Yılbaşı çekilişi yapıyoruz. Siz de katılmaz mısınız? :)

Hediye fiyatı hakkında ne düşünüyorsunuz?

• Ankete Katılan
    61
  • Anket Kapalı .
sen medikal sektöründeydin deği mi?
ben büyük bir fabr,kada pazarlamacı olarak çalışyıorum.yurt içi ve ihracat.denim kumaş üretiyoruz ve satıyoruz..ve evet ne yalan söyliyim işimi çok seviyorum ve denim kumaşlar da aşlkım..nickim de bu yüzden böyle:KK66:
ne guzel yaa
ben suanda calısamıyrum hersyeı bıraktım burada eglenıyorum :KK70:
Ben medical sektördeyim bir fabrikada calısıyorum pazarlamacı degılım ama yurt ıcı satın alma benden soruluyor bende butun alısverıs nefsımı burada oldurmeye calısıyorum ama olmuyor :KK70:

Çok üzüldüm ya bende aksine geçen yaz yüklü alışveriş yapmıştım çamaşır sütyen vs :KK48: Eee f&f de güzel çamaşırları var :KK200:
o kız oyle?
ben daha sonra nerden almıstım ya boynerde bı marka ama la senza gıbı guzel degıl
ah ah

ne guzel yaa
ben suanda calısamıyrum hersyeı bıraktım burada eglenıyorum :KK70:
Ben medical sektördeyim bir fabrikada calısıyorum pazarlamacı degılım ama yurt ıcı satın alma benden soruluyor bende butun alısverıs nefsımı burada oldurmeye calısıyorum ama olmuyor :KK70:
ben de gördüğün gibi :KK70::KK70:bir de devamlı mesaj geliyo her yandan black friday indirimi diye.illa alışveriş yaptıracaklar adama,çok matah indiirm varmış gibi:):)

o kız oyle?
ben daha sonra nerden almıstım ya boynerde bı marka ama la senza gıbı guzel degıl
ah ah
Ya kipada f&f var giyim bölümünde bir marka , yumuşak pamuksu birde penti var penti de la senza kadar pahalı maşallah da ben sütyen sert kalıp giyemiyorum o yüzden gene pentiye dönerim.

X