Yılbaşı çekilişi yapıyoruz. Siz de katılmaz mısınız? :)

Hediye fiyatı hakkında ne düşünüyorsunuz?

• Ankete Katılan
    61
  • Anket Kapalı .
geç döllenme olma ihtimali?
yani şu yüzden söylüyorum,yarın son şans gibi düşünme bence..geç döllenme olabilir benimki gibi,8-9 haftalara kadar şans vermek lazım bence..en azından benimki öyle oldu:)
ya geç döllenme olsada beta hcg düzenli artması lazım, benim onda sıkıntı var, artıyor ama az. yani gelişmiyor. hayırlısı bakalım.

ya geç döllenme olsada beta hcg düzenli artması lazım, benim onda sıkıntı var, artıyor ama az. yani gelişmiyor. hayırlısı bakalım.
valla sare hatırladığım kadarıyla ben ilk seferden sonra kan vermedim..kese göründükten sonra kalp atışı için devamlı takip edildi.hayırlısı inşallah sağklıkla gelir bebeğin.

valla sare hatırladığım kadarıyla ben ilk seferden sonra kan vermedim..kese göründükten sonra kalp atışı için devamlı takip edildi.hayırlısı inşallah sağklıkla gelir bebeğin.
benim umudumda heyecanımda kalmadı canım, Allah ne yazdıysa onu yaşayacağız,
ama bidaha kulağıma küpe olsun hamile olduğumu öğrendikten 1 ay sonra gideceğim doktora, vallahi günlerdir hastanelerden içim çıktı, beklemek yordu beni çok

benim umudumda heyecanımda kalmadı canım, Allah ne yazdıysa onu yaşayacağız,
ama bidaha kulağıma küpe olsun hamile olduğumu öğrendikten 1 ay sonra gideceğim doktora, vallahi günlerdir hastanelerden içim çıktı, beklemek yordu beni çok
yok be deme öyle..hevesin olsun heyecanın umudun olsun..ben böyle durumlarda olumlu düşüncenin etkisine inanıyorum,gerçekten bak..
hani dedim ya ata da çok geç aldık kalp atışını diye..hiç endişe etmedim ben,kendimi kötüye değil iyiye hazırladım.her ihtimalde kötü birşey olursa hislerim değişmeyecekti çünkü..acı da azalmayacaktı.ben ilk doktor randevusundan sonra herkes söyledim mesela..dediler salak mısın bişey olursa diye,,dedim birşey olursa da beraber oturup ağlarız,saklamanın manası yok..acı da sevinç kadar var hayatta..

yok be deme öyle..hevesin olsun heyecanın umudun olsun..ben böyle durumlarda olumlu düşüncenin etkisine inanıyorum,gerçekten bak..
hani dedim ya ata da çok geç aldık kalp atışını diye..hiç endişe etmedim ben,kendimi kötüye değil iyiye hazırladım.her ihtimalde kötü birşey olursa hislerim değişmeyecekti çünkü..acı da azalmayacaktı.ben ilk doktor randevusundan sonra herkes söyledim mesela..dediler salak mısın bişey olursa diye,,dedim birşey olursa da beraber oturup ağlarız,saklamanın manası yok..acı da sevinç kadar var hayatta..
ben daha evde test yaptığımda herekse söyledim, ertesi gün doktora gittiğimde sıkıntı yoktu ozaman daha da dağıttım :) şimdi zor oluyo tek tek herkese açıklama yapmak, bidaha söylemem heralde doğurana kadar :)
blue çok yoruldum çok..

ben daha evde test yaptığımda herekse söyledim, ertesi gün doktora gittiğimde sıkıntı yoktu ozaman daha da dağıttım :) şimdi zor oluyo tek tek herkese açıklama yapmak, bidaha söylemem heralde doğurana kadar :)
blue çok yoruldum çok..

doğurana kadar söyleme gazım var dersin:KK70:

amin canım..

Allah razı olsun canım..

sağol canımsın..
sendende allah razi olsun

kızlar bot giydim ama ayaklarım çok üşüyor. nasıl çoraplar giyiyorsunuz siz :KK43:
Ben siyah ince coraplarımdan hiç vazgeçmem:-)
adet tarihine göre 7 haftalık ama ultrona göre 6 haftalık çıktı bugün
Geç döllenme karseşimde böyleydi hastanede olumsuz konusuyorlar diye 1 ay evden cıkmadı ne olucaksa olaun dedi.1 ay aınra gitti herşey yolundaydı:-)şimdi dogumgününe hazırlanıyoruz
heyere yazdım burayada yazayım :KK70:
elektik faturam 55 TL geldi. neden geldi. çok fazla yahu :KK53:
şakamısın canım sen 130 dan az gelmez bize

haa çok az gelmiş bütün gün evde değiliz yemekte yapmıyorum ütüde bitek elektrikli süpürge yaparım.. gelen fatura 120 tl :)
bana çok geldi aslında. çünkü tek yaşıyorum. hafta sonları evde olmuyorum.
çamaşır makınası çok az açıyorum. kıyafetim toplanmıyor çünkü.
ketıl vs yok
bulaşık makinam da yok :KK53:
eskiden hep 30 gelirdi

HahhaaaH :KK70: iyilik canım. Salona ve koridora patchwork yaptırıyoruz. Seçtiğimiz halıları kesip birleştirmişler. Son düzeltmeleri yapmak için halıcıya geldik. Ellerim dondu Ankara çok soğuk. Sizin oralar da öyle mi :KK17:
valla bizim burasının rüzgarı adamın psikolojisini bozuyorr

X