- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kot kumaşı la işte denim
bende ne kumaşlar var cute,selülit önleyici,1 beden incelten,sımsıkı tutan,popo kaldıran ohhoooo
sen polar pijamanın içine de jartiyer giyer oturursun
şişme herif buldun da babayiğiti kaldıBende şişme irkek istiyorum o zaman be, esmer kıllı babayiğit bir şişme erkek bebek
Kocam göreve gidiyo ikide bir, Batman'da karşıma alıp kahve içecek adam yok,kahve için istiyorum yani
Tabiki de istidiğinizi alabilirsiniz yahu şaka bunlar evet tarzımı o ama bir don sütyen yeteryok kız ayakkabı fazla olur daha minik hediyeler düşün
ihtiyacın yok diye kuzumVicdansız bunca zaman bana niye anlatmadın bunları
bende kot çok severimmmihtiyacın yok diye kuzum
ihtiyacın yok diye kuzum
sen ne ıs yapıyordun ya bak bı ılgımı cektıııkot kumaşı la işte denim
bende ne kumaşlar var cute,selülit önleyici,1 beden incelten,sımsıkı tutan,popo kaldıran ohhoooo
sen polar pijamanın içine de jartiyer giyer oturursun
silikonlu :)senın ayvacıklar kaç beden
takma kafana bee hangimizde yok kiDoğumdan sonra selülit başladı bende, ise yarar mı dersin
her kadının olup olacağı :):) tene sürtünmeyle lifleri açılıyor ipliklerin selülite masaj yapıyor,mantığı bu..selülit önleyici diye geçiyor..tek başına elbette işe yaramaz tatlım ama etkisi oluyordur sanırım.Doğumdan sonra selülit başladı bende, ise yarar mı dersin
sen medikal sektöründeydin deği mi?sen ne ıs yapıyordun ya bak bı ılgımı cektııı
benım ısım alanım sıkıcı ya ay kumaslar pabuclardan sonra soylemıyım bari
La senza kapandı mııı Bende çamaşırlarımı oradan alıyordumsilikonlu :)
he sütyen istemiyom ya valla ben onları la senzadan alıyodum kapandı bakalım eskıyınce ne bok yicez
rahat edemıyorum batıyorlar ondan yanı yoksa cok guzel cıcıkler ıcın seyler var ama ıste
Kapandı vallahı bıllahıLa senza kapandı mııı Bende çamaşırlarımı oradan alıyordum
Hahaha yaaa estf o senin güzelliğin maşallahkedidirkediyide ekledikten sonra kk komplesi cok güzelmiş ya bu ne arkadas
yokmu ıcınızde bi tane süzük
maşallah
ben gerçi kafamda biraz netleştirdim bakalım :) umarım beğenir.. kendime alır gibi alıcam vallageyik bunlar :)
sana ben çıktım o zaman.İnsan kendini daha iyi tanıtır di. .... teeeessuufler....