- 5 Eylül 2011
- 15.574
- 9.582
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dagi benım tercihimmm çok kalite kumaşsında asla kanserojen boya yok bitkisel boya
aa hm güzel evet oradan bu sene bıkını fılan bakmıstımBen hm den alırım hep iç çamaşırlarımı. Gerçi her seyimi hm den alıyorum
AMA ÜRÜNLERİ ÇOK KALİTEGecen dagiden pijama takımı baktım 190 tl dediler
ne istiyosan söyle kuzum ben alır yollarım sana h&m den..Batman'da hm vardı da biz mi giymedik,netten alıyorum kızlar,Anıl diye bir marka alt üst takım memnunum valla fiyatlarda uçuk değil
hmnin en güzel reyonu bebek reyonu, hamile kalmayı başarabilirsem hepsinden alıcamne istiyosan söyle kuzum ben alır yollarım sana h&m den..
öğlen benimkiyle gittik h&m e ,görümcenin kızına hediye alacaktık..kafayı yedik ikiimiz de pijaması çorabı çantası doldurduk çıktık,kız bebe olunca alışverişi farklı oluyomuş
gerek yok ki ...netiede aynı öreme kumaşı kullanıyor herkes.üstelik dagi genelde iiç çamaşırlaır bile dönüyor,hani yıkanınca olur ya dikişler kayar..markası pahalı olan kalitesi değil yani.Gecen dagiden pijama takımı baktım 190 tl dediler
inşallah en kısa zamanda başarırsınhmnin en güzel reyonu bebek reyonu, hamile kalmayı başarabilirsem hepsinden alıcam
şükran günüsü şeyi dimiben de gördüğün gibi bir de devamlı mesaj geliyo her yandan black friday indirimi diye.illa alışveriş yaptıracaklar adama,çok matah indiirm varmış gibi:):)
gerek yok ki ...netiede aynı öreme kumaşı kullanıyor herkes.üstelik dagi genelde iiç çamaşırlaır bile dönüyor,hani yıkanınca olur ya dikişler kayar..markası pahalı olan kalitesi değil yani.
senin bu lalfların öldürüyo beniAman almadım zaten dedim.çıplak yatarım kocam ısıtır
ne zamana kadar gönderiyoruz hediyeleri?
assos cok soguk yer yaabu sene bende assostaydım ayyyyy çok güzeldiiiiiiiii sareee yaaa
ıstanbulda kıpaa teee tekırdagda orasıda ıstanbul degıl bende sert gıyemıyorum cok acıtıyor benıYa kipada f&f var giyim bölümünde bir marka , yumuşak pamuksu birde penti var penti de la senza kadar pahalı maşallah da ben sütyen sert kalıp giyemiyorum o yüzden gene pentiye dönerim.
ee yuhhh defacto pıjemaları guzell heeGecen dagiden pijama takımı baktım 190 tl dediler
vay bee bızım oglanımız varne istiyosan söyle kuzum ben alır yollarım sana h&m den..
öğlen benimkiyle gittik h&m e ,görümcenin kızına hediye alacaktık..kafayı yedik ikiimiz de pijaması çorabı çantası doldurduk çıktık,kız bebe olunca alışverişi farklı oluyomuş
bence napcam bı arahmnin en güzel reyonu bebek reyonu, hamile kalmayı başarabilirsem hepsinden alıcam
pislikAman almadım zaten dedim.çıplak yatarım kocam ısıtır
agzınızı sıkı tutunArkadaslar cidden konuyu geçici olarak kapattırıp merakla bekleme kısmına geçelim bence, çünkü şu bu derken yavaş yavaş açıklıcaz gibi
ayy tam suçlu psikolojisi.Pardon!
Tanıyamadım. ..
Cute de yazmış aynı şeyi. Neden direk bana yöneldin.
Ayyy ne cadiymissin. ... İyiki de bana cikmamissin....ayy tam suçlu psikolojisi.
ayy tam suçlu psikolojisi.
ahhaahah sen de çok tatlıymışsın inşallah sana çıkmışımdır.Ayyy ne cadiymissin. ... İyiki de bana cikmamissin....