- 2 Şubat 2015
- 5.988
- 9.571
kendinemi banamı
özel mesajamı ? ıg bıle foton yok pislikfutuğrafımı koydum
ayyy begendinmi hemen sanada yollarımmmm vallakendinemi banamı
Fallennn
şimdi koydum. diğerlerini beğenmişsin gör bari beni didimözel mesajamı ? ıg bıle foton yok pislik
benim tarzım değil
ruja ben de vermiyorum o kadar para..mac ten bakıp,flormardan muadilini alıyorumMac e param yetmiyor o yuzden bakmıyorum bile
benımde boğazımı sıkıyor 10 dakka sonra çıkarıyorumruja ben de vermiyorum o kadar para..mac ten bakıp,flormardan muadilini alıyorum
ama fondotene veriyorum valla,alerjik bir tipim ben,o yüzden mecbur kalıyorum..
FallenAngel güzel kolyeymiş beğendim ama yine yeni yeniden alerji yüzünden ben takamıyorum bunları hiç.. bana gümüş olacak mecbur.
günaydın o zaman uyuz cuteFallennn
biz burada jurimiyiz lan
uyandım kızım ben yemiyorum bu numaraları
Bence bu sormalar hediye alacağın kişiden tarzını öğrenmeye çalışıyorsun gibi geliyor
ben kabarıp kaşınıyorum.benim masa da tek küpe ile dolu,devamlı telefonda konuşuyorum ya çıkarıyorum tekini.teki burda teki evdebenımde boğazımı sıkıyor 10 dakka sonra çıkarıyorum
sabah on dk takıom sonra çekmeceyi boyluyor
Allahtan baska bısey dıleseydın olurdu kızım o zaman ne dıyım sana :)günaydın o zaman uyuz cute
ruh ikiizimi buldum bene aynıyımmmmmmmmm :)ben kabarıp kaşınıyorum.benim masa da tek küpe ile dolu,devamlı telefonda konuşuyorum ya çıkarıyorum tekini.teki burda teki evde
bu arada güzel siparişler aldım bana uğurlu geldiniz valla
yok ben kaçıyorummm biraz düşüneyim benBence bu sormalar hediye alacağın kişiden tarzını öğrenmeye çalışıyorsun gibi geliyor
aynen bende küpe cıkarıyorum klavyeye koyuyorum aksama unutuyorum :)ben kabarıp kaşınıyorum.benim masa da tek küpe ile dolu,devamlı telefonda konuşuyorum ya çıkarıyorum tekini.teki burda teki evde
bu arada güzel siparişler aldım bana uğurlu geldiniz valla
fişini değil ama hediye değişim kartı koydurabilirsin..Ya ben alacağım hediyenin fişini de göndersem pakette bedeni olmazsa o markanın o ildeki mağazasından değiştirme şansı var çünkü saçma mı olur..
Çok kafanı yormayok ben kaçıyorummm biraz düşüneyim ben
hepicinizi optummm işim çok laynnn