidirkediyide ekledikten sonra kk komplesi cok güzelmiş ya bu ne arkadas
yokmu ıcınızde bi tane süzük
maşallah
Çok üzüldüm ya bende aksine geçen yaz yüklü alışveriş yapmıştım çamaşır sütyen vsKapandı vallahı bıllahı
yazın
cok ucuza sattılar ama bedenler hep sıkıntılıydı
napcaz bakalım bundan sonra
oğlum senn ne istiyon laynnnsilikonlu :)
he sütyen istemiyom ya valla ben onları la senzadan alıyodum kapandı bakalım eskıyınce ne bok yicez
rahat edemıyorum batıyorlar ondan yanı yoksa cok guzel cıcıkler ıcın seyler var ama ıste
ne guzel yaasen medikal sektöründeydin deği mi?
ben büyük bir fabr,kada pazarlamacı olarak çalışyıorum.yurt içi ve ihracat.denim kumaş üretiyoruz ve satıyoruz..ve evet ne yalan söyliyim işimi çok seviyorum ve denim kumaşlar da aşlkım..nickim de bu yüzden böyle
Pardon!sana ben çıktım o zaman.
oğlum senn eistiyon lannnnn
nbb güzel evet .bir de pentide devamlı aldığım bi sütyen var,güzel kaldırıyor,sert değil bbatmıyor falan..Loya var ben ordan alıyorum don sütyen falan, nbb de güzel
o kız oyle?Çok üzüldüm ya bende aksine geçen yaz yüklü alışveriş yapmıştım çamaşır sütyen vsEee f&f de güzel çamaşırları var
ıhhhh ıhhh ben fentaze istiyommmavrupa networking katalogu geldi. var mı alt üst takımlarını kullanan
ağzımı bozdurma benım nanoğlum senn ne istiyon laynnn
nbb güzel evet .bir de pentide devamlı aldığım bi sütyen var,güzel kaldırıyor,sert değil bbatmıyor falan..
watsapp grubu mu kursak.Hepinizi whatsaptan taciz edimmi
ben de gördüğün gibine guzel yaa
ben suanda calısamıyrum hersyeı bıraktım burada eglenıyorum
Ben medical sektördeyim bir fabrikada calısıyorum pazarlamacı degılım ama yurt ıcı satın alma benden soruluyor bende butun alısverıs nefsımı burada oldurmeye calısıyorum ama olmuyor
benim de bütün donlarım hm.Ben hm den alırım hep iç çamaşırlarımı. Gerçi her seyimi hm den alıyorum
dagi benım tercihimmm çok kalite kumaşsında asla kanserojen boya yok bitkisel boyanbb güzel evet .bir de pentide devamlı aldığım bi sütyen var,güzel kaldırıyor,sert değil bbatmıyor falan..
Ya kipada f&f var giyim bölümünde bir marka , yumuşak pamuksu birde penti var penti de la senza kadar pahalı maşallah da ben sütyen sert kalıp giyemiyorum o yüzden gene pentiye dönerim.o kız oyle?
ben daha sonra nerden almıstım ya boynerde bı marka ama la senza gıbı guzel degıl
ah ah