Yılbaşı çekilişi yapıyoruz. Siz de katılmaz mısınız? :)

Hediye fiyatı hakkında ne düşünüyorsunuz?

• Ankete Katılan
    61
  • Anket Kapalı .
silikonlu :)
he sütyen istemiyom ya valla ben onları la senzadan alıyodum kapandı bakalım eskıyınce ne bok yicez
rahat edemıyorum batıyorlar ondan yanı yoksa cok guzel cıcıkler ıcın seyler var ama ıste
oğlum senn ne istiyon laynnn

ne guzel yaa
ben suanda calısamıyrum hersyeı bıraktım burada eglenıyorum
Ben medical sektördeyim bir fabrikada calısıyorum pazarlamacı degılım ama yurt ıcı satın alma benden soruluyor bende butun alısverıs nefsımı burada oldurmeye calısıyorum ama olmuyor

Çok üzüldüm ya bende aksine geçen yaz yüklü alışveriş yapmıştım çamaşır sütyen vs Eee f&f de güzel çamaşırları var
o kız oyle?
ben daha sonra nerden almıstım ya boynerde bı marka ama la senza gıbı guzel degıl
ah ah

ben de gördüğün gibi bir de devamlı mesaj geliyo her yandan black friday indirimi diye.illa alışveriş yaptıracaklar adama,çok matah indiirm varmış gibi:):)

o kız oyle?
ben daha sonra nerden almıstım ya boynerde bı marka ama la senza gıbı guzel degıl
ah ah
Ya kipada f&f var giyim bölümünde bir marka , yumuşak pamuksu birde penti var penti de la senza kadar pahalı maşallah da ben sütyen sert kalıp giyemiyorum o yüzden gene pentiye dönerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…